CIVIL WAR

dndboy

New member
../images/Emo103.gifCIVIL WAR

טוב אחרי שקראתי את הרקע לזה [ניו אוונז'רז אלומינט] אני חייב לציין שאני מת כבר לקרוא את החוברת שהיום מגיעה לחנויות =] מי עוד הולך לעקוב אחרי הסיפור?

DDN

New member
אני

הזמנתי את כל החוברות הקשורות. כן, זה יכאב בארנק

dndboy

New member
../images/Emo103.gifזה לא איזה מליון כאלה? :O

זה 11 חוברות כל פעם מבלי המיוחדים כמו הגיליון של הביוגל או הדיירקטור קאטס

dndboy

New member
../images/Emo103.gifטעות שלי רק 65 חוברות XD

זה יוצא באזור ה1300 שקל ^^;

spidey 82

New member
.Moi

הזמנתי את הסדרה הראשית, אילומינטי (רק מחר אני אוסף אותו מהחנות), אזמין את הביוגל ספיישל אדישן, אבדוק את פרונט ליין ואולי גם את יאנג אוונג'רס/ראנאווייז ואני קורא את מרבית הסדרות שמשתתפות באירוע (אמייזינג ספיידר-מן, סנסיישנל ספיידר-מן, וולברין, וולברין: אוריג'ינס, ניו אוונג'רס, שי האלק). זה מכסה את הנושא פחות או יותר, אני מניח.

Artoo Detoo

New member
אני מתכוון גם לעקוב אחרי האירועים

זה לא כזה הרבה אני חושב. אם אני יקרא רק את המיני סדרה ואת הסדרה שאחרי (פרונט ליין או משהו כזה) ולא את החוברות שמסביב, אני יבין משהו? אני די חובב של אוגדנים, אז אולי כדאי לי לחכות לאוגדן? אולי יקבצו את כל החוברות הקשורות לאוגדן אחד שמן במיוחד?

spidey 82

New member
אה, אז אתה אומר שאני לא יודע מה אני

קורא/מזמין? מה שאני מתכנן לקרוא זה רק מחצית ממה שקשור לאירוע. מעבר לאירוע, שאר הכותרים הם לצורך "העשרת" הידע בנושא. אתה לא חייב לקרוא דבר חוץ מהסדרה הראשית, אלא אם זה ראה לך מעניין ואתה רוצה לקרוא. אתה לא חייב לעשות שום דבר בניגוד לרצונך. יקבצו את הכל באוגדן אחד? בטח... הוא ישקול 50 ק"ג ויעלה 500 דולר... (ופרונטליין זו לא "הסדרה שאחרי", אלא מיני סדרה שמתלווה לאירוע ומתארת אירועים שמתרחשים בשוליים מנקודת מבטה של התקשורת, או לפחות 2 עיתונאים.)

Artoo Detoo

New member
הבנתי, אז כנראה אני יקנה את

Amazing Spider-Man #529-537 (כאן ספיידי מקבל את החליפה החדשה מאיירון מן?) Fantastic Four #536-545 New Avengers Illuminati Civil War #1-7 New Avengers #21-25 Wolverine #42-47 Iron-Man #13-14 Amazing Spider-Man #532-537 Fantastic Four #538-545 Civil War X-Men ואולי גם Black Panther יש למישהו הצעות מה להוסיף לרשימה? או להוריד?

spidey 82

New member
זה הרבה...

אני לא יודע מה מיותר ומה חשוב, אז אין לי עצה. הזמנתי רק מה שנראה לי מעניין.

MajorWinters

New member
אבל אתה יודע...

שסנסיישנל ספיידרמן ואוריג'ינס לא חלק מהאירוע...

spidey 82

New member
סנסיישנל החל מהארק הבא.

אוריג'ינס אכן לא. לפחות רשמית.

spidey 82

New member
BTW:

בניוזראמה יש טור חדש על העמדות של הדמויות המשתתפות באירוע. בקישור מופיע הטור השני והאחרון שהתפרסם, בו מנתחים את האקס-מן. בתחילת הטור יש קישור לטור הקודם שעסק בקפטן אמריקה ואיירון מן. כדאי לקרוא.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifWOWזה נראה שזה הולך../images/Emo58.gif

להיות חזק :O קראתי את הראשון, ממש אהבתי והאמת שקפטן אמריקה הפתיע אותי. הייתי בטוח שהוא [בתור עובד ממשלה] יבחר בצד של הממשלה... וגם מפתיע אותי שספיידי חושב להתנגש לטוני סטארק אחרי כל העזרה שהוא קיבל ממנו לאחרונה..

spidey 82

New member
אם קראת את המאמר, אתה אמור לא

להיות מופתע מכך כעת. קפטן אמריקה עובד ממשלה, אך מעולם לא ציית להוראות בצורה עיוורת.

למעלה