איילת

The Reuty

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifזהוווו../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איילת כבר לא אזרחית.... היא אחרי השרשור חיול!!! והיא התקבלה למשרד הביטחון.. אבל היא לא יודעת לאן היא הולכת, לאיזה בסיס ואיפה היא עושה טירונות והיא לא קיבלה אישור טבעונות!
הבייבי שלי כבר לא אזרחית!!!

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif מז"א אישור טבעונות?

ולמה היא לא קיבלה אותו?
*בורה בכל ענייני הצבא*
אל

The Reuty

New member
אישור על זה שהיא טבעונית

והיא לא קיבלה אותו, כי צריך להביא כמה דברים, כמו למשל - להחתים עו"ד על זה שהיא טבעונית (שהיא לא משקרת..), להחתים רופא משפחה ודיאטנית היא עשתה הכל אבל באישור של הדיאטנית לא הייתה חותמת.. ואז היה עם זה סיבוך, אז היא לא קיבלה את האישור..

zulli

New member
ממתי לא נותנים אישור צמחונות??

אני לא חושבת שיש בצה"ל אישור טבעונות - יש אישור צמחונות ולי בזמנו בכלל לא עשו עניין עם זה.... היא צריכה לבקש שוב בטירונות מהמפקדת הישירה שלה...

The Reuty

New member
טעות בידך.

לא צריך אישור צמחונות מהסיבה הפשוטה שיש אוכל צמחוני בצבא. אישור טבעונות זה אישור שנותן לה דמ"כ(דמי כלכלה) בשביל שהיא תוכל לספק לעצמה מזון... אם אני לא טועה זה גם נותן לה אישור להכניס אוכל לחדר אוכל, אבל אני לא בטוחה בזה..

Sweet Fantasy

New member
ממתי לא אומרים

איפה הטירונות :\ באיזה תפקיד? משו סודי
וזה בטח לא יומיות לא? והנה עוד הוכחה שהצבא זה דרעק.. לא נותנים לה אישור טבעונות מזה לא נותנים לה?! מי הם שיחליטו מה היא תאכל ומה היא לא???? שיעשו להם רובוטים וזהו!

The Reuty

New member
היא בזיקים..

עכשיו היא שלחה לי הודעה שהיא בזיקים.. אני חושבת שזה אכן תפקיד סודי, כי זה משרד הביטחון והיא עברה סיווג בטחוני ברמה גבוהה.. והיא לא יודעת איפה היא תשרת בסדיר, את זה אומרים בסוף הטירונות - כשהיא מגלה לאן היא הולכת. (אני בכלל ידעתי איפה אני אהיה בסדיר רק בסוף הקורס שלי..) והיא גם לא יודעת אם זה יומיות או כל שבוע.. אני מקווה שיהיה לה בסדר.. אני דואגת ופוחדת ולחוצה!!!

Sweet Fantasy

New member
אני ממש גאה בה

מצד אחד וממש עצובה מצד שני היא בכלל לא מתלהבת מכל העניין הזה ואיזה תפקיד הפילו עליה.. וזיקים?
איכ מגעיל שם, אבל זה קרוב אליי קצת שתבוא לבקר אותי (לפחות משהו טוב יצא מזה
) גם אני מקווה שהכל יהיה בסדר מסרי לה את אהבתי
תהיי חזקה גם את, אם את צריכה אותי
אני פה.

The Reuty

New member
כן, גם אני גאה בה!

היא לא רוצה לחבוש קסדה/כומתה כי יש בזה עור היא רוצה לעשות להם שם בלאגאן
שובבה שילי
אני הייתי בניצנים וחברה שלי הייתה בזיקים.. היא סיפרה לי שחרא שם, אבל אני לא רוצה להגיד לאיילת שלא תתאכזב על ההתחלה, שהיא תחליט אם טוב לה או לא.. וכן, נתנו לה תפקיד שהיא אומרת שיהיה ממש מעניין לעשות אותו, אז לפחות יצא מזה משהו טוב.. אני אמסור לה, תודה
ותודה!

skarlet ohara

New member
צבא זה לא המקום לעשות בו בלגאן

תסלחי לי, אבל שלא תשרוף את עצמה על זה, יהיו לה מלחמות גדולות יותר, ויש לה הרבה זמן עם המפקדות האלה, שלא תהרוס לעצמה. כומתה חייבת להיות עליה במדי א' זה לא משהו שאפשר להיפטר ממנו. היא חייבת להיות הגיונית ולתת לרגש פחות מקום, לפחות בטירונות. הטירונות לא משקפת את התפקיד בסדיר. אני מאד מקווה שתסכימי להעביר לה את המסר שתחליק את הדברים האלו בטירונות. ד"א, יש תפקידים במשרד הביטחון שאפשר לשרת על אזרחי. אני מקווה שזה מה שיתנו לה, אם המדים ממש פוגעים בה אידיאולוגית.

The Reuty

New member
כן היא ניסתה להתקבל לתפקיד הזה

של האזרחי, עם פרוטקציה וזה לא יודעת אם היא התקבלה לזה או לא. ובקשר לכומתה, אמרתי לה שלא תעשה מזה עניין, כי היא לא תשים את זה כל כך הרבה... אבל אני בכל זאת גאה בה שהיא חושבת על זה, על לעשות שם בלאגן כי גם אם זה המקום או לא, היא לפחות תעמוד על שלה. אני לא חושבת שהיא צריכה לפחד מהצבא, בגלל שזה לא מקום שעושים בו בלאגן או משו כזה. היא צריכה לעמוד על שלה, לא משנה מה. בכולופן, היא לא תעשה בלאגן, כי לטירונות זה לא שווה והיא סתם תסבול יותר. שתעשה בלאגן בסדיר
זהו

Linimfin

New member
תסלחו לי אם אני טועה.

אבל עד כמה שידוע לי בכומתה אין עור.... ולמען האמת אני לא בטוח שגם בקסדה יש...

Sweet Fantasy

New member
בכומתה יש ..

את החלק הקטן הזה מסביב לכומתה (בצבע שחור) שיוצאים ממנו החוטים.. ובקסדה יש את הקצועות (לסנטר וכו'..)

skarlet ohara

New member
גמני הייתי בזיקים. באיזו פלוגה היא?

והאוכל בבסיס זוועה, וזה יוצא מפה של בחורה ממש ממש ממש לא מפונקת. אני מקווה שבשבת הראשונה שלה בבסיס ההורים יסעו אליה ויביאו לה מלאי. מנות חמות לא יעזרו לה כי לא נותנים מים חמים במטבח.

zulli

New member
וואו - כמה שינויים

קורים ב- 10 שנים לפחות... הצבא שלי כנראה היה אחר לגמרי. לשרת במשהב"ט זה סבבה (או לפחות היה ככה). חוץ מזה - זה עובר יותר מהר ממה שאתם מדמיינים, ואחרי כמה שנים אתה בכלל שוכח שאי פעם היית שם.... אני מרגישה זקנה פתאום :)

The Reuty

New member
לא נותנים מים חמים?

טוב היא תקבל את האישור שהיא טבעונית וכן יתנו לה כי לא תהיה להם ברירה. אמא שלה והמשפחה יסעו לשם בשבת, אם היא תסגור. ואם היא יוצאת אז היא תוכל לקחת כל מיני דברים... אה, והיא מחלקה שתיים אבל אני לא יודעת איזו פלוגה

למעלה