שבת שלום לכולן/ם

fortune

New member
../images/Emo103.gif שבת שלום לכולן/ם

אני מאוד סקרנית לגבי משחת עיצוב. אינני יודעת מהי אך יש לי הרגשה שהעבודות שלי ממתינות לה... מכירות הרגשה כזאת? אפשר הסבר מפורט על המוצר? שמו, עלותו, שימושו, אופן השימוש בו? מודה מראש, אני.

psa

New member
שבת -שלום גם לך,

מצרפת לך קישור למאמרים שdili רכזה מתוך הודעות מהמפורום. ברכות

טלולה1

New member
ובאותו עניין-קניתי פרופילה

בחנות טמבור המוכר אמר שזה בדיוק כמו קליסימו האמנם?

fortune

New member
../images/Emo103.gif המון תודה על הקישור!

משתמשת בדבק שפכטל מזה 10 שנים בתקופת קירות הגבס שלי. במה שונה משחת העיצוב מדבק השפכטל - לא צויין. בכל אופן הדבק הנ"ל מגמר לי עבודות עץ בצורה בלתי רגילה. גם הילדים מאוד מאוד אוהבים את המירקם, התחושה באצבעות, וההנאה שהוא נשטף במים כמו כלום. בכל אופן באמת סדקים נוצרים מייבוש מהיר וכן - כדאי להרטיב המשטח לפני השימוש בו. תודה לך! אני.

טלולה1

New member
מי שמע מי ראה מי איבד מי מצא

מי יודע מה זה פרופילה והאם זה באמת תחליף לקליסימו שהוא תחליף למשחת עיצוב...

א אוהל

New member
ועוד שאלה על דבק מסתורי../images/Emo98.gif

לפני כמה חודשים קניתי דבק שחשבתי שהוא דבק פלסטי, אבל הוא לא - הוא הרבה יותר חזק (וגם יותר יקר). כתוב עליו בספרדית ותהיתי אם מישהי מכירה את הדבק ויודעת למה בעצם הוא מיועד. קןראים לו Rakoll Express 35 וכתוב עליו שהוא: cola sintetica para madera y manualidades ושהוא מיועד ל: manualidades: como adhesivo. ideal como ligante de masa, consiguiendo elasticidad. encolaje: especial para trabajos en madera. כל מה שאני יודעת זה ש-madera זה עץ... muchas gracias!

fortune

New member
../images/Emo103.gif

אם תרגום חופשי יעזור, אז: דבק סינתטי לעץ ועבודות יד. משמש כתוספת אידיאלי כמקשר משיג אלסטיות במיוחד לעבודות בעץ.

חני123

New member
הסבר בקשר לדבק

הדבק הזה מעולה טוב לשימוש בעבודות עם דאס מעולה להוספה בעיסית נייר ונוסף לכך ניתן לדלל במים לטבול בד תחרה או יוטה ולעצב על קופסא של שימורים או לעצב שק לשקי שפע שממלאים בקיטניות כמו כן ניתן להשתמש כחומר פורצלן לפרחי משי ועוד כיד הדמיון אם תרצי עוד הסברים תבקשי שולחת לך דוגמאות מהספר של הדבק מיובא על ידי פאן ארט כרמיאל

av_i_va

New member
חני יקירתי../images/Emo99.gif

איזה יופי לראותך פעילה! בטוח שאת אוצר והמשתתפים עוד ילמדו לדעת זאת. מלכת הקומבינות וההמצאות!!! יש לי רק בקשה אחת: בלי פירסומת בפורום
לגבי משלוח קבצים תקבלי שיעור פרטי.

דבר אחד לא מובן לי , איפה הפרסומת?

ולמה דבק הפורצלן של הוביליין זה לא פרסומות בעינייך??? למה כל מילה שניה שלך זה פרסומת לחברים אם זה אתר הפיות אם זה הטלאים אם זה מוכר בחנות מסויימת למה באמת לך מותר כי את מנהלת הפורום? למה לפרסם עמודים של טכניקות מתוך ספר זה מותר זאת עברה על החוק לידיעתך!!! אני נהנת מהפורום ומהיצירות אבל פעם אחר פעם אני רואה אפליה לך מותר לאחרים אסור בתכליך האיסור להעלות מוצרים איך אפשר ךהסביר על הבדלים חומרים של דא, לכות , חרוזים או כל דבר אם לא אומרים את החברה איפה פה הפרסום את העלמת את האנשים המקצועיים שכן רצו לתרום מהידע שלהם רק מהחשש שיתפסו לך את המקום באמת קצת קצת תפני מקום לידע של אחרים האנשים נכנסים לפורום כדי לדעת ואם הבנות אומרות על דבק זה או אחר ישר בעיניך זה פרסום בטח גם תמחקי את ההודעה הזאת והיא תהפך לפאטה מורגנה למי שלא יספיק לקרוא כדאי לך קצת להוריד את החשש שהורסים את הפורום עם פרסומת זה לא מכובד במיוחד שאת לא נותנת דוגמא אישית ממש חבל להורס, זה לא ממש תורם לפורום המשך יום נעים

bis fd

New member
כן תחליף לקלצימו

לפי בעלי אני לא מכירה אותו הוא אומר שזה חומר טוב

א אוהל

New member
חני תודה רבה!

אני אנסה באמת להשיג את החוברת מהיבואן (הוא כתב פה בפורום פעם אבל נעלם)

חני123

New member
היי : ואין עבור מה.

אל תתאמצי לקנות את החוברת אין בה הרבה מציאת מבטיחה עד יום שבת לסרוק לך את הדברים הכי יפים ולשלוח כך כולם יוכלו להנות רק אצטרך לקבל הסבר איך שולחים כי אני עדיין ירוקה בקטע .

למעלה