התפקדות אוקטובר

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif מתפקדת! ../images/Emo150.gif

שם: מעין, י' אחת XD
מקום מגורים: חולון
איך עבר החודש? איך מארשל אומר? .... אה.
משהו טוב שקרה לכם החודש: מפגש ביטלס אצל יולי, עונות חדשות לכל הסדרות שאני אוהבת (כאילו, כמעט כולן, אין עונה חדשה לבנות גילמור XD)
משהו רע שקרה לכם החודש:התחילו הלימודים, פאק יו כיתה ט'!!!
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: קורע? העונות החדשות של הקומדיות האדירות שלי
איך עברו החגים? שאלה נכונה יותר - איך אני אשרוד בלי חופש את החודשיים הבאים?!
ציפיות לחודש הבא: אה, כלום. כלום לא קורה אף פעם בחודש אוקטובר. אולי התאריך העברי של היומולדת, תלוי מתי הוא יוצא השנה.
משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: לימודים בלי הפסקה
התחדשות החודש:נאמ, הצמידים הסלאשיים הגאוניים שלנו, אבל שחכתי אותם אי שם בכפר סבא ואני אקבל אותם בחנוכה XDDDDDD איך העונה השישית עד כה? הפרק הראשון קצת אכזב, אבל הפרק השני מושלם. can we go camping?

לא, זה אפשרי רק אחת - אם היא מילידי סוף השנה,

נגיד דצמבר של השנתון (לפי הגיל שהיא כתבה נשמע שככה זה)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif כן חח

היומולדת שלי הוא באמצע - סוף נובמבר וקפצתי כיתה אחת, ככה שאני מאוד קטנה XD

מתפקדת! ../images/Emo152.gif

שם: אליס גיל: שבוע הבא 16, ווהו! מקום מגורים: אסון הגליל איך עבר החודש? מדהים מדהים מדהים! הלוואי שכל השנה תהיה כזאת מדהימה! משהו טוב שקרה לכם החודש: טיול של התנועה שהיה מדהים, ובכללי. חודש טוב. :) משהו רע שקרה לכם החודש: עזבו, לא שווה את העצבים עכשיו. שמחשמח! משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: ממ לא עולה לי משהו ספציפי בראש. בטוח היה מלא. :) מורה לאנגלית שהיא היצור הכי.. יצורי בעולם, מורה בתנ"ך שחיה בסרט, חברים, שטויות. (; איך עברו החגים? הכי טוב בעולם! ציפיות לחודש הבא: קקי בעיקר. לימודים, מבחנים, טחינות על המחברות.. אבל כנראה שאני מבקרת חברה שלומדת בפנימיה בי-ם סוף סוף, אז יהיה שווה :) משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: בית ספר? חח התחדשות החודש: אממ. יש לי יום הולדת? (; איך העונה השישית עד כה? בינתיים, קורעת.
ברני קרע אותי כשהוא החליט שהוא שחור. כפרעליו חח.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ספוילר מעליי! ../images/Emo12.gif|ספויילר|

הוא אכן היה קורע, אבל פעם הבאה - תסמני - בכל זאת לא כולם רואים לפי הקצב האמריקאי ובטח שלא פרקים יחסית חדשים.

shaharEB

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: שחר אדר
גיל:15 מקום מגורים: ראשל"צ איך עבר החודש? בסדר כזה..אבל אני כבר מיואשת מהלימודים
משהו טוב שקרה לכם החודש: אההה גיליתי שלינקין פארק באים לארץ
!! משהו רע שקרה לכם החודש: המממ..היה לי בוחן נורא בפיזיקה
לי ולחצי עולם !
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: הכל היה הזוי XD איך עברו החגים? נחמד
קראתי הרבה
ציפיות לחודש הבא: להצליח בכל המבחנים שעומדים ליפול עליי ! משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: המחבנים חח =\ התחדשות החודש: אהההה ...לא יודעת :-O איך העונה השישית עד כה? כשאני אראה אני אגיד

~הזדהות בחנים נוראים בפיסיקה~

רק שתדעי שדברים בערך משתפרים עם הזמן (עד המתכונת
). סתם, אבל אם משקיעים ועושים שיעורים בד"כ זה משתפר :{

Ayelet 363

New member
מתפקדת

שם: איילת. גיל:18. מקום מגורים: חיפה. איך עבר החודש? בסדר. משהו טוב שקרה לכם החודש: יום ההולדת שהיה לי ולאחותי, יציאות כיפיות, יום הולדת של חברה טובה, נפגשתי אתמול עם חברה שמזמן לא נפגשתי איתה. משהו רע שקרה לכם החודש: הטיסה שלי עם המשפחה לאיטליה בוטלה בגלל בעיות טכניות, הפסקה בשיעורי הנהיגה, שיעור נהיגה גרוע, אחרי העונה הנוכחית של באפי אין עוד, בעיות עייפות (מתעוררת עייפה אחרי מספר נורמלי של שעות שינה), הכנסתי נוקרלי למיקרוגל והוא נתקע ונהרס (ואז חיכיתי הרבה זמן לנוקרלי המסכן שהיה תקוע בפנים... והמיקרוגל המשיך לצפצף כל כמה זמן, הרגשתי כאילו שהוא צוחק עליי... וכרגע, אחרי שקיבלתי את הנוקרלי המיוחל, המיקרוגל חסר דלת, לא מצאתי פאנפיקים ארוכים בהם באפי ואנג'ל ביחד (אבל: "שאלה יהיו הצרות שלך"... זה משפט שבהחלט מתאים לזה.
) משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אני לא זוכרת כרגע. איך עברו החגים? בסדר. ציפיות לחודש הבא: שאשתפר בעניין הנהיגה. משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: שיעורי נהיגה. אבל... אני חייבת. התחדשות החודש: משקפיים, 2 ספרים שקיבלתי ליום ההולדת וכרטיס של סטימצקי שקיבלתי ליום ההולדת. איך העונה השישית עד כה? טובה.

אוי, זה נורא לסיים בפעם הראשונה :(

הריקנות...
יש סיכוי שזה אפילו יותר נורא לסיים בפעם השניה. כי אמנם בפעם הראשונה זה נגמר לנצח ובחיים לא יהיה יותר באפי חדש, אבל אחרי הפעם השניה יש סיכוי טוב ש*באמת* כבר לא יהיה יותר. כי לראות פעם שניה את כל הסדרה מההתחלה... מילא. אבל פעם שלישית? לא סביר.

WatchMeWatchYou

New member
מתפקדת

למרות שלא ממש הייתי פה בשבוע ומשהו האחרונים... שם: שירן גיל: 24. יש פה עוד זקנים חוץ מרואי וממני? :S מקום מגורים: צפון איך עבר החודש? מהר מדי... אוטוטו חוזרים ללימודים ושוב לא יהיו לי חיים
משהו טוב שקרה לכם החודש: יצאתי לחופש סוף סוף!! משהו רע שקרה לכם החודש: הייתי חולה כמעט רוב הזמן שבו הייתי בחופש.. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אממ.. לא יודעת איך עברו החגים? מעולה, היה ממש כיף לפגוש את המשפחה המורחבת. ציפיות לחודש הבא: ליהנות מהחופש שנותר לי, ולפגוש שוב את כל החבר'ה מהלימודים. משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: החזרה ללימודים והעומס שצפוי לי לאורך כל השנה
התחדשות החודש: אממ... בגדים איך העונה השישית עד כה? לא יודעת, לא צפיתי ונזהרתי מספויילרים

IkMfNiY

New member
אוי לא, אוקטובר! ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שם: יעל גיל: 22 מקום מגורים: חיפה [אבל עוד מעט חוזרת לב"ש] איך עבר החודש? מהר! משהו טוב שקרה לכם החודש: סיימתי עם קורס קיץ בציון לא רע בכלל. משהו רע שקרה לכם החודש: בלן מקטנטנות נפטרה, זה לא קשור אלי באופן אישי ואני לא אמורה לקחת את זה כ"כ קשה, אבל משום מה זה ממש עצוב לי. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אני כבר לא זוכרת מה היה החודש
איך עברו החגים? מהר ציפיות לחודש הבא: שיהיה כיף בלימודים משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: מתחיל הסמסטר! התחדשות החודש: - איך העונה השישית עד כה? הפרק הראשון היה קצת צולע, אבל השני היה מעולה. יעל

Robin Sparkles

New member
מתפקדת../images/Emo13.gif

שם:כרמית גיל:19 מקום מגורים: איך עבר החודש?ממ....היו רגעים טובים ורגעים פחות טובים... משהו טוב שקרה לכם החודש:דברים מתחילים להסתדר לי משהו רע שקרה לכם החודש:סיפור ארוך משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:וואו יש כ"כ הרבה!!!לא יודעת מאיפה להתחיל חחח איך עברו החגים?מהר
ציפיות לחודש הבא:אילת! משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: התחדשות החודש:קניתי רק קרדיגן מפול אנד בר...וזה אחרי שעתיים שחיפשתי בגדים בעזריאלי!!!!! איך העונה השישית עד כה?מצחיקה כרגיל. ברני

למעלה