הגבתי למקום הלא נכון,תתעלמי
A A d r i a n n e New member 3/7/06 #68 ../images/Emo60.gif../images/Emo45.gif לסעיפים 3 ו-4 למה את שונאת חופש כ"כ.
I inbal287 New member 30/6/06 #20 רעיון נחמד../images/Emo9.gif 1. אני צמחונית 2. צמודה לMP3 שלי, לא משנה לאן אני הולכת 3. אוהבת לנסוע באוטובוסים 4. אוהבת לקרוא 5. כתום זה הצבע שלי 6. אין מצב שאני יוצאת מהבית בלי מסטיק דובדבן בתיק |התמכרות|
רעיון נחמד../images/Emo9.gif 1. אני צמחונית 2. צמודה לMP3 שלי, לא משנה לאן אני הולכת 3. אוהבת לנסוע באוטובוסים 4. אוהבת לקרוא 5. כתום זה הצבע שלי 6. אין מצב שאני יוצאת מהבית בלי מסטיק דובדבן בתיק |התמכרות|
B Black Balloon New member 30/6/06 #30 ../images/Emo45.gif (בערך) ל4 איך אפשר לאהוב לנסוע באוטובוסים?
C corala New member 30/6/06 #33 ../images/Emo103.gifלפחות היא לא סובלת ממחלת- ים אחרי 10 דק' ומעלה באוטובוסים כמוני X_X
I inbal287 New member 2/7/06 #58 זה הכי כיף בעולם! כמובן כשיש לך מוזיקה או ספר טוב. פשוט לשבת ולהסתכל על אנשים ועל מה שקורה ברחוב וכאלה... .
זה הכי כיף בעולם! כמובן כשיש לך מוזיקה או ספר טוב. פשוט לשבת ולהסתכל על אנשים ועל מה שקורה ברחוב וכאלה... .
I inbal287 New member 2/7/06 #60 גם בנסיעות ארוכות... אבל יותר נסיעות בתוך העיר, לא נסיעות בין עירוניות כי הן באמת יכולות להיות משעממות. נסיעות בתוך העיר זה הכי כיף... מבחינתי שיקחו את הזמן הנהגים, אני נהנית מזה .
גם בנסיעות ארוכות... אבל יותר נסיעות בתוך העיר, לא נסיעות בין עירוניות כי הן באמת יכולות להיות משעממות. נסיעות בתוך העיר זה הכי כיף... מבחינתי שיקחו את הזמן הנהגים, אני נהנית מזה .