../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif
אני עייפה מישו שממש רציתי להיות איתו באוטובוס בקייטנה[לעשות ת'איסוף] לא איתי... וזה מבאס כי....ככה חח [לא ניכנס לפרטים חח] אני מתגעגעת לצוות הדרכה שהיה שנה שעברה... השנה קצת מעפן חחח [וגם כי.... האיסוף של שנה שעברה היה יותר טוב והלך טוב והייתי עם מישו שעשה לי מצחיק כל בוקר...] אני לא מצליחה לגבש את הקבוצה שלי... עוד לא החלטתי אם לעשות מועד ב' במתמטיקה או לא... [לא החשיבו לי את הציון בבגרות כי הוא היה יותר מידי נמוך חחח] אני יותר מידי ממורמרת לאחרונה, והחניכים לא אוהבים אותי בגלל זה... החדר שלי ממש ממש ממש מבולגן ואין לי כוח לסדר אותו כואב לי הראש אני צריכה לספר משו למישי.. אם אני אספר לה אז אנשים יכעסו עליי והיא תיפגע, אם אני לא אספר.... היא תיפגע ואני ארגיש חרא עם זה שיכלתי למנוע את זה ולא מנעתי... וזה מציק לי... קצת לבד לי לאחרונה ויש לי הרגשה מציקה.. כבר אמרתי שאני עייפה?
מחר יום ספורט בקייטנה מה שאומר שאני נמצאת בתחנה והחניכים כל היום מתרוצצים ומסתובבים =] ז'תומרת- אני לא עושה כלום מחר חוץ מלרשום נקודות חחחח הקבוצה שלי חביבה, רק צריך לגבש אותם ממש... השבוע הראשון של הקייטנה מגיע לקיצו.. נשארו רק 3 שבועות
אמ...אני חושבת שזהו חחח לא קורה לי יותר מידי טוב לאחרונה... בעצם.. אולי כן ואני לא רואה... אני אעדכן חחח ערב נעים