התפקדות אוקטובר

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif תאמיני לי אם אני אגיד שמצאתי

אותך בפייסבוק רק לפי השם הפרטי, ויש לנו 4 חברות משותפות?

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif שלחתי, ובאתי לכתוב ששלחתי, ובאותו רגע

אישרת
איזה קטנה ישראל, הא?

נכון כל בן אדם מכיר בן אדם אחר ב6 רמות הכרות?

אז אומרים שבישראל כל אדם מכיר בן אדם אחר ברמת הכרות אחת מרוב שישראל היא חברה קטנה, וכל אחד היה ביסודי ובתיכון ובצבא ובאוני' ובטיול להודו..

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif חחחחחחחחח גדולה! ../images/Emo45.gif

ובתנועת נוער ובעוד תיכון ובחוג ג'ז וסטפס ופסנתר ומהמשלחות לפולין וסתם דרך ימי הולדת של חברים אחרים.

tritone

New member
אדמה!!!!!! הייי

לא דיברנו אלף שנה!!!!! למעשה אני מכירה אותך מלפני איזה חמש-שש שנים! הא!!!!!

tritone

New member
כן ../images/Emo6.gif

(איזה כיף שיש עוד אנשים שקוראים לי ככה)

:)

שם: זוהר גיל: 18 מקום מגורים: מבשרת ציון (וקומונה ביפו) איך עבר החודש? הממ... נגיד שהיה מעניין. משהו טוב שקרה לכם החודש: חופשים מרובים, דברים קטנים בעבודה, יציאות קומונה/צוות, התחדשויות מעניינות (השבוע, לא זוכרת אם היו עוד), מפגשים (מועטים לצערי) עם חברים. משהו רע שקרה לכם החודש: חום (במזג האוויר הכוונה), עייפות, עבודה קשה, כל מיני קשיים אחרים משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: כל בית הנוער הזה (והש"ש בכלל) הוא משהו קורע/הזוי/מצחיק/אחר (לא משעמם
) אחד גדול
איך עברו החגים? מממ חופש
היה די משעמם ובקושי יצא לי להיפגש עם חברים, אבל בכל זאת. מנוחה נדרשת. ציפיות לחודש הבא: יש הופעה אדירה ממש של אטליז בעוד שבועיים - שכנראה לא אוכל להגיע אליה כי אין איך ועם מי
הממ מקווה שנצליח להיכנס יותר לשגרת עבודה ושיהיה קצת יותר קל, גם מבחינת משמעת וכו' עם הילדים. משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: אין חופשים. :X התחדשות החודש: לא זוכרת מה היה כל החודש, אבל השבוע היו כמה - תיק נורמלי לקחת איתי, מנורה לחדר (החדר שלי חשוך בערך תמיד, אז היה צריך עוד מנורה), ודברים שהביאו לי מפינלנד - ספר של המומינים(!!!), כמה מגזינים, עוד ספר גאוני וקורע ממש וקישוט לפלאפון של מומין שמחזיק דגל פינלנד. D: אה ושולחן "חדש", יד שלישית מהאחים הגדולים.
אבל זה שיפור ברמת החיים בכל זאת. איך העונה השישית עד כה? מגניבה. :) הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

מצטרפת ל"משהו שאתם לא מחכים לו.."

גאאאד איך אני אסתדר בלי חופשות!?? תהני בש"ש שלך ביפו, בטח תמצאי כבר זמן להיפגש עם חברים..

Hitpakdoot

שם:
מיתר
מקום מגורים:
מרכז
איך עבר החודש?
מממממ. מעייף
משהו טוב שקרה לכם החודש:
החודש? מי זוכר מה קרה החודש?
; לפני יומיים היה לי טיול מפתיע בירושלים.
משהו רע שקרה לכם החודש:
לא זכור משהו ספציפי
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:
וואי אני ממש סנילית, אין לי מושג
איך עברו החגים?
לא משהו בכלל; נמאס כבר
ציפיות לחודש הבא:
זרימה
משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא:
תחילת המבחנים
התחדשות החודש:
לקים!
איך העונה השישית עד כה?
פרק ראשון סתמי, פרק שני סבבה
חח איזו התפקדות יבשה

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: חנה גיל: 18 [עוד שבועעעע!] מקום מגורים: ת"א איך עבר החודש? מעולללה
משהו טוב שקרה לכם החודש: חגים, חופש, תחילת שירות משהו רע שקרה לכם החודש: - משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: הגיע גליון ציונים מהביצפר!
דפקתי ת'רכב מאחורה, אבל בקטנה.. איך עברו החגים? וואי היה אדיר.. כמה אוכככל! ציפיות לחודש הבא: יומולדת
שירות, לימוד לפסיכו, חברים.. משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: - התחדשות החודש: המון בגדים, אוזניות לפלא, וכמה זוגות נעליים איך העונה השישית עד כה? זה יהיה נורא אם אני אגיד שעוד לא התחלתי?

למעלה