בקשה +שאלון...!!

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifבקשה +שאלון...!!

מה המצב? אממ....חלק ממכן כבר יודעות את זה כי סיפרתי את זה אתמול בצ'אט אבל למי שלא יודעת-אני צריכה לעשות עבודה ממש ממש ממש ממש חשובה לבית ספר וחלק מהעבודה עוסק בסרטים,שחקנים,שחקניות ומוזיקה. אני ממש חייבת את עזרתכן-אם אתן תוכלו לענות לי על 2 שאלונים בערך לעבודה אתן לא יודעות כמה אתן תעזרו לי!! אז כאן יש את השאלון הראשון ואני מבקשת שתענו עליו אמיתי אמיתי ושכולן יענו עליו!!!אני מתחננת -זאת עבודה ממש חשובה....אז תודה לכולן ועכשיו לשאלון- זה או זה- סרטים
ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2?
מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2?
שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2?
שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3?
טרויה או המלך ארתור?
סלולר או הצלצול?
יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2?
שרק 1 או שרק 2?
שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר?
אשה חתול או באטמן ורובין?
נד קלי או כנופיות ניו יורק?
זהות כפולה או מלך העקרבים?
הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו?
הארי פוטר 1 או 2 או 3?
שחר המתים או המעניש?
היום שאחרי מחר או פתאום 30?
הנוסע או הטמינל?
שבעה חטאים או 12 קופים?
7 שנים בטיבט או סקיי קפטן?
מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש?
איזה סרט את הכי אוהבת?למה?
איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה?
מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו?
תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו... פעולה,קומדיה,דרמה,רומנטי ואימה.
איזה ז'אנר את הכי אוהבת?
מה את מחפשת בסרט? זה או זה –שחקנים
ויל סמית' או בן אפלק?
ג'וני דפ או ויגו מורטנסן?
בראד פיט או ג'ורג קלוני?
ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו?
אורלנדו בלום או מאט דיימון?
טום קרוז או טום הנקס?
קולין פארל או אדם סנדלר?
סילבסטר סטאלון או ואן דם?
יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר?
קלינט איסטווד או וודי אלן?
אנטוניו בנדרס או מל גיבסון?
פול ווקר או איתן הוק?
ברוס ויליס או דנזל וושינגטון?
טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל?
ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק?
בן סטילר או אוון וילסון?
אדי מרפי או ג'ים קארי?
מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון?
יואן מקגרגור או יו גרנט?
פירס ברוסנן או קווין קוסטנר? תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני:
ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן...
למה את מעריצה את השחקן הזה?
איזה סרט הכי אהבת בכיכובו?
ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו? זה או זה-שחקניות
ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי?
רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט?
דמי מור או פנלופה קרוז?
ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י?
ליסה קודרו או קורטני קוקס?
מישל פייפר או אומה תורמן?
בריטני מרפי או אליסה מילאנו?
ריס וויתרספון או הלן האנט?
דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון?
ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון?
סנדרה בולוק או אנט בנינג?
הלי ברי או שרה מישל גלר?
נעמי ווטס או קורטני לאב?
קמרון דיאז או קירסטן דאנטס?
שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו?
ג'ודי פוסטר או מדונה?
ליב טיילר או קייט בלאנשט?
נב קמבל או קייט בוסוורת'?
גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס?
נטלי פורטמן או שרון סטון? תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני:
ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית...
למה את מעריצה את השחקנית הזאת?
איזה סרט הכי אהבת בכיכובה?
ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה? אני מודה לכל מי שענתה על השאלון....מיטל

../images/Emo39.gif ברור שנענה!!!!../images/Emo24.gif

ואיזה עבודה מגניבה!!! ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2? ספיידרמן 2 מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2? מהיר ועצבני 2 שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2? שר הטבעות 2 שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3? שר הטבעות 3 טרויה או המלך ארתור? טרויה סלולר או הצלצול? הצלצול יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2? יומני הנסיכה 2 שרק 1 או שרק 2? שרק 2 שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר? שודדי הקאריביים אשה חתול או באטמן ורובין? באטמן ורובין נד קלי או כנופיות ניו יורק? כנופיות ניו יורק
זהות כפולה או מלך העקרבים? זהות כפולה הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו? הסמוראי האחרון הארי פוטר 1 או 2 או 3? 3 שחר המתים או המעניש? אף אחד! חחח היום שאחרי מחר או פתאום 30? היום שאחרי מחר הנוסע או הטמינל? אף אחד! שבעה חטאים או 12 קופים? אף אחד! 7 שנים בטיבט או סקיי קפטן? סקיי קפטן מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש? מוצאים את נמו!! אין עליו! חחחחח איזה שאלון קליל...חחח נתת אפשרויות קלות..חחח - בשבילי איזה סרט את הכי אוהבת?למה? איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה? מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו? תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו... פעולה,קומדיה,דרמה,רומנטי ואימה. איזה ז'אנר את הכי אוהבת? מה את מחפשת בסרט? זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק? ג'וני דפ או ויגו מורטנסן? בראד פיט או ג'ורג קלוני? ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו? אורלנדו בלום או מאט דיימון? טום קרוז או טום הנקס? קולין פארל או אדם סנדלר? סילבסטר סטאלון או ואן דם? יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר? קלינט איסטווד או וודי אלן? אנטוניו בנדרס או מל גיבסון? פול ווקר או איתן הוק? ברוס ויליס או דנזל וושינגטון? טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל? ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק? בן סטילר או אוון וילסון? אדי מרפי או ג'ים קארי? מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון? יואן מקגרגור או יו גרנט? פירס ברוסנן או קווין קוסטנר? תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני: ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן... למה את מעריצה את השחקן הזה? איזה סרט הכי אהבת בכיכובו? ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו? זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי? רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט? דמי מור או פנלופה קרוז? ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י? ליסה קודרו או קורטני קוקס? מישל פייפר או אומה תורמן? בריטני מרפי או אליסה מילאנו? ריס וויתרספון או הלן האנט? דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון? סנדרה בולוק או אנט בנינג? הלי ברי או שרה מישל גלר? נעמי ווטס או קורטני לאב? קמרון דיאז או קירסטן דאנטס? שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו? ג'ודי פוסטר או מדונה? ליב טיילר או קייט בלאנשט? נב קמבל או קייט בוסוורת'? גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס? נטלי פורטמן או שרון סטון? תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני: ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית... למה את מעריצה את השחקנית הזאת? איזה סרט הכי אהבת בכיכובה? ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה?

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifאת צוחקת עליי?

חחחחח.....לא ענית על יותר מחצי מהשאלון!!!

../images/Emo39.gif כן אני יודעת...

זה לא העתיק לי את הכל...וכשמתי לב כבר הייתי צריכה לזוז..אני אענה עכשיו

../images/Emo39.gif המשך

איזה סרט את הכי אוהבת?למה? שודדי הקאריביים, כי אורלנדו משתתף בו איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה? היפה והחיה- כי אני פשוט אוהבת אותו! מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו? תפוס ת'כריש ולא אהבתי אותו תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו...-פעולה ,קומדיה,דרמה,רומנטי ואימה. לא זוכרת עכשיו סרטים איזה ז'אנר את הכי אוהבת? רומנטי מה את מחפשת בסרט? שיהיה מצחיק ויפה זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק? אף אחד ג'וני דפ או ויגו מורטנסן? ג'וני דפ בראד פיט או ג'ורג קלוני? בראד פיט ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו? ריצ'רד גיר אורלנדו בלום או מאט דיימון? אורלנדו בלום טום קרוז או טום הנקס? אף אחד קולין פארל או אדם סנדלר? קולין פארל
סילבסטר סטאלון או ואן דם? אף אחד יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר? אשטון קוצ'ר קלינט איסטווד או וודי אלן? אף אחד אנטוניו בנדרס או מל גיבסון? אנטוניו בנדרס פול ווקר או איתן הוק? פול ווקר
ברוס ויליס או דנזל וושינגטון? ברוס ויליס טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל? טובי מגוויר ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין בן סטילר או אוון וילסון? אף אחד אדי מרפי או ג'ים קארי? ג'ים קארי מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון? אף אחד יואן מקגרגור או יו גרנט? יו פירס ברוסנן או קווין קוסטנר? אף אחד תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני: אורלנדו בלום ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן...אני מתה עליו מאז שיצא הסרט של הטבעות אווחת הטבעות
למה את מעריצה את השחקן הזה? כי הוא משחק טוב, נראה מדהים והכי חשוב הוא בנאדם מדהים! איזה סרט הכי אהבת בכיכובו? שודדי הקאריביים ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו? אמממ קיירה נייטלי זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי?רוברטס רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט? זלווגר דמי מור או פנלופה קרוז? אף אחת ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י? ניקול ליסה קודרו או קורטני קוקס? קורטני מישל פייפר או אומה תורמן? מישל בריטני מרפי או אליסה מילאנו? אליסה ריס וויתרספון או הלן האנט? ריס דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר!! ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון? גרנר סנדרה בולוק או אנט בנינג? סנדרה האלי ברי או שרה מישל גלר? שרה נעמי ווטס או קורטני לאב? נעמי קמרון דיאז או קירסטן דאנטס? קירסטין שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו? שרה ג'ודי פוסטר או מדונה? מדונה ליב טיילר או קייט בלאנשט? ליב נב קמבל או קייט בוסוורת'? קיית' גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס? בריטני נטלי פורטמן או שרון סטון? אף אחת תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני: אמממ אין לי ממש שחקנית אהובה
ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית... למה את מעריצה את השחקנית הזאת? איזה סרט הכי אהבת בכיכובה? ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה?

MoNeT1

New member
../images/Emo105.gifתשובות שלי../images/Emo26.gif

ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2?ספיידרמן 2
מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2?לא ראיתי את שתים עדין אז אני לא יכולה לבחור
שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2? שר'הט אחוות הטבעת
שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3?שרה'ט שיבת המלך
טרויה או המלך ארתור?לא ראיתי לא את זה ולא את זה
סלולר או הצלצול?לא ראיתי סלולר
יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2?לא ראיתי את 2
שרק 1 או שרק 2?מממ קשה... 2
שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר?אפקט הפרפר
אשה חתול או באטמן ורובין?באטמן ורובין
נד קלי או כנופיות ניו יורק?כנופיות ניו יורק
זהות כפולה או מלך העקרבים?זהות כפולה
הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו?לא ראיתי את שתיהן
הארי פוטר 1 או 2 או 3?3
שחר המתים או המעניש?לא ראיתי אותם
היום שאחרי מחר או פתאום 30?פתאום 30
הנוסע או הטמינל?לא ראיתי לא את זה ולא את זה
שבעה חטאים או 12 קופים?חח לא ראיתי לא את זה ולא את זה
7 שנים בטיבט או סקיי קפטן?לא ראיתי
מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש?מוצאים את נמו
איזה סרט את הכי אוהבת?למה?שרה'ט כי זה הסרט הכי טוב שראיתי בחיים שלי התמכרתי אליו עד כלות נשמתי ואני לא חושבת שראיתי סרט כל כך יפה ומושך בחיים שלי האפקטים השחקנים
איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה?מוצאים את נמו נקרעתי מצחוק
מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו?הצילצול ממ מעט
תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו...?לא הבנתי מה לעשות..
פעולה,קומדיה,דרמה,רומנטי ואימה:הכל
איזה ז'אנר את הכי אוהבת?מדע בידניו (אם ככה קוראים לסוגי הסרטים כמו הארי פוטר ושר'הט)
מה את מחפשת בסרט?ממ שיהיה לו עלילה מקורית ומעניינת שתגרום לי לרצות להמשיך לצפות בסרט
זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק?ויל סמית'
ג'וני דפ או ויגו מורטנסן?ג'וני דפ
בראד פיט או ג'ורג קלוני?בראד פיט
ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו?מממ רוברט דה נירו
אורלנדו בלום או מאט דיימון?אורלנדו בלום
טום קרוז או טום הנקס?טום קרוז
קולין פארל או אדם סנדלר?אדם סנדלר
סילבסטר סטאלון או ואן דם?ואן דם
יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר?אשטון קוצ'ר
קלינט איסטווד או וודי אלן?וודי אלן
אנטוניו בנדרס או מל גיבסון?מל גיבסון
פול ווקר או איתן הוק?פול ווקר
ברוס ויליס או דנזל וושינגטון?ברוס וויליס
טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל?טובי מגוויר
ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק?ג'סטין טימברליק
בן סטילר או אוון וילסון?בן סטילר
אדי מרפי או ג'ים קארי?ג'חם קארי
מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון?מי אלה?
יואן מקגרגור או יו גרנט?יו גרנט
פירס ברוסנן או קווין קוסטנר?מי אלה?
תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני:אלייז'ה ווד
ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן...מאז שראיתי שרה'ט אחוות הטבעת בפעם הראשונה
למה את מעריצה את השחקן הזה?כי אני אוהבת איך שהוא נראה איך שהוא משחק
איזה סרט הכי אהבת בכיכובו?שרה'ט|** ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו?ממממ משרה'ט...הסט
זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי?ג'וליה רוברטס
רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט?ג'ניפר לאב יואיט
דמי מור או פנלופה קרוז?פנלופה קרוז
ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י?ניקול קידמן
ליסה קודרו או קורטני קוקס?מי אלה?
מישל פייפר או אומה תורמן?אומה תרומן
בריטני מרפי או אליסה מילאנו?אליסה מילאנו
ריס וויתרספון או הלן האנט?ריס וויתרספון
דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון?ג'ניפר אניסטון
ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון?ג'ניפר גרנר
סנדרה בולוק או אנט בנינג?מי אלה?
הלי ברי או שרה מישל גלר?הלי ברי
נעמי ווטס או קורטני לאב?נעמי ווטס
קמרון דיאז או קירסטן דאנטס?קריסטן דאנטס
שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו?שרה ג'סיקה פארקר
ג'ודי פוסטר או מדונה?מדונה
ליב טיילר או קייט בלאנשט?ליב טיילור
נב קמבל או קייט בוסוורת'?קייט בוסוורת'
גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס?גווינת' פלאטרו
נטלי פורטמן או שרון סטון?מי אלה?
תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני:מממממ קריסטן דנאטס
ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית...מאז ספיידרמן 2
למה את מעריצה את השחקנית הזאת?כי אני אוהבת איך שהיא משחקת
איזה סרט הכי אהבת בכיכובה?ספיידרמן 2
ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה?לא יודעת איך קוראים לו מאת מטורפת אתה חתיך
היו המון שאלות שלא ידעתי לענות כי או שנאי לא הכרתי או שלא ראיתי את הסרטים :/ מקווה שזה בכל זאת עזר מיטלוש

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifזה מאוד עזר!!!

המון המון תודה!!! גם אם לא ענית על הכל

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifשלי^^

לא ראיתי את הסרטים *נסקלת* מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2?
כנ"ל שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2?
שני הצריחים
שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3?
שיבת המלך
טרויה או המלך ארתור?
לא ראיתי את שני הסרטים *נסקלת* סלולר או הצלצול?
הצלצול! יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2?
לא ראיתי בינתיים את ההמשך ל-1
שרק 1 או שרק 2?
לא ראיתי שרק 2
יש פה שאלה בכלל? בטח ששודדי הקאריביים אשה חתול או באטמן ורובין?
באטמן ורובין נד קלי או כנופיות ניו יורק?
לא ראיתי את הסרטים זהות כפולה או מלך העקרבים?
מלך העקרבים
הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו?
לא ראיתי את הנ"ל הארי פוטר 1 או 2 או 3?
יאק. אף אחד מהסרטים
שחר המתים או המעניש?
לא ראיתי הנעניש, אבל כל דבר עדיף על שחר המתים
היום שאחרי מחר
הנוסע או הטמינל?
לא ראיתי שבעה חטאים או 12 קופים?
כנ"ל 7 שנים בטיבט או סקיי קפטן?
כנ"ל מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש?
מוצאים את נמו! איזה סרט את הכי אוהבת?למה?
את שר הטבעות שיבת המלך, כי הוא הסרט הכי מדהים שראיתי*-* איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה?
יש הרבה
מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו?
נמ..לא זוכרת
תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו...
פעולה,קומדיה,דרמה,רומנטי ואימה. איזה ז'אנר את הכי אוהבת?
אימה^^ מה את מחפשת בסרט?
עלילה, שחקנים טובים.
זה או זה –שחקנים
ויל סמית' או בן אפלק?
וויל'
דפנטלי ג'וני
בראד פיט או ג'ורג קלוני?
לא יודעת
*נסקלת* ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו?
גיר
אורלנדו בלום או מאט דיימון?
אני חושבת שהתשובה ברורה. טום קרוז או טום הנקס?
רוז
קולין פארל או אדם סנדלר?
אדם
סילבסטר סטאלון או ואן דם?|שורו|סילבסטר
יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר?
הכל עדיף על אשטון
קלינט איסטווד או וודי אלן?
לא מכירה אנטוניו בנדרס או מל גיבסון?
מל גיבסון^^' פול ווקר או איתן הוק?
לא יודעת
ברוס
טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל?
טובי^^ ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק?
הכל עדיף על ג'סטין, אבל איך הוא קשור לפה?
בן סטילר או אוון וילסון?
בן סטילר^_^ אדי מרפי או ג'ים קארי?
ג'ים שולט
לא יודעת^^;; יואן מקגרגור או יו גרנט?
יו גרנט
פירס ברוסנן או קווין קוסטנר?
לא יודעת
תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני:
מאחר שכנראה הרוב יעשו על אורלנדו, אני ייעשה על ג'וני^^ ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן...
אני בסך הכל מעריצה אותו להירגע
ואני מעריצה אותו משודדי הקאריביים למה את מעריצה את השחקן הזה?
כי הוא שחקן מעולה איזה סרט הכי אהבת בכיכובו?
שודדי הקאריביים ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו?
אורלנדו בלום
זה או זה-שחקניות
ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי?
אנג'לינה
רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט?
ג'ניפר^^ דמי מור או פנלופה קרוז?
אף אחת
ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י?
ניקול^^; ליסה קודרו או קורטני קוקס?
לא יודעת מישל פייפר או אומה תורמן?
פייפר
בריטני מרפי או אליסה מילאנו?
לא יודעת^^' ריס וויתרספון או הלן האנט?
כנ"ל דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון?
אניסטון
ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון?
גרנר
סנדרה בולוק או אנט בנינג?
לא יודעת
הלי ברי או שרה מישל גלר?
שאלה קשה מדי
נעמי ווטס או קורטני לאב?
נעמי!
קמרון דיאז או קירסטן דאנטס?
קירסטן שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו?
לא יודעת
ג'ודי פוסטר או מדונה?
כנ"ל ליב טיילר או קייט בלאנשט?
ליב!^^ נב קמבל או קייט בוסוורת'?
קשה>.>;; גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס?
כל אחת עדיפה על בריטני
נטלי פורטמן או שרון סטון?
סטון
תני שם של שחקנית שא

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifהמשך../images/Emo3.gif

תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני:
נעמי ווטס ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית...
היא השחקנית היחידה שאיכשהו אהבתי
שיחקה טוב ב'צלצול'. למה את מעריצה את השחקנית הזאת?
עניתי עלזה שאלה למעלה. איזה סרט הכי אהבת בכיכובה?
כנ"ל ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה?
לא יודעת, שחכתי את שמו
זהו^^ שמחה שעזרתי
שאלון חמוד

THE AnGeL2

New member
אני עונה

ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2? 1... את 2 לא ראיתי מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2? 2 שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2? 2 שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3? 2 טרויה או המלך ארתור? טרויה. לא ראיתי המלך ארתור סלולר או הצלצול? לא ראיתי יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2? לא ראיתי 2 אז 1 שרק 1 או שרק 2? לא ראיתי 2 אז 1 שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר? שודדי הקאריביים אשה חתול או באטמן ורובין? סליחה על הבורות לא ראיתי!! נד קלי או כנופיות ניו יורק? לא ראיתי זהות כפולה או מלך העקרבים? זהות כפולה הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו? לא ראיתי היו שמנים במקסיקו אבל הסמוראי האחרון זה סרט לא משו בכלל. הארי פוטר 1 או 2 או 3? 3 שחר המתים או המעניש? לא ראיתי היום שאחרי מחר או פתאום 30? הנוסע או הטמינל? לא ראיתי שבעה חטאים או 12 קופים? לא ראיתי 7 שנים בטיבט או סקיי קפטן? לא ראיתי מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש? לא ראיתי תפוס ת'כריש אז מוצאים את נמו איזה סרט את הכי אוהבת? יש הרבה.. נגיד שודדי הקאריביים למה? אהבתי את העלילה והשחקנים. איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת? שלגייה.. ! חח למה? כי הוא הראשון והמקורי מה הסרט האחרון שראית? הבת של הבוס שלי אהבת אותו? די תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו... פעולה- זהות כפולה, אושן 11 קומדיה- אורנג' קאונטי? ללכת על הכל... דרמה- שודדי הקאריביים רומנטי- .... יומני הנסיכה ואימה- לא רואה הרבה... דרדוויל נחשב?.... איזה ז'אנר את הכי אוהבת? קומדיה ודרמה מה את מחפשת בסרט? עלילה מעניינת זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק? ויל סמית' ג'וני דפ או ויגו מורטנסן? ג'וני דפ בראד פיט או ג'ורג קלוני? בראד פיט ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו? אפאחד.... אורלנדו בלום או מאט דיימון? קשה אבל אורלנדו בלום טום קרוז או טום הנקס? טום הנקס קולין פארל או אדם סנדלר? קולין פארל סילבסטר סטאלון או ואן דם? אפאחד יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר? יו ג'קמן קלינט איסטווד או וודי אלן? וודי אלן נראה לי אנטוניו בנדרס או מל גיבסון? אנטוניו בנדרס? פול ווקר או איתן הוק? פול ווקר ברוס ויליס או דנזל וושינגטון? קשה.......... נראה לי דנזל....? טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל? טובי מגוויר ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק? ג'וד לאו בן סטילר או אוון וילסון? אוון וילסון אדי מרפי או ג'ים קארי? ג'ים קארי מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון? לאיודעת מיזה מייקל ג' פוקס אז סמואל ל' ג'קסון יואן מקגרגור או יו גרנט?לא יו גרנט. חח יואן מקגרגור פירס ברוסנן או קווין קוסטנר? לאיודעת מי זה קווין קוסטנר אז פירס ברוסנן תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני: אורלנדו בלום... ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן... מאז שראיתי את שני הצריחים (שרהטבעות..2) למה את מעריצה את השחקן הזה? כי הוא שחקן מצויין, וגם נראה מצויין.. (; איזה סרט הכי אהבת בכיכובו? שודדי הקאריביים ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו? ג'וני דפ זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי? ג'וליה רוברטס רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט? נראה לי רנה זלווגר דמי מור או פנלופה קרוז? פנלופנ קרוז ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י? ניקול קידמן ליסה קודרו או קורטני קוקס? קורטני קוקס מישל פייפר או אומה תורמן? לאיודעת....... בריטני מרפי או אליסה מילאנו? אליסה מילאנו ריס וויתרספון או הלן האנט? ריס וויתרספון דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר אניסטון ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון? ג'ניפר גארנר סנדרה בולוק או אנט בנינג? סנדרה בולוק הלי ברי או שרה מישל גלר? ממ לאיודעת.... נעמי ווטס או קורטני לאב? נעמי ווטס קמרון דיאז או קירסטן דאנטס? קירסטן דנסט שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו? שרה ג'סיקה פרקר ג'ודי פוסטר או מדונה? נראה לי מדונה.... לאיודעת ליב טיילר או קייט בלאנשט? ליב טיילר נב קמבל או קייט בוסוורת'? נב קמבל??????????? גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס? גווינת פאלטרו נטלי פורטמן או שרון סטון? נראה לי נטלי פורטמן (כי אנחנו גאים בה.. חח לא סתם..) תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני: אליסה מילאנו ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית... מאז שהתחלתי לראות מכושפות למה את מעריצה את השחקנית הזאת? שחקנית מצוינת איזה סרט הכי אהבת בכיכובה? ממ לא נראה לי שיצאו... ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה? ג'וליאן מקמהון

אפרתיק

New member
למה לי אין עבודות כאלה???

ספיידרמן 1 או ספיידרמן 2? ספיידרמן 2 מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2? מהיר ועצבני 1 שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2? שרה"ט 1 שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3? 3 טרויה או המלך ארתור? טרויה סלולר או הצלצול? הצלצול יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2? 1 שרק 1 או שרק 2? 1 שודדי הקאריביים או אפקט הפרפר? שודדי הקאריביים אשה חתול או באטמן ורובין? באטמן ורובין נד קלי או כנופיות ניו יורק? נד קלי זהות כפולה או מלך העקרבים? זהות כפולה הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו? הסמוראי האחרון הארי פוטר 1 או 2 או 3? 3 שחר המתים או המעניש? שחר המתים היום שאחרי מחר או פתאום 30? היום שאחרי מחר הנוסע או הטמינל? הנוסע שבעה חטאים או 12 קופים? 12 קופים 7 שנים בטיבט או סקיי קפטן? 7 שנים בטיבט מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש? מוצאים את נימוו איזה סרט את הכי אוהבת?למה? איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה?מלך האריות כי הוא גם מרגש,גם אמיתי וכי יש את פומבה וטימון שהם הדמויות הכי גאוניות של דיסני! מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו? קלציום קיד כי למרות שזה סרט דבילי בטירוף אני אוהבת את כל הסרטים הבריטים והוא היה ממש מצחיק ושטותי בצורה טובה. תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו...פעולה-אושן 11 , קומדיה-שרק =) , דרמה-ספיידרמן, רומנטי- מולאן רוז' , ואימה- נראה לי צעקה 3 היה הכי גאוני..חח פעולה,קומדיה,דרמה,רומנטי ואימה. איזה ז'אנר את הכי אוהבת? קומדיה ודרמה מה את מחפשת בסרט? שיהיה מעניין,ריאליסטי, ושימשוך אותי להמשיך להסתכל.. זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק?ויל סמית ג'וני דפ או ויגו מורטנסן?ויגו מורטנסן בראד פיט או ג'ורג קלוני? בראד פיט ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו?ריצ'ארד גיר אורלנדו בלום או מאט דיימון?אורלנדו בלום טום קרוז או טום הנקס? טום קרוז קולין פארל או אדם סנדלר? קולין פארל סילבסטר סטאלון או ואן דם? ואן דם יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר? אשטון קוצ'ר קלינט איסטווד או וודי אלן?וודי אלן אנטוניו בנדרס או מל גיבסון?אנטוניו בנדרס פול ווקר או איתן הוק?איתן הוק ברוס ויליס או דנזל וושינגטון? ברוס ויליס טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל?טובי מגוויר ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין טימברלייק בן סטילר או אוון וילסון?אוון וילסון אדי מרפי או ג'ים קארי? אדי מרפי! מייקל ג'י פוקס או סמואל ל' ג'קסון? מייקל ג'י פוקס שולט!!!! יואן מקגרגור או יו גרנט? יואן מקרגור פירס ברוסנן או קווין קוסטנר? פירס ברוסנן תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני: אני אהיה מקורית ולא אכתוב אורלנדו..חח-מייקל ג'י פוקס ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן...מאז שראיתי חזרה לעתיד 1,2,3 בגיל 10 נראה לי .. למה את מעריצה את השחקן הזה?כי הוא שחקן מדהים שהצליח לעשות את כל הז'אנרים ועשה אותם מצוין איזה סרט הכי אהבת בכיכובו?ושוב-חזרה לעתיד ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו? כריסטופר לויד זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי? ג'וליה רוברטס רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט? רנה זלווגר דמי מור או פנלופה קרוז? פנלופה קרוז ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י? ניקול קידמן ליסה קודרו או קורטני קוקס? קורטני קוקס מישל פייפר או אומה תורמן? אומה תורמן! בריטני מרפי או אליסה מילאנו?אליסה מילאנו ריס וויתרספון או הלן האנט? הלן האנט דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון?אממ ג'ניפר אניסטון ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון? ג'ניפר גרנר סנדרה בולוק או אנט בנינג? סנדרה בולוק הלי ברי או שרה מישל גלר?האלי ברי נעמי ווטס או קורטני לאב? נעמי ווטס קמרון דיאז או קירסטן דאנטס?קירסטן דאנסט שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו? שרה ג'סיקה פרקר ג'ודי פוסטר או מדונה? ג'ודי פוסטר ליב טיילר או קייט בלאנשט?ליב טיילר נב קמבל או קייט בוסוורת'? קייט בוסוורת' גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס? גווינת פאלטרו נטלי פורטמן או שרון סטון? נטלי פורטמן תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני:אליסה מילאנו ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית...מהסדרה "מי הבוס" =)שוב-הייתי בת 9,10 בערך. למה את מעריצה את השחקנית הזאת?כי בגיל 10 היא הצליחה להצמיד למסך אלפי צופים- אני מעריכה את זה.. איזה סרט הכי אהבת בכיכובה?אממ היא לא שיחקה בסרטים מוכרים אז... ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה- זה שמשחק את טוני ב-"מי הבוס" -שכחתי איך קוראים לו..

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifתודה רבה!!

וזאת לא עבודה כל כך כיפית כמו שהיא נשמעת!! הא נחמדה ויותר מעניינת מאחרות אבל בכל זאת-זאת עבודה לבית ספר!!

kittycatbone

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא ראיתי ספיידרמן 2. מהיר ועצבני 1 או מהיר ועצבני 2?
לא ראיתי אפאחד מהם.. (ווין דיזל מעצבן אותי..
) שר הטבעות 1 או שר הטבעות 2?
הממ.. אני ילך על 2. שר הטבעות 2 או שר הטבעות 3?
השלישי. טרויה או המלך ארתור?
לא ראיתי המלך ארתור אבל גם ככה אמרו לי שהמלך ארתור גרוע וטרויה ראיתי אז נגיד שטרויה..
סלולר או הצלצול?
לא ראיתי אפאחד מהם. יומני נסיכה 1 או יומני הנסיכה 2?
לא ראיתי אפאחד מהם. שרק 1 או שרק 2?
כולם תמיד אומרים ששרק2 יותר טוב, אבל זה סתם בגלל ששרק1 נחרש כל כך שהם חושבים שהוא פחות טוב, אבל לדעתי שרק1 יותר טוב..
לא ראיתי אפקט הפרפר. ומה בכלל הקשר בין שני הסרטים?!!?
בכל מקרה, שודדי הקאריביים שולט
אשה חתול או באטמן ורובין?
לא ראיתי אשת החתול. ולא זוכרת איך זה באטמן ורובין..
נד קלי או כנופיות ניו יורק?
לא ראיתי כנופיות ניו יורק, אבל נד קלי סרט יפה
זהות כפולה או מלך העקרבים?
מה זה זהות כפולה?
לא ראיתי אפאחד מהם.. הסמוראי האחרון או היו זמנים במכסיקו?
לא ראיתי אפאחד מהם..
הארי פוטר 1 או 2 או 3?
השלישי, לגמרי..
שחר המתים או המעניש?
מה זה המעניש?
בכל מקרה לא ראיתי אפאחד מהם..
לא ראיתי פתאום 30 ומה הקשר בין שני הסרטים האלה!? היום שאחרי מחר שולט אבל..
הנוסע או הטמינל?
מה זה הנוסע? לא ראיתי אפאחד מהם..
שבעה חטאים או 12 קופים?
הא?
7 שנים בטיבט או סקיי קפטן?
רק 7 שנים בטיבט ראיתי וזה סרט מהמם. מוצאים את נמו או תפוס ת'כריש?
לא ראיתי תפוס תכריש אבל מוצאים את נמו סרט מגניב!
איזה סרט את הכי אוהבת?למה?
לויודעת.. לויודעת.. איזה סרט מצוייר את הכי אוהבת?למה?
לויודעת... מה הסרט האחרון שראית?אהבת אותו?
בקולנוע או סתם סרט? בקולנוע הכפר וסתם זה היה.. הממ שכחתי, חח אבל ראיתי אותו היום.. צחוקים
תני דוגמא לכל ז'אנר סרט שאת אוהבת בו... פעולה,קומדיה,דרמה,רומנטי ואימה.
לא הבנתי
איזה ז'אנר את הכי אוהבת?
פנטזיה, אימה (איכותית), דרמה, פעולה, מתח, הממ הרבה..
מה את מחפשת בסרט?
שיהיה עמוק, יפה, מצחיק, עם אקשן, שיפסיקו עם הקטע של האהבה..
זה או זה –שחקנים ויל סמית' או בן אפלק?
וויל סמית', בן אפלק סתם סנוב
ג'וני דפ
הוא גם שחקן פשוט מעולה! בראד פיט או ג'ורג קלוני?
בראד פיט. ריצ'ארד גיר או רוברט דה נירו?
הממ.. אורלנדו בלום או מאט דיימון?
פפחחחחח, נו ברור שאורלנדו!!!!
טום קרוז או טום הנקס?
קרוז? קולין פארל או אדם סנדלר?
אדם סנדלר. קולין פארל סתם תופס תחת ומעצבן אותי..
סילבסטר סטאלון או ואן דם?
ואן דאם
יו ג'קמן או אשטון קוצ'ר?
יו ג'קמן (במיוחד אם אשטון קוצ'ר זאת האפשרות השנייה..
) קלינט איסטווד או וודי אלן?
לא יודעת. אנטוניו בנדרס או מל גיבסון?
אנטוניו בנדרס. פול ווקר או איתן הוק?
הא?
הממ.. לויודעת.. טובי מגוויר(איך שלא רושמים) או וין דיזל?
כמו שאמרתי, ווין דיזל מעצבן אותי, אז טובי מקגוויר. ג'וד לאו או ג'סטין טימברלייק?
פחחחחחח ג'סטין טימברלייק שחקן
בן סטילר או אוון וילסון?
מי זה השני?
אדי מרפי או ג'ים קארי?
אדי מרפי..
שכחתי מי זה הראשון..
יואן מקגרגור או יו גרנט?
יואן מקרגור
פירס ברוסנן או קווין קוסטנר?
חח נזכרתי מבדיחה על פירס ברוסנן בבאפי
הממ לויודעת..
תני שם של שחקן שאת אוהבת ועני: ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותו שחקן...
מלפני שנה וקצת..
למה את מעריצה את השחקן הזה?
כי הוא שחקן מעולה, והוא חתיך, והוא מתוק
איזה סרט הכי אהבת בכיכובו?
קשה... שודדי הקאריביים ושרה"ט. (אזמה שזה לא סרט אחד!
) ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתו?
ג'וני דפ.
זה או זה-שחקניות ג'וליה רוברטס או אנג'לינה ג'ולי?
ג'וליה רוברטס. רנה זלווגר או ג'ניפר לאב יואיט?
רנה זלווגר. דמי מור או פנלופה קרוז?
בלע לשתיהם..
(לויודעת למה) ניקול קידמן או כריסטינה ריצ'י?
ניקול קידמן. ליסה קודרו או קורטני קוקס?
הממ.. ליסה קורדו.
מישל פייפר או אומה תורמן?
מישל פייפר. בריטני מרפי או אליסה מילאנו?
אליסה מילאנו (חמודה)
ריס וויתרספון או הלן האנט?
הלן האנט. דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון?

kittycatbone

New member
המשך../images/Emo98.gif

דרו ברימור או ג'ניפר אניסטון?
ג'ניפר אניסטון. ג'ניפר גרנר או פמלה אנדרסון?
ג'ניפר גרנר. סנדרה בולוק או אנט בנינג?
סליחה, אבל מי זאת השנייה??|חבולה| הלי ברי או שרה מישל גלר?
חח זאת שאלה אצלי!? שרה מישל גלר כמובן
שחקנית מצויינת!!!! נעמי ווטס או קורטני לאב?
נעמי ווטס. קמרון דיאז או קירסטן דאנטס?
קירסטין דאנסט. שרה ג'סיקה פרקר או אליזבת' שו?
מי זאת השנייה? ג'ודי פוסטר או מדונה?
.. ליב טיילר או קייט בלאנשט?
ליב טיילר. נב קמבל או קייט בוסוורת'?
קייט בוסוורת'. גווינת' פלאטרו או בריטני ספירס?
חחחחח בריטני ספירס
שחקנית
נטלי פורטמן או שרון סטון?
נטלי פורטמן
תני שם של שחקנית שאת אוהבת ותעני: ממתי את מעריצה/אוהבת/שרופה/מתה...על אותה שחקנית...אין לי ממש שחקנית שאני מעריצה. למה את מעריצה את השחקנית הזאת? איזה סרט הכי אהבת בכיכובה? ואיזה שחקן/ית הכי אהבת ששיחק/ה איתה? וסליחה על שלא ממש עניתי על הכל כמו שצריך...
ניסיתי..

למעלה