איכס?
מ מריאנה 17 New member 17/6/07 #61 ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif אחת הנשים הכי יפות בארץ.
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif אחת הנשים הכי יפות בארץ.
C CharmingStrawberry New member 18/6/07 #76 ../images/Emo127.gifמה שמריאנה אמרה../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif
ח חולת תשוקות New member 16/6/07 #31 קרובת משפחה שלי אבל מנישואים היא יפיפה ראיתי אותה איזה 5 פעמים בכול מיני אירועים משפחתיים זה ככה הולך דודה שלי שהתחתנה עם אח של אבא שלי היא דודה של בר כלומר מעין בת דודה לא מדם
קרובת משפחה שלי אבל מנישואים היא יפיפה ראיתי אותה איזה 5 פעמים בכול מיני אירועים משפחתיים זה ככה הולך דודה שלי שהתחתנה עם אח של אבא שלי היא דודה של בר כלומר מעין בת דודה לא מדם
מ מריאנה 17 New member 17/6/07 #66 נועה שוב היה קשה הייתי בהתלבטויות../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif גם יעל גולדמן, גלית גוטמן, נינט, נועה תישבי והיידי קלום כולן מדהימות היה קשה
נועה שוב היה קשה הייתי בהתלבטויות../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif גם יעל גולדמן, גלית גוטמן, נינט, נועה תישבי והיידי קלום כולן מדהימות היה קשה
נ נ ו נ י י י New member 18/6/07 #74 כן..יש הרבה נשים יפות מה לעשות ../images/Emo9.gif נינט ויעל גולדמן..פשוט מהממות טוב נו, כולן
C CharmingStrawberry New member 16/6/07 #32 אוקיי, זה שוב קשה../images/Emo95.gif ההתלבטויות שלי הן בין בר רפאלי, גלית גוטמן, נינט טייב ונועה תשבי אני חושבת שאני אצביע לגלית ו..נינט.. אני צריכה לחשוב
אוקיי, זה שוב קשה../images/Emo95.gif ההתלבטויות שלי הן בין בר רפאלי, גלית גוטמן, נינט טייב ונועה תשבי אני חושבת שאני אצביע לגלית ו..נינט.. אני צריכה לחשוב
F Fashion Slut New member 16/6/07 #41 ../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifמממ לא הבנתי. מי עפה? יש חסינות? ולמה אין פה את הבנות מהסיבוב הקודם? אנג'לינה ג'ולי, נטלי פורטמן וכו'..?
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifמממ לא הבנתי. מי עפה? יש חסינות? ולמה אין פה את הבנות מהסיבוב הקודם? אנג'לינה ג'ולי, נטלי פורטמן וכו'..?