שלום

ran lir

New member
יתכן שגם אני../images/Emo39.gif

תנו לחיות לחיות ובעיקר לחתולים.

ronmerav

New member
קריאה נרגשת

אני מחפש מעטפת יום ראשון של בול באך. הייתי בחמש חנויות בחיפה, ב-2 אין ו-3 האחרות נסגרו. אם מישהו יכול להשיג או לקנות עבורי, אודה לו מאוד וגם (כמובן) אשלם את מחיר המעטפה. זה חוב עבור עציצה, שאני גורר כבר כמעט חודשיים בלי להתקדם. אשתי ואני נהיה במפגש ביום ו'.

עציצה???

מוכן להסביר את המונח הזה? אין שום בעיה - אבקש מחר מדורון מעטפה עבורך. ממילא אני צריך לקפוץ אליו, לקחת כמה הזמנות. רק אחת? אולי גם בול? משהו נוסף? אלבום? אולי מנשא ליאכטה?

ronmerav

New member
תודה, בינתיים רק זה.

אני מתכנן לנסוע לשם בעצמי פעם, לקנות קצת הוויד (ביחוד לגליוניות) ואלבום למטבעות. עציצה? לא יודע מה מקור הכינוי. היא הופיעה כאן בפורום והבטחתי לה. הייתי בטוח שיש לי, אבל אני לא מוצא. לעומת זאת, מצאתי סוף סוף חלק מבולי הלחם. והרי הם לפניכם - אותן פתקאות שהיו מדביקים על ככרות הלחם כדי לזהות את שם המאפיה. היום בחלקם לפחות יש בליטה בתבנית כך שהשם מוטבע בתחתית הכיכר.

ronmerav

New member
ומנצל"ש לנסים

האם תגיע למפגש ביום ו? יש לי עבורך שלל חותמות בנושא ספנות, וגם המעטפה שבתמונה, שמצאתי היום במעמקי אחד הארונות. אם לא תגיע - אני שולח לך בדואר. דרך אגב - למי ששואל, בולי הלחם אינם חמץ. הם עברו הגעלה לפני 30 שנה או יותר.

python 4

New member
גם לי שאלה לניסים

דודה שלי (מצים) אומרת שהיא לא יכולה לאסוף את המעטפות עצמן אלא היא חותכת את חותמת הביול מהמעטפה. זה משנה, או שחשוב שהמעטפה תישאר שלמה? היא כבר אספה הרבה כאלה. ורון, בקשר לבולי הלחם יש לי רק דבר אחד לומר -
.

nissim60

New member
פיתון זה לא משנה...

העיקר שהחותמת גזורה יפה ובזהירות. אודה לך אם תשלח לי בדואר כי למפגש הזה לא אוכל להגיע.

תמיר1991

New member
אז גם אני אשלח לך כמה בולי ספינות

שיש לי בדואר. שלח לי את הכתובת במסר. תמיר.

nissim60

New member
רון - אודה לך אם..

תשלח לי מאחר ולמפגש הזה לא אוכל להגיע.

../images/Emo6.gifרון אתה גדול, אני ממש לא מאמינה

הייתי בטוחה שזו בדיחה שיש לך בולי לחם, איך עלה לך הרעיון לשמור אותם.

אגב, היה לי רשיון של אופנים

מעיריית ת"א, כן צעירים, היה פעם דבר כזה. הלואי שיש לי עוד את זה ושאני אמצא את זה.

האספן

New member
../images/Emo35.gif

רישיון לאופניים??צריך לעשות משהו(טסט או משהו) כדי לקבל את הרישיון?

elcool

New member
גם לאח שלי הגדול היה כזה

(ולא, לא נראה לי שהוא שמר אותו
) ממה שידוע לי, זה משטרה תפסה אותך בלי זה, בוא נגיד, מנס ציונה זה הרבה הליכה לראשון לציון

היה צריך לשלם אגרה, ואז היו מקבלים

שני דברים: מחזיר אור מלבני עם סמל העיר שהיה צריך לתלות מאחורי הכסא, והרשיון עצמו, מנייר. אגב, אותו הדבר יש עד היום לכלבים: רשיון...

למעלה