menori

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

תפוז מרגיז!!
!! הוא שולח לי הודעות למקומות משונים
פלאפון דפוק גררר לא הלכתי למפגש כואב הראש
גליתי שהחברה הכי טובה שלי יוצאת עם הבחור שאני מחבבת מאז שאני זוכרת את עצמי.. איזה &^%*%*%* אז מן הסתם אני לא רוצה להיות בקשר לא איתה ולא איתו אז איזה כיף.. היום פשוט מושלם לא? *ציניות**ציניות**ציניות* דפקו אותי כל כך הרבה פעמים היום.. +++ קמתי מוקדם בבוקר כדי ללכת להחליף פלאפוןן למשו יותר טוב ולא החלפתי בסוף.. [סיפור ארוך] +++ גם לא הלכתי למפגש כי הרכבת,אחי,אמא,ואבא שלי דפקו אותי איזה כיף לי
+++ החולצה הלבנה שלי התלכלכה בגלל אחותי! יופי..אווש.. מישו יודע איך מסירים צבע גואש?
אמא החליטה שיום ראשון אני נוסעת לת''א עם המשפחה שלי ואין לי חשק אבל מה? אני מוכחרה.. מה אם הרצונות שלי? הורים זה עם מוזר שמתחשק להם משו הם פשוט קמים ועושים את ז.. אז יש לי חדשות..אמא אבא.. היום התחשק לי לסוע לא יום ראשון.. יום ראשון לא עוזר לי.. פאק שבוע הבא אני באילת ליום אחד אומנם אבל יאהו..:] ירדתי עוד קילו
והעלתי חצי ממנו..
אעההעהה הראש שלי.. קאז איממ Broken וואן איימ אופאן
....

menori

New member
חח עכשיוו נישקלתי שוב

ומתוך ה4 העלתי אחד. מה לעשות..לפעמים מתחשק פלאפל וקולה לימו8ן נורמלי ולא דיאט!
אבל לא נורא.. אני חייבת להיות יפה במפגש הבא של הפורום ובבת מצוה של אחותי:] אם אני רוצה איכזהו להשתכל לשמלה

menori

New member
יש לך מסנ' אני אסביר לך שמה

פה פאדיחות
חח לא כולם צריכים לדעת איך אני נעשית מדוב לדובון

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif(?)

כואב לי הראש! אני מבואסת.. נמאס לי שאין סנדלים שאני אוהבת נמאס לי שאין שמלה שאני אוהבת נמאס לי לאכול! נמאס לי להיות שמנה! נמאס לי מהכל! כואב לי הראש אמרתי כבר..?
סתם.. אין חח אבל אממ שיהיה נו... אולי אני אלך לישון וזהו..?

זוהרוש15

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo201.gif

מאמי את לא שמנה!! ואת הכי יפה בעולם!! ואני אוהבתותך כ"כ!!!
ולא נורא אני מבטיחה לך שאת תמצאי בגדים וסנדלים.. ותרגישי טוב
יהיה טוב מותק

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתודה מותק!../images/Emo201.gif

גם אני אוהבת אותך!!

דורה17

New member
../images/Emo24.gif!

א. אני מצטערת שהלכתי מוקדם.. עד לא מזמן נתקעתי עם הצ'ופרים... אמרתי לעומר אח"כ שאני מרגישה קצת לא נעים שהלכנו ככה... אבל הייתי חייבת לסיים את זה.. ב. את לא שמנה בעליל!! ושמלה וסנדלים את תמצאי! אל תדאגי! אי שם מחכים לך הסנדלים והשמלה שאת הכי אוהבת! את תמצאי אותם! יהיה בסדר מותק..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif"לא שמנה בעליל"?!../images/Emo6.gif

מה זה אומר..?
תודה מותק!!

מירוש 18

New member
מה עד כדי כך לא נהנת איתי?

ושמלה וסנדלים את תימצאי לא לדאוג. ושמנה את לא ואני אמרתי לך את זה מליוון פעם!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאת זה החלק הטוב של היום..../images/Emo3.gif

את ,רינה, דורה ועומר..

למעלה