נארוטו=דג, זה מסביר הרבה...
A Adi Chan New member 21/9/05 #21 *עושה הכל כדי להתחמק ממלמוד למתמט'* ציירתי אותי בצורת צ'יבי כן, אני משועממת-.-
ק קמגארו New member 21/9/05 #24 וואו זה ממש חמוד ! את מוכשרת ....לצייר מנגה עדיף אל שיעורים !!!! הרבה יותר חשוב תשאלי כול אחד והוא יגיד לך ! מה יותר חשוב בגרויות וציונים או מנגה עתיד טוב או מנגה ..... נו באמת זה לא ברור ????? מנגה מנגה מנגה מנגה מנגה מנגה !!!!!!!!!!!
וואו זה ממש חמוד ! את מוכשרת ....לצייר מנגה עדיף אל שיעורים !!!! הרבה יותר חשוב תשאלי כול אחד והוא יגיד לך ! מה יותר חשוב בגרויות וציונים או מנגה עתיד טוב או מנגה ..... נו באמת זה לא ברור ????? מנגה מנגה מנגה מנגה מנגה מנגה !!!!!!!!!!!
A ashkeloni New member 21/9/05 #35 רגע... לא צריך פשוט לצלם את עצמך? את צ'יבית בכל מקרה ^^ סתם סתם, תמונה חמודה בטירוף ^____^
A Adi Chan New member 21/9/05 #40 בפעם ה-57349875894759824 זו לא אני! זו המצלמה! או שפשוט היתה רעידת אדמה!
A ashkeloni New member 22/9/05 #49 כן, בטח ../images/Emo9.gif עדיין יש לך שם כמה תמונות שאני יכול להראות לאנשים כדי שיראו כמה רזיתי
L lgmtk New member 22/9/05 #45 זה כ"כ את *__________* ממש יפה!!!!!!!! מזמן לא הייתי בגלריה שלך בדוינאט ארט ;_; אוף ;-;
ל ליסאן New member 22/9/05 #50 עדי יא כישרון אחת!!!../images/Emo41.gif אני מתגעגע לא דיברתי איתך מלא זמן!!!!! והציור מדהים כרגיל וממש דומה
עדי יא כישרון אחת!!!../images/Emo41.gif אני מתגעגע לא דיברתי איתך מלא זמן!!!!! והציור מדהים כרגיל וממש דומה
A Adi Chan New member 22/9/05 #53 ../images/Emo3.gif מחר אני אאלץ לחרוש למבחן במתמטיקה אז אני לא אוכל להכנס למסן..אבל יום שיש אני מבטיחה לך*_*...גם אני התגעגתיT_T
../images/Emo3.gif מחר אני אאלץ לחרוש למבחן במתמטיקה אז אני לא אוכל להכנס למסן..אבל יום שיש אני מבטיחה לך*_*...גם אני התגעגתיT_T
A A K I R A New member 22/9/05 #51 חמוד~! את כזאת מוכשרת! תמשיכי להיות משועממת!! XD *גם אני רוצה לצייר צ'יבית של עצמי* ;[