Ignorance is bliss

a k c

New member
../images/Emo109.gifלא נראה לי../images/Emo12.gif

הייתי זוכרת, כי זה לא מלפני שנים.. בכל זאת NA לא כזה ישן

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלשם שינוי,קלי דומה לעצמה בדברים האלה../images/Emo12.gif.

בדרך כלל, כעושים לה גירסאות סימס זה לא דומה, עכשיו זה ייצא די דומה
חותץ מהעובדה שהיא לא... עם גזרה כזאת... אהבתי
.

LostAnDelirious

New member
הייתה לי על המחשב גרסא של קלי

גרסא שאני ואחשלי הכנו...והיא הייתה פאקינג דומה
אבל היא מתה כי הדיסקים של הסימס שלי שרוטים!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifקלארקסונים יקרים שלי!!!../images/Emo7.gif

טוב, הצורת דיבור שלי קצת השתנתה {קלארקסונים?
}, אבל אחרי חמישה ימים במחנ"ק, וכל ארבע דקות אומרים "פולגים/פולגימוס/פולגלגים/פולגונים" וכו', אני לא יכולה סתם להגיד "אנשים!". טוב, די, מה שרציתי להגיד
. אממממממממ... כמו שהבנתם, הייתי במחנ"ק, היה שיא המאגניב, וכרגע אין לי קול, אז טוב שאני לא צריכה לדבר אלאל לכתוב, חהחהחה
. עוד שבוע בערך אני טסה לניו-יורק, מה שאומר שאני אהיה בחזרות מטורפות, ולא תהיה לי שנייה בערך בבית, גם כי יש לי "תיאום ציפיות לגבי הטיסה", שזה הכורתת של זה, אבל בואו נאי אראה לכם את הלו"ז אתם תרצו להרביץ למישהו: 08:30-9:00 – התכנסות 9:00-10:00- ישראל מן ההיבטים הגיאוגרפיים וההיסטוריים- רחלי אלומות 10:00-10:30 – שיחת פתיחה- גיל לבנה,נרקיס פיין, איציק דהן 10:30-12:00 – הסכסוך הישראלי-ערבי (מושגים, משמעויות והשלכות)- רחלי אלומות 12:00-12:15- הפסקה 12:15-13:15 – אנטישמיות בעידן המודרני- ייחודיות השואה בחברה הישראלית- קרן ברבש 13:15-14:00 – הפסקת צהריים 14:00-15:30 - זהות יהודית וישראלית-קרן ברבש וגל דויטש 15:30-16:30 -תאום ציפיות- ראשי משלחות 16:30-17:30– שיחה עם מנהלי דסק –התפצלות למשלחות 17:45- 17:30 הפסקה 17:45-18:30 - סיכום אני יודעת
... ותראו כמה זמן החרא הזה!!! טוב, בקיצור, לא יהיה לי זמן לחיות... ואם כן, זה בשעות הקטנות של הלילה, שזה בערך כמו עכשיו... אז, אין לי כח להגיב לכל דבר שקורה, אז אני פשוט אגיב פה ואעוף לישון כי אני הולכת למות: אסילישס!!!
תתחדש על הכינוי, ועל היותך {שובך, אם לדייק
} כחלחל! איך ומתי זה קרה?
תתחדש
. OMG, כמה עותקים קלי מוכרת?! אני אהיה כנה איתכם, לא האמנתי שכל כך תצליח, הייתי בטוחה שהיא לא הולכת לפול, אבל חזק. התגובות לאלבום מדהימות, כל מקום שאני קוראת אני כל כך מאושרת, הכתבות, התמונות, קלי שוב בעניינים, רבותיי!!! אה, אבל בעיתון הזה {לא זוכרת, שאור שם פה תמונות
} קלי יצאה בלתי קלי בעליל, לא אהבתי
. אממממממ... אהבתי את הסרטון שקלי הולכת לקנות ת'דיסק של עצמה, גאון
. כשהיא שרה שם את ג'אדס, זה ישר הזכיר לי את עצמי
, כל פעם שאני שומעת את אחד השירים שלה, אני גם עושה עם השפתיים {מה, אני לא במצב של לשיר, ולדבר בכלל
}, ואת הפרצופים האלה
. בקיצור, קלי
. אה! במחנ"ק, מתישהו שמו את NA, ואני באמצע פירוק של משהו, ואז קולטת את ההתחלה, מרימה את הראש במהירות שיכלחה לשבור לי את המפרקת במטרה למצוא מישהו לצרוח לו "יש שיר של קלי!!!" ולא מצאתי, אז סם צרחתי שם של חברה שלי כדי להוציא את זה החוצה, ולצערי היא לא צצה משומקום
, אז סיימתצי את מה שעשיתי והתחלתי להסתובב במחנה ולשיר, וכשמצאתי חברות שלי במאת התחפרנתי
, היה ממש מצחיק
. טוב, אז אמשיך לקראוא עוד כמה דברים על קלי, ועפתי למיטה... ופליז פליז פליז תארגנו מפגש פורום, בין ה-31 ל11 לאוגוסט, או 17 ומעלה באוגוסט, חוץ מה-30...
, איזה דרישות. טוב, כמו שאני מאמינה עדי תארגן את זה
, אז תתקשרי אליי אם את מארגנת ואני אגיד לך
. טוב, חובבי קלי, אני מתגעגעת לימים שבהם הצפתי את הפורום
, והיום אני רק ב"מצטיינים" בסטטיסטיקות
, ואני גם נורא נורא מתגעגעת אליכם, באמת שאתם חסרים לי
. סליחה על החפירה, הייתי חייבת להוציא הכל החוצה {טוב שלא חשתי כאלי ולא הייתי פה כמה שנים טובות
}. תודה למי שקרא את זה
, צ'או!!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה, כן, ../images/Emo32.gif, סליחה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif.

otollo

New member
../images/Emo174.gifוואו באמת חפירה XD

אבל קראתי הכל!
איזה מעניין נשמע "התיאום ציפיות"...
. משתתף בצערך
. תחזרי להציף
וכשתהיי בניו יורק תשכנעי את קלי לפגוש אותך או משהו XD

Assilicious

New member
אני לא יודע מה יש יותר..

מילים או אייקונים. לא קראתי כי זה ארוך
אבל אם לקצר את זה, נראה לי שאת פשוט תיעדרי מהפורום

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifכן../images/Emo6.gif, משהו כזה../images/Emo3.gif.

ואם אני אהיה זה לזמן קצר של רבע שעה להקיף את כל החֹמר
, כמו עכשיו
.

חפירה רציניתXD.

NY
תקני לי חולצה של I
NY
איזה לו"ז מטורף
נראה לי שהכי תאהבי את הזמן בין 17:45- 17:30 כי זה הפסקה

a k c

New member
../images/Emo109.gifאדררררררר../images/Emo99.gif

אני מתגעגעת אליך
אני עוד צריכה לדבר איתך לפני ניו יורק, אבל אם אני אשכח, תתקשרי אלי!!! (ולא להיות קמצניתXDD
). קראתי הכל כי את כה מגניבה

LostAnDelirious

New member
אעה??? זהלא פייר!!!

שנה שעברה לונדון ועכשיו ניו יורק? תגידי מזה כמה כסף יש להורים שלך? זה לא בסדר
אולי תקני לי גם כרטיס?

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif,הסיפור הוא כזה...

לא הייתי מעיזה לבקש מההורים שלי לטוס השנה גם לניו יורק, אבל פתאום הם הביאו אותה בגיחה לתאילנד, שניהם לבד לשלושה שבועות, אז... גם לי מגיע
. ועכשיו אני מעודדת אותם לעשות את זה מנהג שנתי, שאני אוכל שנה הבאה לטוס עם הסטודיו לברזיל
.

למעלה