איילת

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo104.gif איילת ../images/Emo104.gif

הגיע כבר הרגע להפרד, מחר את מתגייסת לצבא ההגנה לישראל. אני מאחלת לך רק טוב ובהצלחה תעבירי את השירות (או את חלקו) בכיף והבנה, אני יודעת שיהיה קשה אבל אני גם יודעת שאת יכולה, אני מקווה שהטירונות תעבור מהר מהר ובלי בעיות, ושיהיו לך שם המון חברות, מקווה לראותך כאן שוב במהרה שמחה ומאושרת עד כמה שאפשר בצבא.. איילת, אני אישית אתגעגע מאוד לתגובות לשיחות ועוד
אני מקווה באמת שלמרות כל הקשיים את תצליחי לעבור את זה בסבבה. חוץ מרעות שבטח תייה שם בשבילך, אני תמיד אשמח להיות אוזן קשבת ולעזור גם כן, באמת אם את צריכה עזרה (נראה לי שיש לך את הפון שלי
..) תתקשרי מתי שאת רק צריכה, הכי חשוב אל תרימי ידיים גם אם קשה ואל תתני לאף אחד במיוחד לא למ"כיות המתלהבות בטירונות לראות שקשה לך
אל תשכחי שלפני כמה חודשים אם היו בדיוק במצב שלך, תזכרי את זה ואל תבהלי משום דבר.
אוהבת תמיד
מיכל

The Reuty

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

כבר פתחתי שרשור כזה למה לא לשרשר לשירשור הפתוח!?
*מתנהגת כמו מנהלת
*

Sweet Fantasy

New member
זהו שאני חושבת

שלאיילת מגיעה קצת יותר מלהיות חלק משירשור "אוף" ולא זכור לי כמנהלת שהייתי כ"כ עצבנית

WTR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

The Reuty

New member
עשיתי את זה כי זה לא קשור

לנושא הפורום ובכדי לחסוך ממך לשרשר את זה לשם. יא'אללה. איזה כפוייה טובה

WTR

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo51.gif

וואו, איזו הפתעה נעימה! תודה רבה
איזו השקעה..
תודה על כל הטיפים והעידוד.. אני מקווה שבאמת הזמן יעבור מהר ויהיה מהנה, בתקווה שאכיר אנשים צמחונים (או טבעונים..) ושאשרת קרוב לבית... אז.. שוב תודה

N a d a v 1 6

New member
אייייייילת:( :( :( :( =(

יהיה קצת משעמם פה בלעדייך בלי הערות המציקות של הטבעונות חחח:) בכלל את תיהיהי חסרה..את יודעת שאני פשוט שמח שהכרנו....מעבר למסך והמחשב.. את פשוט מדהימה באמת מכל הלב.........ממש ממש שמח שהכרתי אותך תשמרי על עצמך בשביל כולנו !:) תיקחי את זה כחוויה תחשבי חיובי..ואת תראי שהדבר יעבור כ"כ מהר....=) עוד מעט נראה אותך חיילת על מדים סקסים :) חח יאממ..רעות;). בכל אופן..... המון בהצלחה המון המון המון המון!!!!!!!!!!!!!!! ובאמת..תחזרי מ=ה=ר!!!!!!. אוהבבבבבבבבבבבבב נ=ד=ב!.

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif איילת ../images/Emo10.gif

וואי איילת, היה ממש נחמד שאירחת אותנו במפגש חמוסים
אני מקווה שיהיה לך גיוס קל ונעים, אל תתני לאנשים רעים [
] בצבא להוריד לך את המצברוח, חחחח תהיי חסרה פה עם ההערות הטבעוניות
ו-ולנטינו
מקווה שתפיקי מה שתוכלי משם [בהנחה שזה יהיה משו טוב
]
אל

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif זה משו שהומצא

בפורום אחר
בגלל שהא' קרובה לט' תמיד היו כותבים מהר את השם שלי, והיה יוצא אל
וככה זה התחיל... חחחחחח זה היה מבדר אז עם כל האנשים
אל

k o d u

New member
איילת את תחסרי לנו ../images/Emo47.gif

את מאוד מאוד מעשירה את הפורום בידע שלך בנושא חמוסים ובשאלות שלך שמרחיבות את הידע של כולנו!! ניתגעגע!!!!! תשתדלי להיכנס לכאן כמה שתוכלי. קחי את זה בקלות ותמיד תזכרי שאת בסך הכל מחזירה למדינה ששמרה על החיים כל הזמן הזה, ככה שתמיד תזכרי שזה בסך הכל שנתיים (או יותר? או שזה פחות?) שאת נותנת מעצמך וזה יעבור מהר! בסופו של דבר אני בטוח שאת תתגעגעי לתקופה הזאת, כמו שאנחנו ניתגעגע אלייך.... אני מקווה שה' ישמור עלייך ויקל עלייך במקרה שאת הולכת להיות קרבית, ואמממ...במיקרה שתהיי ג'ובניקית, אז אמממ....לא יודע...תעשי מה שג'ובניקים עושים...(מה את הולכת לעשות בכלל, תשתפי אותנו בבקשה). טוב...יצא ארוך...ניראלי...מקווה שקראת את זה בכלל
גיוס נעים

k o d u

New member
שכחתי כמה דברים ../images/Emo47.gif

אל תשכחי לשלוח מדי פעם תמונות של ולנטינו, עידכונים לגבי מה קורה עם הקטן ואל תשכחי להמשיך לתת עצות ועזרה בפורום
אה ומשהו חשוב: |אייקון כלשהו שקשור לצה"ל).

skarlet ohara

New member
איילת- טיפים חשובים

מאחר ואני האחרונה שעשתה פה טירונות (נראה לי, שנה שעבר בערך באותה תקופה- אתם לא חייבים לתקן אותי אם אני טועה), אז הרי לך טיפים: א. אל תאבדי את אטמי האוזניים שנותנים לך, הם נחוצים מאד, למרות שאת יכולה לקנות גם בשק"ם. אני, מנסיוני, ישנתי איתם גם בלילה ולא השתמשתי בהם רק במטווחים, כי הבנות בלילה מדברות ומפריעות לישון. ב. אל תצפי לוילונות במקלחת כי אין. אל תדאגי, כל אחת שם כל כך בשוק מהמקלחות שאף אחת לא זוכרת מה צבע השערות של השניה שם למטה, אך אחת שם לא באמת מסתכלת על האחרות, הן כל כך בהיסטריה בעצמן (סורי על הבוטות, בנים תעצמו עיניים). ג. קחי בגדים חמים ללילה כי יהיה לך קר, אל תקחי סק"ש, יתנו לך. ד. אל תיסחבי עם יותר מדי בגדים, ממילא את צריכה רק לבנים ובגדים לאחרי המקלחת ה. אל תשכחי כפכפי רחצה. קיצררררררררררר זה לא מעניין אף אחד. אם את ממש רוצה טיפים, את מוזמנת לשלוח מסר ואעזור לך.... ושיהיה לך בהצלחה! :)

skarlet ohara

New member
מיכל... את- צבא- טיפים מרגיעים?

אני מנסה להרגיע... ולהכין אותה לצבא... תני לי להחדיר בה קצת מוטיבציה... גם רעות היתה בצבא, אני יודעת, בגלל זה ביקשתי לא לתקן אותי... תגידי, איפה עשית את הטירונות?

Sweet Fantasy

New member
צריפין

וזה שאי שונאת צבא לא אומר שאני לא יכולה להיות מועילה עברתי טירונות גם את יודעת אפילו 2 (אחת השלמת רובאי לגדוד) עם כל השנאה שלי לצבא גם אני עברתי את זה, אל תסחפי ואפילו שיצאתי הייתי יותר ממך שם ורכשתי יותר ידע עם כל הכבוד (ויש כבוד)

WTR

New member
תודה לכולכם!!!

כמובן שקראתי הכל! (שגיא
) אשמח לטיפים.. אם יש כאן מישהו כי מחר בבוקר אני כבר נוסעת מצטערת אם קירצצתי למישהו בקשר לטבעונות.. אבל אחרי הכל הכוונה טובה, ותמיד בראש ובראשונה אצלי בראש זה החיות... אז.. תהנו מהחופשה ממני
ואני כבר מחכה לחזור

למעלה