שנשחק

תולו

New member
השקר הוא 3

תודה לאל, לא גילחתי את הגבות. וכן, בתור ילדה, הייתי פושעת לא קטנה - בתור משחק, במהלך טיול שנתי, הרסנו אני ועוד שניים כיסאות של אוטובוס... ולגבי סיפור השיקסע - למי שמאד סקרנית - במסר.

פלגיה

New member
../images/Emo20.gif האמת והשקר שלי ../images/Emo20.gif

אני ואמא שלי היינו בהריון ביחד.
יש לי סבא סופר והוא חיבר סיפור במיוחד בשבילי.
כשהגעתי לטסט הראשון הייתי כל כך לחוצה, שיצאתי מהמכונית ואמרתי לטסטר שחבל על הזמן של שנינו, ואז הלכתי, והשארתי אותו המום. לא מאוד נועז, אבל זה מה שיש.

happy

New member
משום מה נראה לי שהראשון זה שקר

על השלישי אני ממש מאמינה עליך. וזה שיש לך סבא סופר מאוד מסתדר לי.

פלגיה

New member
במבחנים online? בטח!

(אבל אני לא רומזת בכך על אמיתות הסיפור או שיקריותו
)

אטלאנטה

New member
1 שקר, סיפור הטסט טוב מדי בשביל

להיות שקר, והסבא, זה נפלא, ברור שזה אמיתי...

פלגיה

New member
../images/Emo124.gif רגע האמת ../images/Emo41.gif

הזוכות הן תולו וסינטה כי השקר הוא מספר 3. כלומר - הסיפור נכון, אבל הגיבורה האמיצה היא לא אני אלא חברה שלי, שראתה כמה הידים שלה רועדות, והחליטה לוותר על כל הסיפור. היא עברה בטסט שביעי. אני לעומת זאת, עם הרבה פחות אומץ נבלמתי עוד בתוך תחומי משרד הרישוי, דקה לאחר תחילת הטסט, אבל המשכתי להתענות ולעשות שגיאות פטליות במשך 20 דקות נוראיות נוספות. בסוף עברתי - לאחר עוד 5 שנים, שלושה מורים, מאות שיעורים, ו-12 טסטים.
הסיפור הראשון - אכן אמא שלי ואני היינו יחד בהריון. אני לא ידעתי את זה באותו הזמן, אבל העובדות הן כאלה: נישאתי בגיל 19 והריתי כמה חודשים לאחר מכן (מה שגרם לאמא שלי לאנחת רווחה גדולה בהתחשב בתרופות שלקחה בתחילת ההריון שלי, אבל זה סיפור ארוך ואחר). אמא שלי היתה אז בת 44 ובחודש השני להריון. בהתחלה היא לא סיפרה לי - כדי שתהיה כל תשומת הלב בהריון הראשון שלי. אחר כך ההריון שלה הסתיים בלידה מוקדמת של עובר מת
ואז היא לא סיפרה לי "כי לא מספרים דברים רעים לנשים בהריון".. כאשר ילדתי את ביתי הבכרוה, היא סיפרה לי הכל.
הסיפור השני הוא פשוט. סבא שלי אכן היה סופר. לא מאוד מוכר, אבל כתב שלושה רומנים, סיפורים לילדים, וספר שירה. כשהייתי בת 5 קיטרתי שאין סיפורים שבהם הגיבורה נושאת את השם שלי (באמת פלא בהתחשב בעובדה שקוראים לי נצחיה). אז הוא ישב וכתב סיפור בשבילי. הסיפור לא התפרסם אף פעם, והוא שמור אצלי - מודפס במכונת כתיבה על דפים מצהיבים.

happy

New member
האמת והשקר שלי

אחרי ההריון שנגמר טסנו ללאס וגאס והרווחנו שם 3000 $
באוניברסיטה היה לי חבר המון שנים ואז ערב אחד אחרי מבחן מאוד קשה השטוללתי עם השותף שלי ובעקבות זה נפרדי מהחבר שלי והשותף הוא היום בעלי.
איל קיציס ואני הינו ביחד בקוסאמוי בתאילנד.

למעלה