שאלון הכרות(?)

So like a rose

New member
../images/Emo103.gifשאלון הכרות(?)

טוב לא יודעת , כבר מזמן לא כתבתי פה ואני לא באמת מכירה את רובכם,ואולי אתם מרגישים כמוני אז מה דעתכם על שאלון קטן,להכרות ככה בקטנה וסתם לכיף שלנו? :) שם: גיל: כיתה[מי שלומד]: יישוב: שיר גאנז אהוב: תמונה [שלכם!]:

eran377

New member
עה

שם: ערן גיל: 19 כיתה[מי שלומד]: פחחחח יישוב: חיפה שיר גאנז אהוב: נובמבר ריין תמונה [שלכם!]:

So like a rose

New member
עונה P:

שם: מאיה גיל: 17 וחצי כיתה[מי שלומד]: י"ב, תקופת בגרויות מעצבנת.. יישוב: אשדוד שיר גאנז אהוב: patience תמונה [שלכם!]:

Slash105

New member
מבאס להיות הכי קטן..:S

שם: טום גיל: 15 וחצי כיתה[מי שלומד]: ט'.. יישוב: הרצליה שיר גאנז אהוב: Paradise city תמונה [שלכם!]:

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifנוו טוב

שם: גלי גיל: עוד פחות מחודש 18!! כיתה[מי שלומד]: י"ב יישוב: חור ליד ירושלים שיר גאנז אהוב: פעם הייתי כותבת Civil War החלטתי לשנות ל-Welcome To The Jungle תמונה [שלכם!]:

zohar36

New member
אשכרה חי פה.../images/Emo152.gif

שם:זהר גיל: 16 כיתה[מי שלומד]: י' יישוב: מעלה אדומים שיר גאנז אהוב: ממ, רוקט קווין תמונה [שלכם!]: אני לא מוצאת עכשיו..אולי אח"כ.

slashon1

New member
../images/Emo13.gif

שם: אלברט גיל: עוד חודש 20 ( בצבא) יישוב: בת-ים שיר גאנז אהוב: paradise city ו- civil war

otlumak

New member
yeah Im a cold heart breaker...

שם:אופק טלומק מנסה לאמץ את- O.T כשם במה. כיתה:יא'. יישוב:כרכור תמונה: http://photos-e.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v192/227/90/748554988/n748554988_691004_3090.jpg http://photos-a.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v142/227/90/748554988/n748554988_298176_261.jpg מי שרוצה יש לי פייסבוק-ofek tlumak אז בבקשה תוסיפו ותשלחו הודעה... wake up! it's time to dieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

otlumak

New member
דרך אגב התמונה שלמעלה זה מפורים

והמשקפיים ריי באן שלצערי יש להן רק מחזיק אחד (לאוזן) ובגלל זה הן די עקומות... חולצת גאנז... והשניה זה הסטייל שלי ול-NGNR

Stellary

New member
טוב נו

שם: רעות גיל: 17 וחצי כיתה[מי שלומד]: י"ב, אבל אני לא בדיוק מהטיפוסים הלומדים יישוב: פ"ת שיר גאנז אהוב: Don't Cry תמונה [שלכם!]:

צליל בר

New member
אני

שם: צליל גיל: 19+ כיתה[מי שלומד]: חיילת במשטרה צבאית יישוב: נתניה שיר גאנז אהוב: 14 Years תמונה [שלכם!]:

למעלה