חחחחח >< כן
ק קרלו איזה מ ל ך New member 11/2/08 #48 שלי D: בחיים לא נסעתי לחו"ל יש לי חתולה שקוראים לה פשושית כשהייתי קטן נפלה עליי טלוויזיה 2 אמת, 1 שקר
שלי D: בחיים לא נסעתי לחו"ל יש לי חתולה שקוראים לה פשושית כשהייתי קטן נפלה עליי טלוויזיה 2 אמת, 1 שקר
ק קרלו איזה מ ל ך New member 11/2/08 #50 כן XD בחיים לא נסעתי לחו"ל - ממי אפשר לנסוע לחו"ל? טסתי לחו"ל. יש לי חתולה שקוראים לה פשושית- קוראים לה ללה. כשהייתי קטן נפלה עליי טלוויזיה- אממ כן
כן XD בחיים לא נסעתי לחו"ל - ממי אפשר לנסוע לחו"ל? טסתי לחו"ל. יש לי חתולה שקוראים לה פשושית- קוראים לה ללה. כשהייתי קטן נפלה עליי טלוויזיה- אממ כן
T the whole shebang New member 11/2/08 #58 אני אני 1.נכשלתי במבחן במדעים למרות שבזבזתי ימים ללא שינה בשביל זה 2.היום העברתי שיעור לכיתה שלי 3.היום אכלתי קורנפלקס
אני אני 1.נכשלתי במבחן במדעים למרות שבזבזתי ימים ללא שינה בשביל זה 2.היום העברתי שיעור לכיתה שלי 3.היום אכלתי קורנפלקס
ה הגמד של טל מוי מוי כ New member 12/2/08 #72 אחד נכון, 2 שקר. עודד דוד שלי. קובי דוד שלי. אילן דוד שלי.
H hagaymi26 New member 14/2/08 #74 הנה שלי 1. פעם נשך אותי שקנאי. 2. פעם שרט אותי חתול ליד העין והייתי צריך לקבל חיסון נגד כלבת. 3. פעם דגתי דג.
הנה שלי 1. פעם נשך אותי שקנאי. 2. פעם שרט אותי חתול ליד העין והייתי צריך לקבל חיסון נגד כלבת. 3. פעם דגתי דג.