• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

אני מתחילה מחדש את הלהיט שלנו..... אני כותבת שורה משיר והבא אחרי צריך לכתוב מהו השיר ולתת דוגמא משלו. (אפשר להעזר באייקונים לגיוון) השורה שלי
הנה אתה שוב הולך, אני רואה שאתה רוצה ת´חופש שלך....

AndreaCorr ©

New member
dreams ../images/Emo168.gif

Now here you go again, you say you want your freedom השורה שלי: עזבה את אימה באמצע מריבה..

mprb

New member
חחחח.... מעניין איזה שיר זה....

אמממ..... queen of hollywood
השורה שלי: וכשאתה הולך אני חייבת לזכור. אני חייבת לזכור לומר..."

I NEVER LOVED YOU ANIWAY

חחחה... והשוורה שלי... " אם החיים הם נהר, והלב שלך הוא סירה... אוי זה קשה אבל תנחשו... שיר ממש מקסים !!! ביי...

mprb

New member
NO FRONTIERS

איזה שיר מקקקקקסיםםםםם.... שורה חדשה: אני הולכת בין העננים כשאתה מביט בי...

THE CORRS

New member
no good for me!!!!!!!!!

השיר מבין האהובים עלי!!! I´m walking through the clouds When you´re looking at me והשורה שלי: אני רוצה להרגיש כמו מקודם לפני שהגשם בא בדלתי...

AndreaCorr ©

New member
No More Cry ../images/Emo168.gif

i wanna feel just like before, before the rain came in my dooor (אולי זה לא מדוייק...לא שמעתי את השיר הזה הרבה זמן.) השוה שלי: פרפרים וזברות, ואגדות...

mprb

New member
Little Wing

Butterflies and zebras And moonbeams and fairytales אני לא אוהבת את השיר הזה! השורה שלי: פגשתי אותך ביום סתוי. ומיד נמשכתי אליך כשביקשת לדעת את הדרך...

אההה...

אני יודעת למה... השיר הוא במקור בכלל של ג´ימי הנדריקס ולא של ה-
חחחה... בטח זאת הסיבה !!! *NOT* ביי...

AndreaCorr ©

New member
אהמפ. ../images/Emo168.gif

אפילו שג´ימי הנדריקס הוא הגיטריסט הגדול ביותר (לדעתי) בכל הזמנים, וגם למטאליקה יש גירסא לשיר... עדיין
מבצעים אותו הכי טוב! ולדעתי זה שיר מקסים! ויאללה חבר´ה תענו לחידה שלה... זה לא קשה.

forgiven dreams

New member
Love To Love You ../images/Emo182.gif

I met you on a sunny Autumn day You instantly attracted me When asking for the way והחידה שלי- "המשחק הזה חייב להיפסק"

AndreaCorr ©

New member
Somebody Else´s Boyfriend ../images/Emo168.gif

Though I realise this game will have to stop :) השורה שלי: עם כוס מלאה ולב ריק..

mprb

New member
radio

ורק שתדעו אני ממש לא מכירה את השיר Somebody Else´s Boyfriend !!! השורה שלי: ...אבל אני תוהה לאן הלכתי,אני לא יכולה למצוא את האמת בתוך השירים שלי...

THE CORRS

New member
no more cry

But I´m wondering where I´m gone Can´t find the truth within my song הנה השורות שלי: אני מכירה את הפנים שיש לי עכשיו ראיתי את הכל כבר מקודם

mprb

New member
טוב. אני רואה שאף אחד לא עונה...

אז הנה אני עונה על מנת שהשרשור לא יתקע... "Don´t Say You Love Me" I know this face I´m wearing now I´ve seen this in my eyes שרוה שלי: אני מוצאת את זה קשה להסבר, זה משוגע אבל קורה!

amirhorev

New member
אני ידוע וסוף סוך יש לי זמן להגיד..

Love Gives Love Takes והשורה שלי היא.... אני עובדת סביב השעון...

למעלה