שאלון לשבת

הדס123

New member
איזה שאלון נחמד...

אם הייתם בעלים של עסק- את מי הייתם לוקחים לעבוד אתכם? - תבחרו 4 דמויות שיהיו תחת פיקודכם... מי מבינהם יהיה יד ימינכם וצמוד אליכם בעסק ? כלומר על מי תסמכו?
הדמויות: אריק, ברוק, תורן, ניק. יד ימיני: אריק (עושה כל מה שאומרים לו). מי תהיה המזכירה שלכם?
מזכירה: טיילור.(אם אין קשר ל4 שבחרתי) תורן (אם יש קשר). באיזה בית הייתם רוצים לגור?
ברור שבאחוזת פורסטר. כאשה (גם לגברים) במי הייתם בוחרים לבן זוג ? (ותענו על כל צמד כלומר תבחרו מכל צמד אחד ולא אחד מכל הצמדים) אריק או מאסימו?
אריק. רידג' או תורן?
ריד'ג. ניק או דנטה?
ניק. קלארק או הקטור?
הקטור. ריק או תומס?
תומס. אר.ג'יי או ליטל די?
שאלה מוזרה- ליטל אריק. קונור או ג'ונתן?
קונור. בתור גבר (גם לנשים) את מי הייתם בוחרים כבת זוג מבין הצמדים? סטפני או ג'קי?
ג'קי. סאלי או גלדיס?
סאלי. טיילור או ברוק?
ברוק. קייטלין או גבי? חייבים לבחור אחת מהן!
קשה, קשה קייטלין אולי? ברידג'ט או אמבר?
אמבר. מורגן או שילה?
שילה. פיבי או סטפי?
הא? יש הבדל? שיהיה סטפי. דרלה או מייגן?
מייגן. מקווה שלא שכחתי זוגות ואם כן תוסיפו לבד .... לו היית פסיכולוג, את איזה מבין הדמויות היית לוקח לטיפול אינטנסיבי? (לבחור רק אחת!) ברוק, ברידג'ט, טיילור, ג'קי, סטפני, רידג', אריק, ניק, תורן
סטפני. אוטוביוגרפיה של איזו דמות היית מעוניין לקרוא? (דמות ולא שחקן) ברוק (עברה הרבה). מי מבין כל הדמויות שאתה לא סובל בכל זאת היית מוכן לסבול ולחיות איתו/ה כשותף/ה לדירה?
טיילור (בכל זאת פסיכולוגית אמורה להיות שותפה נורמלית). בחר לך דמות אהובה, לו היית במקומו/ה, מה היית משנה בחייך וזה כולל הכל.
הדמות ברוק. שינויים:הייתי זורקת את ריד'ג בשנייה הראשונה שהוא התחיל לעצבןולהרהר בקשר, לא הייתי מתחילה עם חברים/ ארוסים/ בעלים של הבת שלי, לא הייתי מתחננת בפני סטפני שתקבל אותי. וכנ"ל בדמות שאתם לא סובלים ...
סטפני. שינויים: לא מתערבת יותר מדי בחיי ילדי, לא היייתי מעדיפה ילד אחת על פני האחר (ריד'ג ות'ורן), לא הייתי משקרת לבעלי מהיום הראשון בו הכרנו (הבן שלך הוא לא הבן שלך), לא הייתי ממררת את חיי כלתי (ברוק).

Guy K

New member
טוב אני גם אענה

אם הייתם בעלים של עסק- את מי הייתם לוקחים לעבוד אתכם? - תבחרו 4 דמויות שיהיו תחת פיקודכם... מי מבינהם יהיה יד ימינכם וצמוד אליכם בעסק ? כלומר על מי תסמכו? יד ימיני: הקטור. יד שמאלי: דנטה.
(לא בטוח שהבדיחה הזו מתאימה לפורום לכל הגילאים אבל אני בטוח שהבנתם בכ"ז) מי תהיה המזכירה שלכם? ברור שדרלה. היה יותר משעשעת. באיזה בית הייתם רוצים לגור? שיבנו לי בית חדש, לא לקוח שאריות. כאשה (גם לגברים) במי הייתם בוחרים לבן זוג ? (ותענו על כל צמד כלומר תבחרו מכל צמד אחד ולא אחד מכל הצמדים) אריק או מאסימו? לא זה ולא זה. רידג' או תורן? לא זה ולא... טוב נו ת'ורן אבל בהתפשרות נוראית. ניק או דנטה? שניהם DUH קלארק או הקטור? קלארק. בעצם הקטור. טוב שניהם. ריק או תומס? ריק פחות חמוד אבל תומאס? מה אני פדופיל? אר.ג'יי או ליטל די?
מדברים על פדופילים קונור או ג'ונתן? ג'ונתן, ימות יותר מהר וישאיר לי יותר כסף. בתור גבר (גם לנשים) את מי הייתם בוחרים כבת זוג מבין הצמדים? סטפני או ג'קי? ג'קי DUH, סטפני תעשה לי ת'מוות סאלי או גלדיס? סאלי, אין תחרות בכלל טיילור או ברוק? טיילור. אין לי חשק לאישה שתתחיל עם האחים שלי. קייטלין או גבי? חייבים לבחור אחת מהן! אני לא חייב ואני לא אבחר! ברידג'ט או אמבר? אמבר! מורגן או שילה? מורגן. נראה לי שאם היא תהיה במערכת יחסים יש לה פוטנציאל להיות נורמלית. שילה כבר איבדה את זה מזמן. פיבי או סטפי? חח, איזו מין שאלה זו
מי מבדיל ביניהן בכלל? דרלה או מייגן? מייגן, הפרצוף של דרלה כבר ממש מפחיד. מקווה שלא שכחתי זוגות ואם כן תוסיפו לבד .... לו היית פסיכולוג, את איזה מבין הדמויות היית לוקח לטיפול אינטנסיבי? (לבחור רק אחת!) ברוק, ברידג'ט, טיילור, ג'קי, סטפני, רידג', אריק, ניק, תורן רק אחת? סטפני. אם היא תעבור שינוי, החיים של כל השאר הדמויות ישתפרו. אוטוביוגרפיה של איזו דמות היית מעוניין לקרוא? (דמות ולא שחקן) האדסון: זכרונותיו של משרת. סתם סתם! הכי הייתי רוצה לקרוא: "כל הסודות של סטפני פורסטר: סיפורים מהמטבח" האוטוביוגרפיה של הלן. מי מבין כל הדמויות שאתה לא סובל בכל זאת היית מוכן לסבול ולחיות איתו/ה כשותף/ה לדירה? הדמות שאני הכי לא סובל היא הדמות שהכי הייתי רוצה להיות שותף שלה. תנו לי שבועיים עם גבי ותראו איך פתאום קולומוביה 0או איפה שהיא לא באה ממנו) נראית לה אופציה עדיפה. גבי: "מה קרה לעבודת הגמר שלי" גיא: "אוי, הדג זהב השתין אז הייתי חייב לנגב אותו
" בחר לך דמות אהובה, לו היית במקומו/ה, מה היית משנה בחייך וזה כולל הכל. וכנ"ל בדמות שאתם לא סובלים ... דמות אהובה: אם הייתי ניק.... הייתי נפטר מנשים והולך למצוא לעצמי בנזוג ישראלי שחי בטקסס
דמות שנואה: אין לי כל כך דמויות שנואות כרגע, אז נחזור לגבריאלה
הייתי ניגש לבראד בל ודורש שיחליף את השחקנית שמגלמת אותי

תשובות

אם הייתם בעלים של עסק- את מי הייתם לוקחים לעבוד אתכם? - תבחרו 4 דמויות שיהיו תחת פיקודכם... הייתי לוקחת את ברוק המהממת, ואת דנטה, הקטור ות'ורן הייתי מעסיקה בתפקיד חשפנים.
מי מבינהם יהיה יד ימינכם וצמוד אליכם בעסק ? כלומר על מי תסמכו? דנטה. והוא יהיה צמוד. צמוד מאד.
מי תהיה המזכירה שלכם? דרלה או מייגן, לא מבדילה בכלל מי זו מי. או אולי אעלה מהאוב את טריש המיתולוגית.
באיזה בית הייתם רוצים לגור? אחוזת פורסטר, איטס דה בסט. אני לא אוהבת את הבית של ברוק הוא קטן לי והבית על החוף לא בא בחשבון - הרבה חול ולכלוך.
כאשה (גם לגברים) במי הייתם בוחרים לבן זוג ? (ותענו על כל צמד כלומר תבחרו מכל צמד אחד ולא אחד מכל הצמדים) אריק או מאסימו? עדיף מאסימו רידג' או תורן? ת'ורן ניק או דנטה? דנטה קלארק או הקטור? הקטור ריק או תומס? איכס ופיכס. אף אחד אר.ג'יי או ליטל די? בעעע אני לא פדופילית קונור או ג'ונתן? קונור
בתור גבר (גם לנשים) את מי הייתם בוחרים כבת זוג מבין הצמדים? סטפני או ג'קי? ג'קי ברור סאלי או גלדיס? גלדיס, יותר שקסית טיילור או ברוק? דה? ברוק ברור. אני לא אוהבת פלסטיק קייטלין או גבי? חייבים לבחור אחת מהן! החתול של קייטלין ברידג'ט או אמבר? שתיהן אוכלות בבנה לרוחב. לא יודעת מורגן או שילה? אמי המהממת שילה פיבי או סטפי? הופ דרלה או מייגן? טריש מקווה שלא שכחתי זוגות ואם כן תוסיפו לבד ....
לו היית פסיכולוג, את איזה מבין הדמויות היית לוקח לטיפול אינטנסיבי? (לבחור רק אחת!) טיילור וסטפני (גם ככה הן ישות אחת) - הראושנה כל פעם חיה ומתה והשניה ממורמרת תמידית
אוטוביוגרפיה של איזו דמות היית מעוניין לקרוא? (דמות ולא שחקן) ברוק לוגן פורסטר - חיי עם חותנת כלבתית
מי מבין כל הדמויות שאתה לא סובל בכל זאת היית מוכן לסבול ולחיות איתו/ה כשותף/ה לדירה? גבי - יש לה כישורי ניקיון מולדים בחר לך דמות אהובה, לו היית במקומו/ה, מה היית משנה בחייך וזה כולל הכל. וכנ"ל בדמות שאתם לא סובלים ... גבי/טיילור/סטפני - ניתוח פלסטי מקיף + השתלת אישיות ברוק לוגן - הייתי עושה הפלה לשני הילדים המכוערים שלה.

Shiri from the block

Active member
חח כשאמרת כשבחרת בברוק במקום טיילור, אמרת שאת לא אוהבת פלסטיק, אני מניחה שאת יודעת שגם ברוק לא טבעית בעצמה../images/Emo3.gif

Indiman1

New member
כשאת מדברת על שני הילדים

המכוערים של ברוק, למי את מתכוונת ??

מאחרת, אבל עונה..

טוב אני עונה רק לשאלות המעניינות.. כאשה (גם לגברים) במי הייתם בוחרים לבן זוג ? (ותענו על כל צמד כלומר תבחרו מכל צמד אחד ולא אחד מכל הצמדים) אריק או מאסימו? אותו דבר.. רידג' או תורן? רידג'.. ניק או דנטה? דנטה סקסי.. אבל ניק הוא.. הוא ניק! קלארק או הקטור? הקטור.. ריק או תומס? בזה להם
אר.ג'יי או ליטל די? ליטל די?
אר.ג'יי. קונור או ג'ונתן? הא?!=/ בתור גבר (גם לנשים) את מי הייתם בוחרים כבת זוג מבין הצמדים? סטפני או ג'קי? ברור שג'קי! סאלי או גלדיס? סאלי.. אין לי מושג מי זאת גלדיס=/ טיילור או ברוק? ברוק!!!! תעשי לי שמינייה! קייטלין או גבי? חייבים לבחור אחת מהן! קייטלין.. ברידג'ט או אמבר? לא.. ו... לא! מורגן או שילה? חח שילה ביץ'... = and that's why i like her! פיבי או סטפי? אף פעם לא הבדלתי=/ דרלה או מייגן? מייגן! מקווה שלא שכחתי זוגות ואם כן תוסיפו לבד .... לו היית פסיכולוג, את איזה מבין הדמויות היית לוקח לטיפול אינטנסיבי? (לבחור רק אחת!) טיילור! שתמצא חיים.. מי מבין כל הדמויות שאתה לא סובל בכל זאת היית מוכן לסבול ולחיות איתו/ה כשותף/ה לדירה? כל הוליוודי מזדמן
בחר לך דמות אהובה, לו היית במקומו/ה, מה היית משנה בחייך וזה כולל הכל. וכנ"ל בדמות שאתם לא סובלים ... ברוק
->> שתהיה כבר עם ניק... i can't take it anymore
הם חייבים להיות ביחד כבר!!... גם כן בריג'יט הזאת כל הזמן נדחפת.. טיילור
->> שתמצא חיים!

למעלה