130 +
ים

dndboy

New member
../images/Emo103.gif130 + ../images/Emo58.gifים

טוב אי אפשר להגיד שזה אכזבה כי ידענו שזה יהיה פלאשבקים.. אבל מה שמצער שיהיו גם בפרק הבא כמה.. טוב עכשיו לפרק ^^ אני התחלתי לפתח רגשות חיבה לסאסקה עד שהראו אותו נגד נארוטו... כשהו היה קטן הוא היה חמוד הוא רק רצה לעשות את אבא שלו גאה =] איזה חמודה האמא ^^ אז מה גילינו בעצם? שסאסקה למד את הקאטון מאבא שלו ושזה מיוחד לקלאן שלהם..אממ זהו לא? ><

A K I R A

New member
../images/Emo6.gif

ושאיטאצ'י התחיל להתחרפן ובפרק הבא הוא יהרוג את כולם!

KO74

New member
../images/Emo58.gifלפרק

היה די מאכזב ולא חידש הרבה חוץ מהקטע של השרינגאן המיוחד חבל שלא חשפו קצת יותר פרטים עליו בפרק הזה רואים בפרק הזה את הצד השני של סאסקה כשהוא אשכרה מוציא יותר משני מילים מהפה בבת אחת ואכפת לו מאחרים
[ אני לא חושב שהקאטון שייך רק לאוצ'יהא אלא זה פשוט מסמל על בגרות בקלאן שלהם בפרק הבא יהיו שוב פלאשבקים?

A K I R A

New member
לדעתי יהיה חצי פרק פלאשבאקים

וחצי השני יהיה הקרב של ססקה ונרוטו אני לא מבינה למה נרוטו מנסה בכלל להילחם בססקה הרי זה ברור שעכשיו הוא חזק יותר ממנו (לא רגע:X נרוטו עוד יכול להפתיע) ונניח נרוטו מנצח את ססקה. נו? מה הלאה? הוא יעשה לו שק קמח ויחזיר אותו לכפר?? וקאקאשי יגיד לו פויה על זה שהוא ברח?! Oo

Ashaman

New member
בשביל זה היתה כל המשיהמ הזו

בשביל לעשות לו שק קמח ולהחזיר אותו לכפר

A K I R A

New member
~.~ וואלה

איזה מצחיקים בטח משהו יבוא לעזור לנרוטו להחזיר את ססקה לכפר אולי... קאקשי יבוא *___*

Naruto007

New member
לא נכון (לדעתי)

איך שאני רואה את זה, לא יהיה צורך "לעשות לו שק קמח חזרה לכפר"... אם תיזכרו במה שנג'י אמר-שססוקה שרוי באפלה ורק נארוטו יוכל להביא אותו לאור-זה כנראה מה שיקרה. הוא יגרום לססוקה לצאת מהקטע של "לא-איכפת-לי-יותר-מאחרים-אלא-מכוח". ססוקה ירגע, והם יחזרו לכפר וסקורה תבכה כרגיל ושאר סצינות קיצ'יות-אמריקאיות.

A K I R A

New member
אני רואה את זה ... *_*

נרוטו יבוא לססקה ויחבק אותו ויגיד לו שכולם דואגים לו ושאכפת להם ממנו ומתגעגעים אליו ושהם אוהבים אותו (במיוחד סקורה! <- עכשיו הוא בטוח לא יחזור חח). *_*_* כמה מותק!! ואז ירוצו מלא מלא פלאשבקים של של זכרונות טובים של ססקה עם נרוטו וכולם (אם יש כאלה) וססקה יודה לנרוטו ובלה בלה שונן איי שונן איי והם יחזרו לכפר מזיקים יד ביד!!! ^_____________^ כל כך חמוד!!

Naruto007

New member
איכס...

הסדרה לא כזאת קיצ'ית! וחוץ מזה לססוקה לא אכפת מהכיף שהם עשו ביחד, הדבר הכי חשוב לו זה נקמה. כמו שקקאשי אמר, כשפועלים מדחף הנקמה מוותרים על כל שאר הדברים. "שאפתנות לוקחת מחיר כבד, והמחיר הזה הוא חברות" (זה מספר, לא מהסדרה)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifסאסקה לא יחזור.. אין מצב...

לא משנה מה תוצאת הקרב תהיה ומי יעזור או מה יעזור סאסקה חייב ללכת לאורוצימארו כדי ללמוד לשלוט בכוח שלו.. ד"א נארוטו לא עשה כלום עד עכשיו.. בסוף הפרק הוא אומר לעצמו "סאסקה באמת נלחם רציני" וזה אומר שהוא לא נילחם רציני עד עכשיו והאמת הוא באמת לא עשה כלום.. כמה אגרופים ו7 שיכפולים זה כל מה שיש לנארוטו? לא נראה לי

Naruto007

New member
חחח

זה יכול לצאת מעניין, אם קיובי ישתלט על נארוטו ויתחיל להילחם באותה צורה מגניבה שבה הוא נלחם באורו והנחש ביער.

dozz

New member
הייתי אומר ש...

אנחנו בעצם רואים מעין "אוצ'יהא גאידן". ואפשר כבר לנחש איך ייגמר כל הקונפליקט בין איטאצ'י לסאסוקה. ברור שאיטאצ'י יגיע לסף מוות, יראה את "האור", יזכר באהבה שלו לאחיו הקטן ואז ימות. לדעתי איטאצ'י יקריב את חייו כדי להציל את סאסוקה מאורוצ'ימארו. זה גם יאזן את מצב הנצחונות הגדולים של נארוטו וסאסוקה, אם סאסוקה הפעם יהיה זה שיציל את נארוטו וינצח את אורוצ'ימארו ואיטאצ'י. (זה לא ספוילר, זו רק דעתי. אני לא קורא את המאנגה, למקרה שקלעתי בול)

Ashaman

New member
ח למה "יקריב את חייו"?

אם אתה שואל אותי איטאצ'י לוקח את אורו סנין עם יד אחת מאחורי הגב >_>

Naruto007

New member
איטואצ'י לא יקריב את חייו!

הוא לא יעשה כזה דבר, בעיקר לא בשביל ססוקה. לדעתי כל מה שהוא עושה לססוקה זה בגלל שהוא עדיין אוהב אותו. מה שהוא רוצה לעשות זה לעזור לססוקה להתפתח. הוא רואה את עצמו כ"מחסום" שססוקה יהיה חייב לנצח כדי לחיות את חייו. זה שהוא גורם לססוקה לשנוא אותו זה בשביל "לעזור" לססוקה לנסות לנצח אותו. אגב, כמעט כל מה שכתבתי מבוסס על פרק 129, וגם אני לא קראתי (ואני לא מתכוון) לקרוא את המנגה.

למעלה