Sweet Fantasy
New member
../images/Emo104.gif איילת ../images/Emo104.gif
הגיע כבר הרגע להפרד, מחר את מתגייסת לצבא ההגנה לישראל. אני מאחלת לך רק טוב ובהצלחה תעבירי את השירות (או את חלקו) בכיף והבנה, אני יודעת שיהיה קשה אבל אני גם יודעת שאת יכולה, אני מקווה שהטירונות תעבור מהר מהר ובלי בעיות, ושיהיו לך שם המון חברות, מקווה לראותך כאן שוב במהרה שמחה ומאושרת עד כמה שאפשר בצבא.. איילת, אני אישית אתגעגע מאוד לתגובות לשיחות ועוד
אני מקווה באמת שלמרות כל הקשיים את תצליחי לעבור את זה בסבבה. חוץ מרעות שבטח תייה שם בשבילך, אני תמיד אשמח להיות אוזן קשבת ולעזור גם כן, באמת אם את צריכה עזרה (נראה לי שיש לך את הפון שלי
..) תתקשרי מתי שאת רק צריכה, הכי חשוב אל תרימי ידיים גם אם קשה ואל תתני לאף אחד במיוחד לא למ"כיות המתלהבות בטירונות לראות שקשה לך
אל תשכחי שלפני כמה חודשים אם היו בדיוק במצב שלך, תזכרי את זה ואל תבהלי משום דבר.
אוהבת תמיד
מיכל
הגיע כבר הרגע להפרד, מחר את מתגייסת לצבא ההגנה לישראל. אני מאחלת לך רק טוב ובהצלחה תעבירי את השירות (או את חלקו) בכיף והבנה, אני יודעת שיהיה קשה אבל אני גם יודעת שאת יכולה, אני מקווה שהטירונות תעבור מהר מהר ובלי בעיות, ושיהיו לך שם המון חברות, מקווה לראותך כאן שוב במהרה שמחה ומאושרת עד כמה שאפשר בצבא.. איילת, אני אישית אתגעגע מאוד לתגובות לשיחות ועוד