קרן באה בטוב

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo103.gifקרן באה בטוב

בשבת הקרובה,30.8,בשעה 22.10 קרן תתארח בתוכניתה של עינב גלילי-באה בטוב בערוץ 22. זו תוכנית קומית ממש חמודה וכיפית,מומלץ לצפות

veredmp

New member
../images/Emo51.gif

אכן תכנית חמודה. עינב גלילי משעשעת אותי

I מ י ר ב I

New member
יש לה הומור מאד מיוחד

לפעמים אני לא מבינה אם היא צינית או רצינית.

BRANGELINA

New member
אני אצפה

בשבת שעברה היתה תוכנית ממש טובה עם רועי לוי...חחח

shir828

New member
תודה:) אצפה../images/Emo3.gif

כשהיה 'משחק מכור' אמא שלי אמרה שהיא לא אוהבת אותה (עינב גלילי), ועכשיו היא מסתכלת על ה'באה בטוב' כי היא אוהבת לראות את זה..

I מ י ר ב I

New member
מי רוצה לבוא לצילומי התוכנית../images/Emo35.gif

הצילומים יתקיימו ביום חמישי 28.8 באולפני הרצליה בין השעות 17.30-19.30 מי שמעוניין לבוא שישרשר להודעה זו.

שירנטע

New member
הייתי היום בצילומים...

למה אף אחד מכם לא בא?? היה ממש מצחיק!! היא סיפרה כל מיני סיפורים מההופעות, דיברה על כל מיני שירים מהדיסק השני (סוני אצל שוני, סקס עם האקס, פז'ו 92...) וסיפרה על מה הם נכתבו... אבל ממה שאני זוכרת רוב הראיון היה בדיחות סביב המשקל שלה... בקיצור, היא הייתה קורעת כהרגלה! אל תפספסו... אגב, ראיתי אותה גם אתמול במשכן לאומנויות הבמה אחרי "יוסף", לא יודעת אם היא הייתה בהצגה אבל ראיתי אותה אחרי זה בכניסת אומנים והיה שם צוות צילום שתיעד כל תזוזה שלה, אין לי מושג למה היו הצילומים האלה...

I מ י ר ב I

New member
היית??

למה לא כתבת פה? שאלתי בפורום מי בא וממש התבאסתי ללכת לבד. אם הייתי יודעת שאת באה הייתי הולכת. לא נורא,נראה מחר. תודה על השיתוף!!

שירנטע

New member
לא נכנסתי לפורום כבר כמה ימים...

אז לא ראיתי ששאלת, מצטערת... גם אני התבאסתי להיות שם לבד, הייתי בטוחה שיבואו כמה אנשים מפה... גם בכלל לא ידעתי על זה, פשוט התקשרו אליי מהאולפנים כי היה חסר להם קהל כניראה (ואני מופיעה אצלם ברשימות כי כבר הייתי בכמה תוכניות שם..) אז הם התקשרו אתמול בבוקר ושאלו אם בא לי לבוא וכששמעתי מי מתארח אז ישר אמרתי שכן.. חח..

למעלה