לוהט
ה הילה עם שלם בנשמה New member 1/10/05 #24 הוזה טוב אני אתן לאחרים להמשיך לא יפה לגנוב הכל למרות שיש לי עוד פול :|
ה הילה עם שלם בנשמה New member 1/10/05 #25 הוזה טוב אני אתן לאחרים להמשיך לא יפה לגנוב הכל למרות שיש לי עוד פול :|
ג ג ב ש ו ש New member 1/10/05 #29 ../images/Emo41.gifמילה רביעית../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif נעמי שחר יאללה שרשרו בנושא ההודעהובכל פעם רק מילה אחת..
../images/Emo41.gifמילה רביעית../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif נעמי שחר יאללה שרשרו בנושא ההודעהובכל פעם רק מילה אחת..
ה השיר שלנו כבוד New member 1/10/05 #34 מים../images/Emo103.gif שלום לכולם!! הרבה זמן לא הייתי פה!!! כי המחשב עשה לי בעיות וכל פעם שניכנסתי לתפוז זה יצא לי... עכשיו סידרתי את זה
מים../images/Emo103.gif שלום לכולם!! הרבה זמן לא הייתי פה!!! כי המחשב עשה לי בעיות וכל פעם שניכנסתי לתפוז זה יצא לי... עכשיו סידרתי את זה
ג ג ב ש ו ש New member 1/10/05 #40 ../images/Emo41.gifמילה חמישית ואחרונה../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif זו אחרונה להיום כמובן,נשחק את זה רק בימי שבת והמילה היא:מיקי אפלבויים" יאללה שרשרו...
../images/Emo41.gifמילה חמישית ואחרונה../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif זו אחרונה להיום כמובן,נשחק את זה רק בימי שבת והמילה היא:מיקי אפלבויים" יאללה שרשרו...