evil mutent rond 6

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo41.gifevil mutent rond 6../images/Emo41.gif

אוקיי אחרי הפסקה קצרה כי האינטרנט שלי היה בבעיה נפשית קשה המשחק חוזר! למי שלא זוכר הסיוס האחרון היה סיבוב שובר שיויון בין באסטין ומיסטיק והמוטנט שרציתם שיעוף הוא: אהה רגע כמעט שכחתי בימים הקרובים יגיע לפה גמביט לענות על כל השאלות שלכם לא משנה כמ מוזרות הן יהיו (ואני מכווה שהן יהיו מוזרות!) אז מי שעף הוא [COLOR=bl<a]u[/COLOR][COLOR=bl<a]e>באסטין![/COLOR] אז יאללה להצביע! סיניסטר אוואלאנץ' קוויקסילבר סקארלט וויץ' מוג'ו ספיראל באסטיון
גריידון קריד הלפייר-קלאב ג'אגרנט
מגנטו
מיסטיק טוד אפוקליפס
סייברטוט הבלאב
פיירו *תזכורת* מי מופיע לידו
כבר עף אז לא להצביע לו...

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שכחתי לגמריי שיש בנינו משתמשים חדשים...(מצטער) אז אם עוד לא הבנתם מצביעים למי שאתם הכי פחות אוהבים וככה אנחנו מקבלים את המוטציה המרושעת האהובה ביותר! *ההצבעה פתוחה לכולם! גם למי שלא כותב בפורום באופן קבוע! אז יאללה להצביע! ואנוכי מצביע ל..... ef=http:// target=_blank>[COLOR=blu<a]e[/COLOR]>מיסטיק!

spidey 82

New member
../images/Emo128.gif קוויקסילבר.

אח"כ צריך להעיף את אחותו. הם כבר מזמן לא רעים.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifלפני שהמשחק התחיל נתתי

רשימה evilbist הוסיף כמה ושאלתי אותכם אם יש לכם התנגדות למוטציה כלשהי או שאתם רוצים להוסיף.... לא אמרת שאתה רוצה להוציא אותם מהרשימה אז זה לא קרה... אבל אם יש מישהו שאתה רוצה להוסיף תגיד כי להעיף כבר מאוחר מידי...

spidey 82

New member
זה לא זכור לי.

בכל אופן, המשחק כבר מזמן בעיצומו, אז לא משנה.

Evil Beast

New member
אני זוכר את זה..

הוא נתן כמה ואז אני הוספתי והוא התבלבל וחשב שהלפייר קלאב זה מחולק.. ואני שאלתי מה זה אירגון היד וחשבתי שזה מפאוור ריינג'רס או מצבי הנינג'ה..

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאם אתה כל-כך רוצה שהוא יעוף

שוחד יתקבל בברכה

למעלה