פרק 153

dndboy

New member
../images/Emo103.gifפרק 153

אממ... טוב נו מה אפשר להגיד... עלילה לא משהו אז כשזה פרק עלילה גם הוא לא משהו... הוולברינים הפתיעו אותי -_- ובעצם מה שאהבתי בפרק זה הOkey החמוד שלי טן-טן והנארוטו ראנגן המעולה שהוא עשה ^^ בכל מקרה שווה צפיה רק בשביל האוקיי והראנגן ^^ אממ ומה נסגר עם לי והספר מה גאי אמר פעם של?

mr redimmer

New member
חרא של פרק

השעתממתי בטירוף. אפילו שיעורי ביולוגיה יותר מעניינים.

mr redimmer

New member
שיעורי ביולוגיה הם שיעורים קלים

ואתה צודק. אם כבר שיעורי ספרות שבהם אני יושן.

Omega Dark

New member
פרק מוזר עם הרבה דברים מוזרים

כמו למשל מה הקטע של קאראשי שהוא תוך שניה חוזר, אמרו לנו שהוא רב עם אמא\סבתא שלו ואז הלך לשם ואחרי שפשוט אומרים לו "בוא" הוא חוזר....וגם הקטע שהדמות שאמורה להיות הרשעה פה מתחילה לבכות לנו באמצע הפרק...>_<

KO74

New member
ספויילר חזק לפרק אבל שווה כל רגע!!!

תשנו את הסיומת ל wmv

Reyoga

New member
../images/Emo45.gif

אני רוצה לשמוע את נרוטו אומר באנגלית SOB. שאגב רעיון לסקר: מה הייתה מעוניין לשמוע מהדמויות של נרוטו (דברים שמנגדים את האשיות של הדמויות או דברים מאוד קיצוניים וכאלה...)

IceMaster

New member
ראיתי עכשיו

איזה פרק חמוד =) מצחיק =) וחשוב לדעתי הוא עוסק בדוגמה טיפוסית של אדם פשוט הרי לא כל האנשים נולדו להיות נינג'ות ונאלצים לוותר ולחיות חיים נורמאלים מסבירים פה יפה שגם לאנשים הפשוטים יש תפקיד חשוב ובלעדיהם הנינג'ות לא היו מצליחים,

Omega Dark

New member
נראה לי שאתה היחידי שאהב את הפרק...

וכל פעם אני רואה אותך מסיק מסקנות מופרחות, נראה לי שהנינג'ות עם כל הטכניקות שלהם היו יכולים להתסדר... וגם אתה בא למפגש?, אני לא אבל אתה בנאדם שאני רוצה לדבר עליו על כמה תאוריות שלי על נארוטו ונראה לי שרק אתה תבין אותם...XD

Omega Dark

New member
אוףףףף ההורים שלי לא מרשים ללכת לשם

ועוד בגלל התירוץ הכי מפגר, הם לא רוצים שאני ילך לבד....גם כן שטויות... פשוט תגידו שאתם שונאים אותי....

A K I R A

New member
תשמע מה תעשה...

תלך ותשאל אותם אם הם מרשים לך לרדת למטה לבד. אם כן, אז תגיד להם שאתה יורד למטה ותחזור בערב. אם לא... תגיד להם שהם לא שפויים!!!!! D:< ... בן כמה אתה? >.>

Omega Dark

New member
כתה י...ואני גר במקום נידח ששמו אמץ

אבל ההורים שלי לא מבינים שאני יכול לדאוג לעצמי...הם כאלו מוזרים...ומעצבים!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאתה רוצה שניסע בערב ואז

נחזור יום אחרי? או רק ביום של המפגש?

למעלה