רשימות 10

WillowFreak

New member
../images/Emo151.gifהנה הרעיונות שלי שימו ../images/Emo23.gif

1. דון מתה או לחילופין דון נהיית אילמת..yey!!(הדמות!! לא החשחקנית אני לא עד כדי כך מרשעת...) נמאס כבר מצרחות הבאפפפפפפפי המעצבנות שלה!!!
2. דון מתה ולא חוזרת לעולם!! (בניגוד לנטיית הכותבים להחזיר דמויות לתחייה..
) 3. All gay all naked buffy musical האמת זה רעיון של אמבר בנסון מראיון אחד.. L*O*L
4. ריילי חוזר (חכו לפני שאתם מחליטים לשלוף יתדות
!!) אבל מסתבר שהוא התחבר לנקבה שהוא תמיד היה ועשה ניתוח לשינוי מין 5. וילו מתאהבת ב - girly רילי (סתם!!!! טארה וווילו לנצח!!!!
) 6. ווילו וטארה מתחתנות...
7. טארה עושה הפרית מבחנה ובכך מצטרפת לסקוביז עוד חברה : ווילו ג´וניור מקלי רוזנברג littel wicca AKA
8. זאנדר נהיה כוכב פורנו (יאמי...) 9. אניה נהפכת לורדה רזיאל ז´אקונט של סאנידייל (תזרקי אותו
) 10. ואחרון.. באפי חיה עד גיל 100 עם אנג´ל או ספיק (עדיף..) וקוטלת ערפדים עם מקל ההליכה שלה Mr. pointy Jr. AKA L*O*L

matara

New member
../images/Emo6.gifL*O*L

המממ, הרעיון הראשון נחמד במיוחד....

matara

New member
9....that giles would get some../images/Emo23.gif

מסכן כבר עונה שלמה הוא לבד... לא מגיע לו מישהי?

WillowFreak

New member
...Buffy 100 years old ../images/Emo9.gif

!! Vampire: I´m gonna kill you slayer !! Buffy: Oh ye !!! I´ll show you , you littel brat... my tithes !!! I´v lost my tithes!!!! William !!... Spike: Oh bloody hell

Buffy1

New member
Fan Art מדהים../images/Emo70.gif

אז אחרי שכתבנו 10 דברים שהיינו רוצים לראות בבאפי (טוב, קצת יותר
), הגיע הזמן לרשימת "10 דברים" חדשה: 10 סיבות למה כדאי לראות באפי!

הרשימה שלי (../images/Emo58.gif לעונות 6-7)

10. שג´יילס יחזור! 9. הופעת אורח של לוסי לולס ו\או רנה אוקונור (!) 8. שטארה תחזור ותהיה עם ווילו 7. שאניה וזאנדר ישלימו ויחיו לנצח 6... על מי אני עובד!? 1. שווילו וזאנדר יהיו ביחד לנצח! טוב האמת שזה כבר לא מתאים, זה התאים בעונות הראשונות.... אוקי, אם ככה: 1. באפי - גרסת הבמאי - ווילו וזאנדר ביחד מהעונה השניה ואילך!

btvs

New member
כנ"ל, חוץ משבע

אם רנה אלוסי יקפצו לבקר בבאפי זה יהיה ממש ענק!!!

ד י י ז י

New member
טופ 10 הנשיקות..

1. הנשיקה של באפי ואנג´ל (מה אתם רוצים ממני? אני סטאר קרוסית!) becoming 2. 2. באפי וספייק בסוף הפרק Intervention. 3. ווילו וטארה ב the body. 4. באפי ואנג´ל בסוף הפרק suprise. 5. באפי ואנג´ל ב Forever. 6. זאנדר וקורדיליה ב what´s my line. 7. ווילו וזאנדר ב homecoming. 8. באפי וספייק ב Something Blue. 9. באפי ו(איך לא..)אנג´ל ב angel. 10.פיית´ ואנג´ל ב enemies. יש נשיקות יותר יפות.. אבל ואל בקשה בלי ספוילרים אז..

buffstar

New member
טופס 10 הנשיקות (ספויילרים עונה 6)

1. הנשיקה של באפי אנגל בביקמינג 2.הנשיקה של טארה ווילו ב"The body" 3. הנשיקה של ווילו וטארה ב"Entropy" אוי כל שמחתי שהם חזרו להיות ביחד... 4. נשיקת זאנדר קורדי ב"What´s my line part 2" אוי אם כל כך חמודים ביחד... 5.נשיקת ווילו אוז ב"מצבים" 6.נו טארה ב"seeing red" היו הרבה אבל הכי הכי אהבתי את הזו מול באפי ודאון.. 7. נשיקת באפי ספייק ב"משו כחול" - כי אז עוד חשבתי שזה מצחיק.. 8. נשיקות באפי אנ´ל ב"ביצים רעות" 9.נשיקת באפי אנג´ל ב"הפתעה" 10.באפי ואנגל ה"Forever"

Buffy1

New member
זה גם מה שכתבתי בהודעה

שנמצאת בשרשור הזה, אבל לא שיתפו איתי פעולה...

Idomania

New member
10 סיבות לראות באפי

10. איפה יש עוד זוגות כל כך חמודים?(טארה-וילו, זאנדר-אניה, באפי,אנג´ל ועוד...ונתעלם מריילי..) 9.איפה תמצאו גאונות כזו? 8.שילוב של דרמה אימה קומדיה. מה רע? 7.הקטעים המרגשים בסדרה(סופי עונה בדר"כ..) 6.המשפטים השנונים שנזרקים פה ושם 5.הדמויות 4.כדי לראות אם מתישהו אנג´ל ובאפי יחזרו אחד לשני.. 3.כי זה ממכר!!!! 2.איפה תמצאו שמות מגניבים כמו באפי, וילו, דרוסליה, דרלה, קורדיליה, בלתאז´ור... סניידר. 1. למה לעזאזל לא לראות באפי?????????????

למעלה