אתלטיקה

Aztec Runner

New member
../images/Emo104.gif אתלטיקה

כמעט כל יום אני מספרת בגאווה לכל אמריקאי שמוכן לשמוע, על ישראל וישראלים ואז אני נכנסת לפורום והמשקפיים הורודות שאני מסתכלת דרכן הרחק מישראל מתנפצות לרסיסים המציאות טופחת שוב על הפנים- יותר מדי אנשים אומרים את דעתם בדרך הכי לא תרבותית או מכובדת שיש במקום ביקורת בונה ותמיכה הדדית מקבלים יריקה לפנים וסכין בגב הערכה? הכרת תודה? הדברות נימוסית? חס וחלילה.. זה לא בלקסיקון של חלק נכבד מהאתלטיקה הישראלית והכל כדיי להגיד בדיוק כל מה שעובר בראש בלי לסנן, לא לצאת "פראיירים" כאשר כל האמצעים כשרים
אישית, אותי זה מאוד מאכזב ומייאש כי אני יודעת שאני לא יכולה לשנות הרבה וגם כי אני בטוחה שאמשיך לבקר בפורום, כי כל עוד אני אתלטית אני חלק מהאתלטיקה הישראלית... רק רציתי להראות איך זה נראה מרחוק ולומר שנימוס זה לא דבר רע. בלי התנשאות, בלי הטפות, בלי ליכלוך או ניסיון לחנך בכירים או בוגרים ממני. מקווה שיהיה לכולכם טוב ושתצליחו ליעל ולצעוד קדימה בלי לרמוס אחרים

jablonka

New member
עד מתי תמשיכו עם זה?../images/Emo26.gif

בוקר סביר... רק בקשה קטנה יש לי אליכם היום.... דיי! ברור לי שיש באתלטיקה המון אנשים (אתלטים ומאמנים) מתוסכלים, אבל זו לא הצורה הנכונה לתקן את השבור. אני מאוד שמח שאנשים כאן תחרותיים, אבל זה לא המקום להשמיץ אחד את השני. לא עוד אתלט משמיץ אתלט, לא עוד אתלט משמיץ מאמן, לא עוד מאמן משמיץ אתלט. ואם יש ביקורת לאיגוד...סיכויי סביר שהיא לא תילקח ברצינות אם היא תופיע בפורום באופן בוטה. אם אתם רוצים לתת ביקורת, לבריאות. רק שתהיה ביקורת בונה! שכולנו נוכן להבין אותה ולבנות ממנה משהו יותר טוב. אתם מוזמנים להוציא את התסכולים שלכם בתחרות. לא אחד על השני. שיהיה לנו רק טוב, גדעון. נ.ב: יש 50 אנשים שרשומים לNEWSLETTER של האיגוד. מי שלא נרשם מוזמן לשלוח לי שם ואימייל כמסר אישי.

PHILGYM

New member
OK אתה צודק אני נירגתי וסליחה על

לוזונגים מאותרים בא כולם נירגע וניקדם אתלטיקה אני רק מיקבה שאקשב מאמן ראשי אד גיל 23 הטחיל להזמין קובצי מוט למכני אמונים כי הם בין היחידים מי שעשה מינימום ס"הכל הם רצו לחזור למלון בתחבורה מהירה (בטוסטוס) בשביל לנועח בין האימונים אז תיבתר להם בבקשה כי במת מגיע להם להיות חלק מי הנבחרת ישראל

טרור?

מה זה? דיקטטורה? אין ועדת משמעת? אין מילים. פשוט "עבד כי ימלוך" שיחנך את עצמו קודם!

מר פיפי

New member
תשמע חתיכת מתוסכל

לא נראה לי שמישהו באתלטיקה סובל אותך וגם היחידה שכן סבלה אותך, עזבה אותך בשביל בחור בן 20 אז אני לא יודע מה זה אומר. חפש

Aztec Runner

New member
שאלה לפיליפ

בכנות, אתה לא חושבת שאותם אתלטים לא היו בסדר בכך שהפרו הוראות מפורשות של המאמן? בקבוצה שלי בקולג למשל חוקים כאלה הם הרג ובל יעבור- בגדול הפילוסופיה פה היא שאם הקבוצה עושה משהו זה יהיה יחד עד הסוף, ולא חלק יסעו בקורקינט וחלק על יונת שלום...אסור אפילו לדבר בפלאפון בזמן שנמצאים עם הקבוצה, אפילו אם זה בנסיעה של ימים ארוכים, מפני שזה מוריד מהאחידות.. אני לא מתכוונת לומר שמה שנכון לפה נכון ב100 אחוז בארץ, אבל בכללי חייב לראות את הנושא כעברה של האתלט ובתור מאמן במערכת כל כך מקצועית אתה בטח לא חדש לעניין המשמעת זה קודם כל גם בשביל לתת ערך למה שהמאמן מחליט בלי קשר אם זה נכון או לא, ומי שמתאמן עם רפי מכיר את זה. וזה אפילו לא בעיקר בגלל העונש, רק לשם כבוד- יראת כבוד בלי בכלל לומר מה הצעדים שצריכים להנקט בעניין הזה, רק ברמה העקרונית- טעו או לא טעו?
Team before self

תגובה בקשר לקורות מחנה האימונים

אתלטית פה העלתה שאלה לפיליפ - האם מוצדק היה להפר את דברי המאמן במחנה?וטענה שהעונש היה לשם יראת כבוד??? כבוד לא ניתן לבן אדם משום מקום. כבוד הוא דבר נרכש. אני מכבד כל אדם כאדם קודם כל ומעבר לזה, בהתאם למעשיו - לשלילה או לחיוב. מה שקרה במחנה אימונים היה פשוט בדיחה. באשר לקופצי המוט, אני לא חושב שיש צורך ללמד אותם לכבד מאמן. הם ידעו לעשות זאת עוד הרבה לפני שרפי ידע מה זו אתלטיקה קלה. עם כל הכבוד לארצות הברית או לדרכי האימון של רפי, אני וקבוצת הקופצים מתעסקים באתלטיקה קלה ולא בגנון או בטיפוח אגו של מאמן זה או אחר שקיבל אישור ועם זאת איזשהו כוח ביד להיות אחראי על מפעל כלשהו. אנא, השתמש במה שקיבלת בכדי לתרום מה שאתה יכול ולא למשחקי כוח.

perLG

New member
אין מה לומר

קבוצת קופצי המוט אחת מהקבוצות האיכותיות של האתלטים בארץ. יש להם מוסר עבודה גבוה, וכ ב ו ד - למאמן שלהם, ולחבריהם לאימונים. אודי אתה תותח.

Aztec Runner

New member
לאודי (וגם טל) ....--->

יכול להיות שלא הסברתי את עצמי טוב אז תן לי בבקשה לנסות שוב: לא התכוונתי שהעונש הוא לשם הכבוד, אלא ציות לחוקי המסגרת, במקרה הזה המחנה, הוא מתן הכבוד יראת הכבוד היא דבר שאי אפשר לכפות על אנשים.. יש כאלה שצריכים איומים של עונש כדיי לעשות מה שמבקשים מהם ויש אחרים שפשוט יראים מפאת כבוד לסמכות לא הבנתי כל כך כשאמרת שהם יודעים לתת כבוד למאמן בזמן שהם הלכו נגד החוקים שהוצבו מראש.. (אולי ההגדרות שלנו לכבוד שונות) כבוד זה במעשים ולא בהצהרה של "הם נותנים כבוד" .. ובמקרה הזה מה שאני מנסה לומר זה שכאשר יש אתלטים שלא נשמעים לאחראים עליהם זהו חוסר כבוד צריך גם לזכור שמחנה נבחרת ישראל הוא לא התכנסות של אגודה... כל אתלט יכול לעשות מה שהוא רוצה בקבוצה שלו, אבל כשכולם מתכנסים כנבחרת זה סיפור אחר בנבחרת כולם שווים וכפופים לאותם חוקים מי שלא רוצה להשמע להוראות לא חייב להיות שם הנבחרת היא זכות שצריך לעבוד עבורה ועצם ההכללות בנבחרת ישראל היא כבוד לאתלט יכול להיות שלחלק יש טינה כלפי רפי וזה אפילו לא משנה אם היא מוצדקת או לא -צריך לצאת שניה מהטינה האישית ולראות שרפי היה שם כסמכות כמו כל מאמן אחר או איש איגוד והחוקים שהוא הציב חלו על האתלטים שלו וגם על האתלטים האחרים אם היה מאמן אחר בתפקיד האירגוני החוקים היו חלים באותה מידה על האתלטים של רפי.. אם המאמן קפיצות למשל היה אומר לי שמשהו אסור אז לי כרצה אסור ללכת נגדו משום שהוא לא המאמן שלי וזה בעיקר בהקשר למה שטל פרל אמר קודם- הכבוד הוא לא רק מאתלט למאמן האישי שלו אלא לכל סמכות שתהיה שם במחנות, נסיעות לחו"ל וכו.. אני לדוגמא מקבלת הוראות כרגע מחמישה מאמנים שונים.. ורק אחת מהם מאמנת אותי כרגע בפועל הכל שאלה באיזו מסגרת אתה, אם אתה באגודה שלך עשה מה שמקובל שם, אם בנבחרת ישראל עשה מה שהנבחרת מכתיבה לגיטימי, לא?? בכל מקרה אני מקווה שתפתרו את העניין הזה כי חבל שקבוצה מוכשרת של קופצי מוט לא תהיה חלק בכל הפעילויות שיהיה לכם המון בהצלחה העונה !!

ל Atztec Runner

אני רואה שאת עדיין באותה דיעה וחבל לי על כך. איני יודע מי את (שנמצאת מאחורי הכינוי) וחבל, כי אם הייתי יודע הייתי מסביר לך באופן אישי יותר. נחזור שוב לעניין המחנה. כתבת שאתלטים אשר אינם נשמעים למאמנים שלהם - המאמן שלי הוא פבל קוגן, והוא גם האחראי עלי - לתוצאותי ולהצלחתי/ אי הצלחתי. לרפי אין שום חלק בכך ולכן כמה שמשתמע מכך אתייחס אליו בכבוד שמגיע לבן אדם (מה שכמובן אני עושה ועשיתי למרות שלא זכיתי לכך ממנו מעולם) אך מעבר לזה אין שום סיבה שהוא יזכה ממני לציות לסמכותו שאינה מוצדקת לדעתי ושהוא משתמש בה לרעה. רשמת שצריך לכבד מאמן באשר הוא - בוודאי. לא רק מאמן. כל אדם. אך כמאמן, קשה לי מאוד לכבד את רפי בזמן שהוא אינו מכבד את מאמני או מאמנים אחרים אשר אינם עובדים איתו. כתבת שכולם שווים בנבחרת. נכון. כך זה צריך להיות. אבל עניין זה היה רלוונטי רק אם כל חברי הנבחרת היו זוכים ליחס שווה מצד ההנהלה ללא העדפה של חברי קבוצה המקורבת לאחראי. בכל אופן, אני מבחינתי מסיים את הדיון בעניין זה. אין טעם להמשיך ולדוש בכך. זה כבר עבר כל פרופורציה נורמאלית. אשמח אם תפני אליי או תכתבי באופן אישי. תודה.

shaqil

New member
אתם נותנים לי יותר מדי קרדיט

אני מסמיק... אתם באמת חושבים שאני זה שהחליט שקופצי המוט לא יהיו במחנות האימונים???

complab

New member
listen to this

I donnow about you, but I LOVE THIS FORUM as it is. because people say what is on their minds without shame our forum RULES!! keep up the good job people, and dont be stupid and hypocritical like the americans, .. lital have a great day

Aztec Runner

New member
complab

האמת שאני חייבת להודות שהצחקת אותי עם ההודעה הזאת כי אני מכירה את בעית הצביעות, הטיפשות ועוד כמה אמריקן ספיישלס מעולם לא חשבתי שמושלם פה או שאמריקאים טהורים...בעיות יש וימשיכו להיות בחיים ובאתלטיקה בארץ אני רק חושבת שיותר בריא לחיות בלי המתח שמעורב בבוטות שכזאת ובדרך בה אנשים בוחרים להביע את הכנות שלהם.. בכל מקרה לפחות מישהו נהנה מהפורום הזה.. Have a good one...

למעלה