מפגש =]

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo41.gifמפגש =]../images/Emo41.gif

טוב אז הגעתי ב-12 תליתי שלט של תפוז חיכיתי 45 דקות נמאס לי כתבתי את הפלאפון שלי שם והלכתי... אחרי זה שירי התקשרה היינו קצת בטאוור רקורד התחלנו לרדת על חנויות אקראיות לא הספקנו הרבה =P וגבי וטליה הגיעו =] היה מביך היה מוזר ועלינו לאמפי עשינו גראפיטי של הפורום הלכנו לאכול הסתובבנו עוד קצת ונפרדו דרכינו היה כיף =] צריך לעשות שוב בקרוב (אז מה אם היינו 4 אנשים P=) כל מי שאמר שיבוא ולא בא או לא ראה את השלט חבל תבואו בפעם הבאה

היה כיייייף../images/Emo54.gif

גבי באה אליי ב-11 וחצי. ואז טלפנו אליי והודיעו לי שאני צריכה לבוא לחזרות וגבי רצתה לבוא איתי אז נסענו לרמת-אביב ג'. הגענו לעזריאלי באיחור אופנתי של שעה וחצי או שעתיים. פגשנו שני אנשים חמודים ליד מקדונלדס. עלינו לאמפי ועשיתי רשימה של גיבורי-על על הקיר. וכתבנו "פורום גיבורי על" ודברים נחמדים. וגם הכנתי קישור. כתבתי: www.tapuz.co.il/615 ואז ציירתי קו מתחת כדי שאפשר יהיה ללחוץ על זה ולהגיע לפורום. בע. אח"כ הלכנו לאכול (לאכול זה טוב מאוד). הסברתי לשירי שלא כדאי לה להיות אנורקסית, והסברתי לה את זה באמצעות שיר חכם מאוד: אנורקסי זה לא סקסי, פה לה לה לה לה, בסוף מתים אין לי ציצי, אין גם תחת, פה לה לה לה לה, זה לא נעים. זהו. אחר-כך הלכתי בחזרה לרמת-אביב ג' לעוד חזרות. חבל שהיינו כל-כך קצת. בפעם הבאה תבואו.

../images/Emo188.gifהיה כייף../images/Emo13.gif

פיספסתי רכבת, אז אח שלי הסיע אותי במיוחד לקניון, ורצתי למקדונלדס באיחור של 17 דקות, הגעתי ולמרבה ההפתעה לא היה שם אפאחד. אז הסתובבתי קצת בקניון, והתבאסתי. אחר כך התחלתי לעקוב אחרי חבורות חשודות שאולי היו יכולים להיות הפורום, ואחרי כישלון חזרתי למקדונלדס שם נתקלתי בשלט שהוביל אותי לפגישה עם מנהלנו היקר! הסתובבנו קצת, ורק כשהתחלנו למנות את השימושים הרבים שיש לבלון, התקשרו טליה וגבי, ונפגשנו איתן במקדונלס כמובן, אחריי שזיהינו את גבי עם חולצה של קורט (גמביט יותר שווה). אחריי ונדאליזם, גרפיטי, שתיקות מביכות ופגישה עם תכלחלי (או תכלכלי?
) הלכנו לאכול וכשחזרתי עם מגש מפוצץ צ'יפס טליה החליטה שאני אנורקסית ולימדה אותנו שיר חביב. אחרכך הלכנו לטאוואר רקורדס, וגבי שיכנעה אותי שליפת-תלתלים זה שקסי (רק אם מדובר בסולן של קווין) ואז נפרדנו והלכתי בעצב לרכבת.

B a m B a m

New member
חח לא יכולתי לנסח את זה ../images/Emo168.gif

יותר טוב.... היה ממש כיף, שירי באמת אנורקסית (או ממש ממש רזה) אבל חפיף.... זה תכלכלי! והוא שולט! (ראו את חתימתי) ותלתלים זה הכי סקסי ! (הו הנרקיסיסטיות !) וזה לא הסולן זה הגיטריסט הסקסי עם האצבעות המדהימות והסקס אפיל של מישהו-עם-המון-סקס-אפיל! ואני ממש מצטערת, קורט מושלם - הרבה יותר מגמביט.... לאב יא אול!

למעלה