תגידו...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifתגידו...

מישהו פה באמת אוסף קומיקס של אקס-מן??? או קומיקס בכלל???

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאתם רוצים להגיד לי שאני

היחיד שיש לו קומיקסים?

dor307

New member
לי יש

קצת אבל יש! אני לא אוהב קומיקס אני מעדיף ספרים

אני קורא

יש לי את כל הקומיקס של אקס מן בעיברית כמה חלקים משם ומשם מה שקרה לאלה שסילקו את אונסלוט 4 חוברות על סופה וטיין טיטנס עד חוברת 4 ואת ההתחלה של זה ויש לי עוד אבל אני לא זוכר איזה ויש לי גם של חתולי הרעם נגד קבוצה אחרת

Evil Beast

New member
תכינו את העיניים זה עומד להיות ארוך

יש לי 3 בעברית 2 ספיידרמן-בן ריילי ואקסמן אחד(גמביט ורוג..) והשאר זה ככה Marvel Wolverine #148 - Ages Of Apocalypse - The New Fantastic four DareDevil Vol.2 #41 Uncanny X-Men #402 Uncanny X-Men #422 Uncanny X-Men #378 - Ages Of Apocalypse(קלאסי, פשוט קלאסי) X-Men #98 - Ages Of Apocalypse X-Men #34 New X-Men #126 Ultimate X-Men #23 Ultimate X-men #24 X-Men Vol. 2 #3(גרוע, זה לא ממש חוברת קומיקס זה בא עם פסל..) Excalibur #98 Fantastic Four Vol. 3 #60 Avengers Vol. 3 #1 - Heroes Return DC New Titans #97 JLA #50 Young Justice #52 Amalgam DC Versus Marvel #4 X-Patrol #1 JLX #1 MAD MAD Magazine #430 June 2003 וזהו.. nuff said

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאממ...אחי

קודם כל את לא יכול להגיד שזה הרבה... לאספן קומיקס ממוצע יש מינימום 50 חוברות קומיקס.. אני למזלי נחשב לאספן יש לי באוסף 67 חוברות ו4 ספרים... פלוס אחת נדירה של החברה הכי טובה שיש crossgen

Evil Beast

New member
D'oh!

חפיף, תראה לכל האחרים אין ממש הרבה, ואולי לי יש רק 27 אבל לא להרבה יש.. וחכה, עד החופש הגדול יהיה לי עוד איזה 10..

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאחי למה שלא תבוא

לכנס פנטסטיקו בסביבות פסח? יהיו שם מלא חברות קומיקס ישראליות תוכל להרחיב את האוסף שלך
ןזאת פניה לכולם אם אתם רוצים אני אפרסם פרטים כשיהיו לי רק תגידו

Evil Beast

New member
ישראליות? עזוב.. אני רוצה להתחיל

לקנות דארק הורס ואימייג', ולקנות עוד כמה דיסי..

dndboy

New member
../images/Emo103.gifחחח...לא הבנת

לא קומיקסים ישראלים אלה חברות ישראליות שמוחרות את כל סוגי הקומיקסים

spidey 82

New member
אני אוסף 8 שנים.

יש לי מעל 500 חוברות. אני קורא: Wolverine Uncanny X-Men New X-Men Amazing Spider-Man Spectacular Spider-Man Ultimate X-Men Ultimate Spider-Man X-Men Umlimited Spider-Man Unlimited Punisher Captain America Tales Of The Vempires Usagi Yojimbo 1602 Supreme Power בקרוב: Ultimates Vol. 2 Spider-Man

למעלה