130 +
ים

mr redimmer

New member
גם הקטע עם הקטון

אהבתי את הקטע שאבא שלו ניסה ללמד אותו קטון גו'וייקא נו ג'וטסו כי חשב שהוא אולי יהיה כמו איטאצ'י. ואימא שלהם באמת נחמדה :).

gogetaisssj4

New member
זה לא כיף...

הרי כל כיף זה לראות את כל הקרב בבת-אחת לא? במקום לראות פרק של 20 דק'...ואז לחכות שבוע שלם...ואז לראות שוב עוד 20 דק'....ואז להתבאס כי זה הכל פלאשבקים.... אחי הציע לי להפסיק לראות במשך 10 שבועות...ואז במכה 10 פרקים... הלוואי ויכולתי......אבל אני ממש לא יכול להתאפק...

Naruto007

New member
דווקא עדיף במנות קטנות

בעיקר עכשיו, כשמדובר בפלשבקים שלרובם יש משמעות, אני מאוד אוהב לחשוב על מה שאפשר להבין מהפרקים (בשביל מה יש שיעור תנ"ך?) וחוץ מזה, אני מעדיף לראות את הקרב 20 דקות כל שבוע, זה משאיר אותי במתח וזה כיף. זה מזכיר לי את פרק 78 הנהדר. אם הייתי רואה אותו מיד אחרי 77 הייתי נהנה פחות. אבל בגלל שכל השבוע חיכיתי לראות את נארוטו לוקח יוזמה בקרב, לראות את כל מה שהוא עשה הייתה החוויה הכי גדולה שהייתה לי בכל הסדרה, ואני מחשיב אותו ואת פרק 79 כפרקים הכי טובים שיצאו עד עכשיו, כולל הכל.

A K I R A

New member
ממ יש משהו בדברייך

ככה פחות מרגישים שהם חוזרים על דברים כי אתה שוכח מה ראית לפני שבוע! D: כמו בפרקים שצינת :X

lgmtk

New member
פרק מגניב ../images/Emo58.gif

הכי אהבתי בתכלס היה עם הקטע של הקאטון, והקטע שסאסקה הביא לנארוטו אגרוף בבטן וסיבב אותו...היה כזה ענק ^_^ פרק הבא יהיה מגניב דסו ^O^ ולסיום, סאסקה הקטן עושה קאטון גדול XD

dsol

New member
בעעע יצא גפ פרק בעיברית !!!

תכנסו תיראו http://yhbt.mine.nu/t/ הם הוציאו גם תרגום עברי לפרק 130 !! הזוועה אני מוריד לבדוק את זה

dsol

New member
ואני לא !

התרגום כל כך דפוק. זו באמת תראה איך תרגמו את המתקפה של נארוטו ואתה צריך לראות את הפרק כולו בשביל לראות את כל התרגום וכמה הוא לא טוב

אתה טועה

במקום לפרגן על התחלה טובה תגיד לי מה אתה מעדיף עם תרגום בעברית או בלי תרגום בעברית ? אז במקום לפרגן למתרגם שטרח רק תלונות הוא צריך לקבל ? כן אני יודע שיש כמה דברים שחסרים כן אני יודע שלא הכל מושלם אין מה לעשות אבל אני מעדיף את זה ככה מאשר שלא יהיה בכלל תרגום

dsol

New member
כן אני מעדיף בלי תרגום עברי בכלל !

התרגום האנגלי טוב מאוד ! עיברית סתם הורס הוא דפוק

Naruto007

New member
אני מציע הצעה שאתם תאהבו

אני חושב שאני מכיר את המתרגם, אז אם תוכל לרשום את שמו כאן אני אוכל לדעת אם אני צודק או לא. אני מוריד עכשיו את הפרק עם עברית. תכתבו פה הצעות לשיפור, ואני מבטיח שאם זה מי שאני חושב שזה אני אעביר לו את ההצעות. תגידו כל מה שיש לכם להוסיף, אני בטוח שהוא רק ישמח-הוא מקבל ביקורת בונה בצורה יפה.

Naruto007

New member
אוף!

זה כנראה לא מי שאני מכיר. אני אדבר אם מי שאני מכיר, רק ליתר ביטחון. נראה לי שיש לו חבר בשם איתי...

lgmtk

New member
איתי?? מהקבוצה Ani-ken אולי?

אם זה מי שאני חושב שזה, הוא אמור לעשות הרבה יותר טוב מיזה...מוזר מאוד V_V

למעלה