בילביס

New member
מצאתי משחק של אלביס בכספת

אני לא יודעת אם אתם מכירים את המשחק של אלביס בכספת אבל עכשיו שעברתי בגוגל וחיפשתי דברים על אלביס מצאתי משחק נחמד דרך הכספת אני אלך לי לשחק עכשיו ולראות מה קורה שם. ביי בילביס

Tacitus

New member
חידה לעשרת ימי תשובה

למי או למה היה אלוויס קורא "בוטש" (BOOTCH) ו-"וואווא" (WAWA)?

גם לי יש חידה ../images/Emo26.gif

נראה מי ידע מאיזה תאריך התמונה הזאת (מינימום שנה, רצוי גם חודש ומי שיודע גם יום בכלל טוב) ומאיפה?

מאוד חשוב ../images/Emo70.gif

את התשובות שלכם, גם אם הן לא נכונות אבל בעיקר אם כן נכונות, תכתבו בתוך ההודעה ולא בכותרת כדי לא לקלקל לאחרים. זה מאוד חשוב.

me22f

New member
התשובה שלי...

התמונה מולמה במסיבת העיתונאים שנערכה בשנת 1972 בניו יורק, לפני הופעתו הראשונה במדיסון סקוואר גארדן.........

עוד שעה לתשובה הנכונה

יש מישהו שרוצה לנסות לענות על חידת התמונה? מיד אחרי פרסום התשובה - חידת תמונה חדשה.

../images/Emo41.gifוהתשובה היא ../images/Emo26.gif

me22f בהחלט צודקת. מדובר בתמונה ממסיבת העיתונאים במדיסון סקוור גרדן, ניו יורק בתאריך 9 ביוני 1972 ואת התשובה היא ידעה ממש בהתחלה כל הכבוד ו
שמתחתי אותך ככה

me22f

New member
תשובה חלקית../images/Emo22.gif

ליסה היתה קוראת למים "וואווא" WAWA (ניתן לשמוע אותו בהופעות אומר "אני אשתה "וואווא" / זה האדם שמביא לי "וואווא") - אז אולי לזה התכוונת? .. ובוטש...? אין לי מושג... אני יודעת שהיה מכנה את סבתו "דוג'ר" (דלומר - מתחמקת), כיוון שפעם "התחמקה" וניצלה בנס מכדור..........

טוב אז אני מנחשת:

לבי בוטש אני חושבת שמדובר בכלב שרואים את אלביס מצולם איתו בכמה תמונות. אני לא חושבת שזה היה כלב של אלביס אלא של איזה קרוב משפחה אחר שלו.

Tacitus

New member
צדקתם בחצי

אלוויס התחיל לקרוא למיים "וואווא" בהשפעת בתו. "בוטש" היה הכינוי של אלוויס לחלב...

כתבו על אלביס באתר של מט"ח

כשאלביס מת בשנת 1977 העולם עצר נשימתו. תחנות רדיו בכל רחבי כדור-הארץ החלו לשדר בלי הפוגה שירים שלו, והנשיא קרטר פרסם הודעת אבל: "אלביס סימל את החיוניות ואת המרדנות ואת העליצות של ארצות-הברית. עם מותו נלקח מאתנו חלק מעצמנו. הוא היה אחד ויחיד ובלתי ניתן לחיקוי". עוד מתוך הכתבה במט"ח אפשר לקרוא כאן

למעלה