סקר אז..... איפה אתם מדמיינים את מירי בעוד 20 שנה?
T the whole shebang New member 28/3/07 #1 ../images/Emo103.gifסקר../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif../images/Emo215.gif אז..... איפה אתם מדמיינים את מירי בעוד 20 שנה?
../images/Emo103.gifסקר../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif../images/Emo215.gif אז..... איפה אתם מדמיינים את מירי בעוד 20 שנה?
מ מתעורר מחדש New member 28/3/07 #2 כל שנה בקיסריה../images/Emo13.gif עם 10 אלבומים מאחוריה ואוסקר שהגישה לה אישית ברברה סטרייסנד ועוד כל מיני פרויקטים מעניינים...
כל שנה בקיסריה../images/Emo13.gif עם 10 אלבומים מאחוריה ואוסקר שהגישה לה אישית ברברה סטרייסנד ועוד כל מיני פרויקטים מעניינים...
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 29/3/07 #3 מירי בעוד 20 שנה... תהיה בת 49.. סביר להניח שאמא לאין-לי-מושג-כמה ילדים עדיין מופיעה ומייצרת אלבומים קיסריה כמובן ואממ מנהלת פורום הורים מסיקים באשכולית אנשים..
מירי בעוד 20 שנה... תהיה בת 49.. סביר להניח שאמא לאין-לי-מושג-כמה ילדים עדיין מופיעה ומייצרת אלבומים קיסריה כמובן ואממ מנהלת פורום הורים מסיקים באשכולית אנשים..
R RTur New member 31/3/07 #4 למה אשכולית? רימון אנשים ../images/Emo6.gif והיא תנהל גם את פורום מסיק הזיתים
N Nimrod121 New member 1/4/07 #6 עוד 20 שנה אני מדמיין את מירי עם ילדים וכשלמעלה מעשרה אלבומים לפניה. שהיא הפכה להיות אחת הזמרות הגדולות בארץ ושהיא תופיע במקומות כמו בקיסריה. וזה כמובן אם היא תמשיך לעשות את מה שהיא עושה גם היום.
עוד 20 שנה אני מדמיין את מירי עם ילדים וכשלמעלה מעשרה אלבומים לפניה. שהיא הפכה להיות אחת הזמרות הגדולות בארץ ושהיא תופיע במקומות כמו בקיסריה. וזה כמובן אם היא תמשיך לעשות את מה שהיא עושה גם היום.