../images/Emo103.gif../images/Emo185.gif../images/Emo6.gif

חזרתייייי!!!!כבר לפני שעה אבל עד שהצלחתי להפעיל את הפורום היה כ"כ כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף וראיתי את הבובת שעווה של ג'ניפררררררררררר או מיי גאדדדדדדדדדדדד כמעט התעלפתיייי נשבעת לכםםםםםםםם לא יכולתי לצלם אחותי צילמה את הבובה והצטלמתי איתה בקושי 2 תמונות לא יכולתיייייייייייי עמדתי שם איזה שעתיים והסתכלתי עלייה ולא יכולתי להצטלם איתה והיא בכלל לא דומה לה אני לא מבינה מה קרה ליי.וואווו ותודה לליאת שהשגיחה על הפורוםם...עכשיו אני פה לשנה שלמה (בינתיים) אתם לא תיפטרו ממני!!!

Lopezit

New member
אוווווווווו

תיסרקי ותשימי ואיפה? בלונדון או ניו יורק? שכחתי לאן הלכת חח

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלא צריך לסרוק

יש מצלמה דיגיטלית צריך רק לשים ועם זה הבעיה כי המחשב שלי התחרפן והוא לא פותח לי תמונות ברגע שהואא יהיה נורמלי אני אשים

פגשששתיייייייי אתתתתת קייאאאאאןןןןן

אבל לאאאאאאאאא את לא תהיי בבית/תעני לטלפון/וואטאבר כדי לשמוע תסיפורררררר אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא גאדדדדד איזה מוזר זה להגיד */לכתוב? וואטאבר* את זההההההה את קולטתתתתתתתתתתת???? כןןן כןןןןןןןןן אנחנו מדברות על אותו קיאןןןןן כןןןן יש תמונותתתת *+חתימה שאני לא מבינה תכתב אבל זה לא הנושא כרגע איזה מאמי הואאאא* כןןןןן אני כל כך לאאאאא חלמתי את זהההההה זה היה אמיתיייייייייייייייי ואני עדיין לא מאמינההההההההההההההההההההההה *גם הרבה אנשים שסיפרתי להם לא האמינו חחחחח גרר חפיףףףף אאאאאאאא פגשתי את קיאןןןןןןןן* ברוכה השבה BTW איך לונדון המושלמת שלי???? מה חדש בMORGAN *לא לא חרשתי על MORAN באירלנד.. בכלל לא... על מי אני עובדת??? חחחחח* TOPSHOP וPUNKY FISH??? מה חדש באוקספורד הרחוב ה3 הכי שווה אבררררר *עד לפני שבועיים בערך היה ה1 חחח* ויייאאאאאאא המוזיאון עם הבובות שעווה רולזזזזזזזזז רציני זה לא דומה???? כשהייתי שם הכל שם היה דומה באופן מפחידדדדדדדדד!! במיוחד יו גרנט ג'רי האליוול וקיילי חחחח

יסמיןןן

New member
איזה מגניב...

גם חברה שלי היה שם (בלונדון) וסרקתי תמונות שלה (ברור שגם ג'ניפר!)

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifהיה כ"כ כיףףףףףףףףףףף

ראיתי את הלוח שנה של ווסטלייף...וחשבתי לעצמי שכבר קנית לך אחד..אם לא אני אשלח את אבא לקנות הוא יודע איפה זה אז תגידי. ומורגן שלך לא אהבתי את הסגנון...ב-FUNKY FISH קניתי חולצה ומכנסיים...התעצלתי למדוד עוד היית מאמינה?חח ואיך היה לפגוש את קיאןןןןןןןןן?????????וואי הלוואי עלייייייי (לא קיאן ג'ניפר חח) כמעט התעלפתייייייי!!!!וקראתי את כל הסיפור והתקשרתי אלייך לפלא' אתמול בלילה ולא עניתת...תראי לי את החתימהה

הרישמי/הלא רישמייי??????

של 2004?? או 2005??? כי קניתי תלא רישמי של 2004 *לא היה רישמי, ועוד אין לשנה הבאה* וזה כבר סוף 2004+ אני ממש ממש רוצה תרישמי חחח וזה PUNKY FISH לא FUNKY FISH... כאילו יש גם FUNKY FISH אבל זה הארנקים והצמידים שמוכרים בהפנינג.. PUNKY FISH זה החנות בגדים השווה *אאאאאאאאאא גמני רוצה משם חולצה ומכנססססססססססססססס חח אבל כמו שאני מכירה תטעם שלי ותטעם שלך שכל כך הפוכים אחד מהשני *איך לא אהבת את MORGAN??? *דמייני אייקון המום** אז זה בטח לא אותה חולצה ומכנס שקנית חח אבל תראי לי תראי לי תראי לייייייייייייייי נכון השקיות שלהם יפות??????????* ואיך היה לפגוש אותו???? מתתי במקוםםםםםםםםםםם!!!!! הוא הבן אדם הכי מושלם שישששששששש!!!! הוא מדהיםםםםםםםםםם ויפההההההה ונחמדדדדדד ברמותתתתתתתת אני עדיין כל כךךך לאאאאאאאאאא מאמינהההה אמאלהההההההה כאילו מישו היה בא ואומר לי את הולכת לפגוש את קיאן לפני 10 ימים *היום לפני 10 ימים פגשתי את קיאןןןןןןן* הייתי מאשפזת אותו במקוםםם אמאלההההההההה איזה מדהים קיאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הוא כזה נשמהההההההההההההההההההההההההה את לא יכולה לדמיין בכלל כמה שהוא נשמהההההההההההההה אאאאאאאא איך באא ליי עכשיוווו להיותתת ג'ודייייייי ליוםםם אחדדדדדדדדדד הוא הבן אדם הכי מדהים אברררררררררר גאדדד כמה שאני מתה עליווווו

אה ולא מצאתי שומדבר של ג'ניפר חוץ

מהסינגל הורוד שחור לבן שיש לך פעמיים ואלבומים אבל באירלנד ואנגליה זה אותם גרסאות אז גם אותם יש לך הבאתי לך משו *לא קשור בג'ניפר* אחר *הפתעהההההה.. אבל אל תצפי למשו כי תתאכזבי חחח כאילו אני יודעת שתאהבי את זה אבל זה לא כזהההה מתנה חחחח עזבי פשוט בואי לקחת חחח*

למעלה