שלום ^_^;

corala

New member
../images/Emo103.gifשלום ^_^;

אמ. אני קורל. כמו שבטח הבנתם מהכינוי
. ואני לא הכי מבינה בלהקה >< גם לא שומעת הרבה שירים שלהם. אבל אני אוהבת אותם. ו-ווילה הוא יצור מטריד ביופיו
ככה ש...אני מקווה לא להרגיש אאוטסיידרית D:~ קראתי את הדף הנוכחי בפורום כבר כמה פעמים
ואתם אנשים ממש נחמדים 3> ואני גם נורא אוהבת סלאשים של וילה/ווטאבר ^^" זה חמוד 3> אם יש לכם פיק כזה תוכלו להביא לי קישור אומשו בבקשה? O: אסגוד לכם לנצח. אוהבת, ומעלה תמונה של ווילה שאני נורא אוהבת, קורלה D:

little WhiSper

New member
היי קורל!! ברוכה הבאה!!

אני אדווה בת כמה את ומאיפה? אה וכדי שקצת לא להרגיש אאוטסיידרית אני מציעה לך לקנות דיסקים שלהם או להשיג... אבל דונט וורי את תשתלבי...

corala

New member
../images/Emo103.gifמן חור כזה במרכז שאף אחד לא

יודע על קיומו.

bitter end

New member
אעממ ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני עדן, בת 15 ממעלות והנה פיק מעולה של הלן ( HimXAndXHer) עם ווילה ובאם נקווה שלא אכפת לה..

corala

New member
../images/Emo103.gifעל הפיק הזה כבר הספקתי

לחרוש ^^. הוא מעולה O:

milkshakit

New member
תודה על כל המחמאות ../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה
, אני קארין, 19, פתח תקווה. מקווה שתהני כאן
והממ לדעתי את צריכה להכיר אותם יותר, להתעמק בהם יותר. אם תיגשי לטאגליינס תראי שיש שם קישור "כל מה שרציתם לדעת על HIM" או משהו בסגנון
הרי כל העניין בלהקה זה לדעת כמה שיותר עליהם ובעיקר השירים שלהם!! להכיר כמה שיותר כי את רק תהני מזה!
קיצר חפרתי
תמונה מדהימה

under the rose

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני חני, בת 16, מהרצליה
. אולי תספרי קצת על עצמך: בת כמה? מאיפה?... מקווה שתהני

corala

New member
../images/Emo103.gifהו מיי, זה כל כך כיף לקרוא

את התגובות של כולם. 3> ותודה חני
, כבר רשמתי למעלה.

היי קורל ../images/Emo13.gif

קודם כל ברוכה הבאה דבר שני, אני קשת, בת 19, מהקריות [אחד המקומות הפיצוץ ביורת לאחרונה]. דבר שלישי, זה בסדר. את לעולם לא תרגישי אאוטסיידרית. אני מכירה אחת, בפורום שיותר אאוטסיידרית ממך... הבטחה שלי, של דנה ושל קארין [מוכרת לכם?
מי זה מיג'ה?
] דבר רביעי, כמו שבטח הבנת... כשאני אני עצמי - אני החפרנית של הפורום [גם האידיאליסטית פילוסופית, אבל את זה כבר אל זוכרים לי כי די נעלמתי
] המשך סופ"ש נפלא יקירתי

milkshakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא הבסיסט של HIM. ודרך אגב אנשים, אומרים מיגה! אפילו וילה אמר בריאיון.

inbal287

New member
תגידי, אני מכירה אותך מאיפשהו?../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה מותק, לפחות כאן את נמצאת.

למעלה