אפשר לבקש משהו...?

../images/Emo104.gif ומנצל"ש את השרשור שלי

ואומרת שמד"א סתם רעים! וגם בנה"ד!!
סתם סתם סתם רעים! בלי סיבה! מציאים להם עזרה, אומרים שיתקשרו ובכלל לא טורחים

../images/Emo104.gif עצבים של הרגע

שעדיין לא כ"כ חלפו. הצעתי לעזור לבנה"ד, שלגביי זה אומר מדידת לחץ דם ומקסימום עזרה בטפסים (אני לא מכירה הרבה שהיו מציעים דבר כזה מעצמם). קיצר- ההצעה עדיין תלויה באוויר, ההתרמה היום, הבטיחו שיתקשרו כבר אתמול (פעמיים הבטיחו!) ועדיין הפלאפון שלי שובת. כמה אטומים אפשר להיות??

amitp

New member
אם זה מה שעושה לך את זה.. ../images/Emo13.gif +חידה

תמונה די ישנה (שנת 98..). התמונה היא כפי שצולמה, ובכל זאת יש בה משהו מוזר, שאינו מתיישב עם מה שמוכר לנו. עכשיו נראה מי ישים לב...
(ומי שראה את זה כבר פעם יתן בבקשה גם לאחרים לנסות..)

New member
אני חושב שאני זוכר את זה

משהו לגבי זה שעל אחת הדלתות כתוב שברולט בעוד שלמעשה מדובר ברכב של GMC או משהו כזה שרק לבצלאל ,בורג'ל ושאר אנשי הרכב באמת אכפת ממנו. אבירם

../images/Emo104.gif כל אחד והשריטה שלו... ../images/Emo13.gif

כנראה עוד שבוע תבינו למה רציתי את התמונה
תודה!! זה נט"ן?

אני מנחשת...

אולי כי רשום אמבולנס באנגלית? אולי כי הכיתוב " פארמדיק " בכחול חסר? אולי כי הספרות סיום של לוחית הרישוי הן 00? אני רק מנחשת... חח

afiksambol

New member
מעבר לזה שזו תמונת נוסטלגיה

שמחזירה אותי לימי הונדורות העליזים, מה לא מסתדר לך ?

DJ ET

New member
מה לא מסתדר?הרבה דברים

אחד כתוב גם שברולט גם ג'י אמ סי יש מדבקה על החלום מד"א 98 לוחית הרישוי מסתיימת ב-00 כתוב שם משו עם שיקגו 101 מופיע בכחול וטוב שרואים את המגן דוד אדום ואמבולנס כתוב באנגלית מאחורה..ממתי? זה לא מה שמסתדר חחח

orend123

New member
ממש לא נכון מה שכתבת

השערות יפות אבל לא על החלון מדבקת מד"א 98- כי התמונה צולמה ב98 כנראה לוחית רישוי מסתיימת ב00- לידיעתך כל האמבולנסים של מד"א מסתיימים ב00 או 51 מפני שהם מיובאים שלא כדרך היבואן הראשי בישראל. שיקגו צ'אפטר- כי מן הסתם הם תרמו אותו. 101 בכחול-תסתכל גם עכשיו רושמים 101 בכחול האמבולנס כתוב באנגלית מאחורה- מאז ומתמד וגם היום מקדימה ומאחורה באנגלית ומד"א בעברית הדבר היחידי הנכון זה הGMC והשברולט ביחד... למרות שלא פלא כי בעצם זה אותו דבר...

afiksambol

New member
חחח ??? אתה תפתח בצקת עם החרחור הזה

אחד כתוב גם שברולט גם ג'י אמ סי - OK, זה הקאטצ' (למרות שGMC ושברולט הן שתיהן חברות בת של אותו תאגיד - ג'נרל מוטורס GM) יש מדבקה על החלום מד"א 98 - שהיתה סימן הזיהוי של האמבולנסים הלא גנובים באותה תקופה, עד שנגנב עוד אחד... לוחית הרישוי מסתיימת ב-00 - נכון, כמו כל האמבולנסים שנכנסו בתחילת שנות ה-90... כתוב שם משו עם שיקגו - וגם עם PHOENIX פנסילבניה, זה המפעלים והתורמים למיניהם... מה הקשר ? 101 מופיע בכחול - באופן מפתיע, עד היום... וטוב שרואים את המגן דוד אדום ואמבולנס כתוב באנגלית מאחורה..ממתי? - מאז ומעולם, ככה ידעו שזה אמבולנס ויוכלו לפנות לו את הדרך (בשיטה הידועה והטובה : לעקוף אותו ולנסוע מהר לפניו כדי להזיז את כולם...)

amitp

New member
למיטב ידיעתי

אלו שתי חברות שונות (שמוכרת בנפרד, אולי חברות בנות של אותו תאגיד..). לדוגמא - שברולט, לעומת GMC.

היי...

אני הייתי כאן בתוך ה"ירקון 45" כשצילמו את התמונה הזאת בתרגיל נתב"ג האחרון... לא יפה לצלם אותי ככה מאחורה...

shyoni55

New member
פשוט

כשנכנסתי לאתר שלהם ראיתי שתחת השם GMC נמכרות גם סוואנות... כנראה שהתבלבלתי

למעלה