../images/Emo103.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif אני ../images/Emo3.gif

: הכל נחמד לי, מחר אני פוגשת חברה... ואולי גם עוד מעט אני פוגשת מישהי שלא ראיתי הרבה זמן וזה. והמפגש יצא לי בתאריך מצוין
: אכלתי אתמול גלידה :-X

הופה!השרשור האהוב עליי../images/Emo13.gif

למרות שהפעם אין לי כ"כ מה לכתוב בו
אתמול, יום שלישי מחזירים לי את הגשר
והכי גרוע- הצבא
אאא... החיים שלי לא פורחים כרגע למשהו ספציפי טוב, אבל הם גם לא גרועים

אניייייייייייייי ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

היה כזה כיף אתמול בת"א, כמה בירות שתיתי והייתי מסטוללללללללללללללל והיה נורא כיף בקיצור !!
יש לי חברים נהדרים
ראיתי לראשונה וממש במקרה את רונקי ומאיה, והסיפור היה מצחיק.. תנו לי לחפור רגע. אמממ.. אז ככה. אני ושני חבריי היינו במסוף כרמלית בת"א מחכים לפאקינג "דן לילה" כדי לחזור לפ"ת. ואז מאיה שמה בפל' שלה שיר של סינרגיה. ואז היא כזה מסתכלת עליי ואני אומר לה "יש לך טעם טוב" חחחח ואז חבר שלי אומר לה "מה את שומעת את קוקסינרגיה הקוקסינלים האלה?" ואני ישר סתמתי לו תפה.. ואז אני קולט את רונקי ותתפלאו שפשוט זיהיתי אותה ע"פ התמונות. אז באתי אליה בשאלה ישירה וחסרת תאקט
"תגידי את מצ'וטטת בפורום של תפוז? יעני של סינרגיה?" ומאיה עונה במקומה, כן ! אז מאיה שואלת אותי [ורונקי שותקת מישום מה חחח] "ומי אתה?" אז אמרתי לה "אני יוני יוני היחיד" מאיה באדישות.. "אההה יפהיפה, אני מאיה, ואני פורץ "והיא רונקי, נכון?"
ורונקי עושה עם הראש כן כן חחחחחחחח בקיצור אז זהו, ודיברנו כזה. היה לילה מטורף חחחחחחח.. כמה כיף להיות שם בת"א ב 2:30 בלילה על המזח מול הים הגועש ולשבת ולהירגע לצלילי רעש הגלים הנישברים על הסלעים והריח המלוח שבאויר, והרוח הקרירה שחודרת לגוף. אחח איזה רומנטיקה
אני מתגעגע אליו
לנדב חבר שלי הכי טוב שאני מת לראותו כבר. כמה זמןןןןןןןןןןןןןןן
הניתו עוד כואב לי
והנה הגיע יום שבת, בעעעעעעעעע
ו... תכלס הכל בסדר
שיהיה שבוע טוב.

חחחחחחחחח אהה וגם...

אולי פשוט היית מסטולה??
ראיתי שהעייפות השתלטה עלייך, כמו שאניייייייי הייתי מתתתת !!! שתיתי הרבה בירות וה אחרי שהייתי ער באותו יום ב 5 בבוקר
אז הייתי ממש מת.. אבל היה מגניבשפגשתם אותי בסטאציה כ"כ מסטולה אה?! כולנו היינו מסטולים חחחחחחחחח רק שלא יצרתי עלייך רושם רע עם הסאטלה שלי
אני די רגוע במציאות.
[טוב די להתחנף יא מפגר
]

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאני בסטלה טבעית../images/Emo6.gif

בעיקר בשעות האלה
חח שתיתי רק שתי בירות
לא לכולם יש כסף מה
ודווקא היית רגוע ביחס למה שהלך שם
בסוף האלה מהרצליה גם מצאו מונית ונשארנו לבד
אז הלכנו משם וניסנו לתפוס טרמפ ובסוף אחרי המון עצבים וסטלה התקשרתי לאחי שהיה בסביבה והכל הסתדר

זוהרוש15

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

היום יום הולדת לניר
אין לי משוו חוץ מזה טוב כרגע..
מתפוצצת לי הבטן מכאבים כך שאני לא יכולה לזוז חברה שלי רבה איתי על שטויות ונהיית מגעילה לא עשיתי כלום אתמול חוץ מלשבת בבית מול המחשב העבודות לחופש מעיקות עלי..יש לי עוד מלא במתמטיקה +לסיים עבודה באנגלית יהיה טוב...נראלי=/

XxXSynergitXxX

New member
אופטימיות בוביק ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif.

ואם את צריכה משהו אני במסנ'

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifתודה מותק שלי!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחחח חאמודה..

אבל את לא תמיד פה
המון פעמים את עסוקה בשביל לדבר איתי...

למעלה