Ignorance is bliss

a k c

New member
../images/Emo109.gifכנראה../images/Emo6.gif

אני בהתחלה ממש החזקתי ממנה...
עצוב

YugiBoy

New member
כי בהתחלה

היא עשתה מוזיקה פשוט טובה! היא הייתה הכי אמיתית... לא שמה על אף אחד... השינוי הזה לא עשה לה טוב... אני לא מאמין שיותר אוהבים אותה עכשיו..

RAVril

New member
היא לא הצטלמה בעירום../images/Emo122.gif

תוציאו את זה מהראש שלכם כבר. והיא גם לא ירדה על בריטני, היא ירדה עלייה לפני 4,5 שנים כל מה שאמרו עלייה שהיא אמרה עכשיו זה סתם, אפילו אבריל עצמה אמרה שזה לא נכון והיא דווקא החמיאה לה על העבודה הקשה בקריירה שלה עם כל השירה והריקוד.

spy y

New member
חחחח...

דווקא אהבתי גם את My December וגם את the best damn thing שניהם אלבומים ממש טובים

EliranMaor

New member
../images/Emo12.gif

אולי פשוט התרגלת לסגנון אחר, הרי זה לא סוד שהאלבום הזה בכלל לא כמו הקודמים שלו

תשמע אותו עוד הפעם.

אל תשלול על ההתחלה
כששמעתי אותו בפעם הראשונה,הרגשתי בדיוק אותו הדבר,לא אהבתי אף שיר,היה קשה לי להתחבר לזה,כי הייתי רגילה לקלי אחרת. לאט לאט,משמיעה לשמיעה,התחלתי לאהוב יותר ממה שאהבתי קודם,ומאז התהפכה לגמרי דעתי על האלבום. זה אלבום טוב,לא התאכזבתי ממנו בכלל
יחד עם זאת,אין ספק שהקודמים היו יותר טובים,אבל זה לא מבטל את מה שאמרתי למעלה. חוץ מזה,צריך גיוון,אי אפשר כל הזמן לשמוע את אותו הדבר,אותו הסגנון,אותם הצלילים. שני האלבומים הראשונים של קלי היו אלבומים שקל לאהוב,כי הקצב שלהם היה ממכר,פופי כזה. האלבום החדש שונה,הוא יותר שקט,יותר קלאסי,ובגלל זה פחות אוהבים אותו. וזה רק מצביע על העובדה שאנשים לא יודעים להעריך מוזיקה אמיתית,מהלב. בקשר ל-Never Again,אני ממש לא מסכימה,זה אמנם שיר טוב,אבל יש טובים ממנו בהרבה[האנטד,מייבי,ג'ודס] בכל אופן,זה לא שהאלבום החדש של אבריל היה כזה בשמיים,כן?

s k p

New member
זה שהדיסק שונה לא אומר שהוא נפילה

בשביל שבאמת תוכל להעריך את המוזיקה כדאי לך לשמוע את הדיסק כמה פעמים ולא רק את הדיסק הזה כול דיסק שהוא. זה נכון שהדיסק הזה הוא לא קליט כמו ברייקאווי אבל אם תשים לב למילים וללחן תבין שהאלבום הזה הרבה יותר טוב. אלבום טוב זה לא חייב להיות אלבום שמוכר מיליונים על השבוע הראשון ושיר טוב לא חייב להיות שיר קליט. אם אתה ציפית לעוד סינס יו בין גון ושירים כאלו אז אני אבין למה אתה התאכזבת אבל לקבוע דעה משמיעה אחת ואז לכתוב תגובה כזאת מוגזמת זה לא נכון. זהו סיימתי לחפור

AeroFan

New member
אני דווקא

חושב ש Never Again הוא אחד החלשים באלבום. שאר השירים הרבה יותר טובים ממנו

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

למה פותחים לסתומה הזאת פורום?
XD

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה בדיוק כמו שאני שואלת למה פותחים חצי מהפורומים בתפוז XDD

למעלה