איזה סיום טוב!

../images/Emo104.gif איזה סיום טוב!

סוף כל סוף מתבררת האמת- סטפני לא באמת מקבלת את ברוק ולא באמת בוטחת בה... והקטע עם הסכין? פשוט ענק. אינשאלה שברוק תפטר רק את סטפני. ושאלה מאד שאלתית- סטיבן ככה מפלרטט עם כל חצאית שמסתובבת באזור ואין לה קרבת דם אליו, אבל מה עם בת'? הם התגרשו ופספסתי את זה? וזהו, החלטתי שוב שאני בעד השילוב המנצח ברוק-רידג'. ניק ובריג'ט כאלו מתוקים יחד... אז ככה מצא מין את מינו והכל יבוא על מקומו בשלום...

Indiman1

New member
סטפני הוציאה את האני האמיתי שלה

איזה מצחיקה היא. השליכה עליה סכין
וסטיבן הזה - שובב לא קטן, עובר מאחת לשניה. אז מה, בפרק של מחר נראה את ג'קי וסטיבן במיטה אחרי לילה סוער ?
ובריג'ט - אני מנסה להבין אותה. בפעם הקודמת שניק בא אליה לשפוך את הלב היא התחרפנה והתפרצה עליו שהוא בא לשפוך את הג'ורה שלו ושל ברוק דווקא עליה , ועכשיו זה בסדר ? טוב, אולי היא הייתה אז במחזור או משהו..

תקרית הסכין...

סטפני ביקשה מברוק שתחזיר לי את שתי המניות שטיילור מכרה לניק. ברוק סרבה, ואמרה שאם סטפני באמת סומכת עליה, אז לא יהיה לה צורך בשתי המניות האלו. סטפני התחילה לאבד שליטה ואמרה לה שהיא צריכה לבחור בין משפחת פורסטר, לבין אבא שלה וניק. ברוק התחילה לצאת מהמשרד, וסטפני צעקה עליה שהיא תקעה לה סכין בגב, ו... זרקה לכיוונה סכין שנתקעה בדלת, חצי מטר מברוק. לפני זה, סטפני הלכה לטיילור וגילתה שם את סטיבן. איכשהו היא עלתה על זה שהם שכבו, והם לא הכחישו. טיילור העיפה משם את סטפני, ואחר כך גם נפרדה מסטיבן. ניק היה אצל בריג'ט ושפך בפניה את ליבו [ובעיקר את תסכולו ואת חששותיו], איכשהו הם הגיעו להעלאת זכרונות מניקול, והיתה ביניהם [כרגיל] כימיה ממש טובה. פספסתי משהו?

אה, ו...

סטיבן הלך מטיילור היישר אל ג'קי, שהתוודתה שהיא רוצה להכיר אותו טוב יותר, הרבה יותר טוב [אם אתה מבין למה אני מתכוונת...
]. והם התנשקו... פשוט נוראי הסטיבן הזה!

א ר י ק ל

New member
כמה הייתי רוצה לראות את הפרצף של

ברוק לאחר ידיית הסכין.. תארי בפרטי פרטים! תודה רבה על העזרה : )

למעלה