niro levi

New member
../images/Emo216.gifתרגישי טוב../images/Emo24.gif

שוב פעם אני אגיד לך תודהההה ענקית ושאני אוהבת אותך מלאאא תאכלי משהו או תבלעי כדור זה בטוח יעזור אם היא רבה איתך על כל שטות תעירי לה על זה תדברי איתה ואם היא תמשיך להראות לך זלזול כזה תבניני שהיא לא חברה אמיתית

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifתודה לך!../images/Emo24.gif

אני אוהבתותך!! ובבקשה.. וכבר עבר לי..חיחיחי ובקשר לחברה שלי.... ממש אבל ממש אין לי כוח לדבר איתה..

menori

New member
יהיה טוב!!!../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif

בטח שיהיה טוב!

דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

ובכן..
חזרתי מהעבודה וכואבות לי הרגליים החדר מבולגן ואין לי כוח לסדר אותו אני מתה מרעב.. לא הייתה הפסקה היום כי היה לחץ היסטרי..
מצאתי עבודה! לפחות לשבועיים הקרובים..[היריד של קרביץ וזה..] היה לי יום נחמד מאוד, והאנשים שעובדים שם ממש נחמדים:) והמנהלות ממש עוזרות לי עם כל המחירים והדברים שאני עוד לא כלכך יודעת.. אמ.... זה מה שאני חושבת עליו בינתיים.. אולי יהיה אח"כ עוד..

o r t a l i t

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

אני לא מבינה כלום. [$^%$#&] לא הגיוני לי. עושה לי כאב ראש. יש המון שיעורים לפסיכו' ואני עצלנית. משעמם לי ממש. יומראשון צו ראשון, אין כח. נשארו רק שבועיים. אני זוחלת מידי בנהיגה. אני משתנה בצורה שאני לא אוהבת.
אתמול הייתי בעיר הבירה, היה כיף :] [חבל שלא פגשתי אנשים מפה] בכלל, מחמישי עד חמישי הייתי ב3 ערבים/לילות של הופעות, מה שמעולה. מצאתי עם מי ללכת להופעות בבארבי שאני רוצה. הסיכויים למצא עבודה לשנת הלימודים גדלים. חח כמעט כל הטוב שלי קשור להופעות ומוזיקה. כל השאר חרא. :\

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifלא ידעתי שהיית בבירה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

רוצה לבוא לשייגעצ מחר?

o r t a l i t

New member
איכ, ז*נ*ת שייגעצ.

מה נתנו הופעת פרומו כזו קצרה ? ^_~ אבל דווקא הייתי באה. פשוט צו ראשון מחרתיים, צריך לקום ב5 וחצי ולהיות עירנית :\

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

ההופעות אתמול היו טובות ובהתחלה היה ממש נחמד
מחר יש שייגעצ בבארבי
(מישו בא אולי?) היה שבוע נחמד סה"כ
הרסתי למאיה את השבוע הטוב שהיה לה עם אתמול
יש אנשים שהורס לי לראות אותם בכל מקום ואני צכה לעשות עם זה משו \: אני שונאת אוטובוסים ותלאביבים מגעילים שלא עוצרים לטרמפיסטים אומללים.(לא לקחת אישי אפחד
) אני מקווה שאמא לא תעשה בעיות עם הארבי מחר בגלל הבלאגן של אתמול
רק זה חסר לי. מישו חשוב התגייס השבוע וזה לא נחמד לי. בכלל.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אתמול יצאו ציוני הפסיכומטרי. (ד"א, המרכז הארצי לבחינות הוא $@%^&%^*#@$ @#%#$ 346$%^&$ 54$#% @# $%@# $%%#$^ 6457%^*&%^*^$# 32$^@#%%$&) קיבלתי נמוך ממה שרציתי, אבל מקווה שיהיה בסדר בסוף ושאלמד בטכניון גם שנה הבאה. מקסימום באוניברסיטת ב"ש (לשם אני בטוח מתקבל).
היום סיימתי סופית את המכינה, היה לי מבחן בפיזיקה, שלמרות שלא למדתי הרבה אליו, היה קל. וזה היה המבחן האחרון. ומהיום אין לימודים, עד תחילת הסמסטר באוקטובר
התחלנו כמה חברים לתכנן טיול לאילת בתחילת ספטמבר, מגיע לנו אחרי שנה שלמה במכינה. מהיום - פשוט כיף
!!!!

לא משנה כמה יצא..

העיקר שזה יספיק לי לשנה הבאה.. ואני חושב שזה יספיק. ואם מעניין אותך לדעת, אז קיבלתי 590

למעלה