איזה שאלון נחמד...
אם הייתם בעלים של עסק- את מי הייתם לוקחים לעבוד אתכם? - תבחרו 4 דמויות שיהיו תחת פיקודכם... מי מבינהם יהיה יד ימינכם וצמוד אליכם בעסק ? כלומר על מי תסמכו?
הדמויות: אריק, ברוק, תורן, ניק. יד ימיני: אריק (עושה כל מה שאומרים לו). מי תהיה המזכירה שלכם?
מזכירה: טיילור.(אם אין קשר ל4 שבחרתי) תורן (אם יש קשר). באיזה בית הייתם רוצים לגור?
ברור שבאחוזת פורסטר. כאשה (גם לגברים) במי הייתם בוחרים לבן זוג ? (ותענו על כל צמד כלומר תבחרו מכל צמד אחד ולא אחד מכל הצמדים) אריק או מאסימו?
אריק. רידג' או תורן?
ריד'ג. ניק או דנטה?
ניק. קלארק או הקטור?
הקטור. ריק או תומס?
תומס. אר.ג'יי או ליטל די?
שאלה מוזרה- ליטל אריק. קונור או ג'ונתן?
קונור. בתור גבר (גם לנשים) את מי הייתם בוחרים כבת זוג מבין הצמדים? סטפני או ג'קי?
ג'קי. סאלי או גלדיס?
סאלי. טיילור או ברוק?
ברוק. קייטלין או גבי? חייבים לבחור אחת מהן!
קשה, קשה קייטלין אולי? ברידג'ט או אמבר?
אמבר. מורגן או שילה?
שילה. פיבי או סטפי?
הא? יש הבדל? שיהיה סטפי. דרלה או מייגן?
מייגן. מקווה שלא שכחתי זוגות ואם כן תוסיפו לבד .... לו היית פסיכולוג, את איזה מבין הדמויות היית לוקח לטיפול אינטנסיבי? (לבחור רק אחת!) ברוק, ברידג'ט, טיילור, ג'קי, סטפני, רידג', אריק, ניק, תורן
סטפני. אוטוביוגרפיה של איזו דמות היית מעוניין לקרוא? (דמות ולא שחקן) ברוק (עברה הרבה). מי מבין כל הדמויות שאתה לא סובל בכל זאת היית מוכן לסבול ולחיות איתו/ה כשותף/ה לדירה?
טיילור (בכל זאת פסיכולוגית אמורה להיות שותפה נורמלית). בחר לך דמות אהובה, לו היית במקומו/ה, מה היית משנה בחייך וזה כולל הכל.
הדמות ברוק. שינויים:הייתי זורקת את ריד'ג בשנייה הראשונה שהוא התחיל לעצבןולהרהר בקשר, לא הייתי מתחילה עם חברים/ ארוסים/ בעלים של הבת שלי, לא הייתי מתחננת בפני סטפני שתקבל אותי. וכנ"ל בדמות שאתם לא סובלים ...
סטפני. שינויים: לא מתערבת יותר מדי בחיי ילדי, לא היייתי מעדיפה ילד אחת על פני האחר (ריד'ג ות'ורן), לא הייתי משקרת לבעלי מהיום הראשון בו הכרנו (הבן שלך הוא לא הבן שלך), לא הייתי ממררת את חיי כלתי (ברוק).