סיכום

2MayaN2

New member
../images/Emo103.gifסיכום../images/Emo103.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\סרט\\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\מוטו לחיים): שבוע טוב

נסטי XD

New member
למה החג נגמר?!?!!?!

שיר השבוע של פארמור: feeling sorry שיר השבוע לא של הלהקה: kesha - your love is my drug sterling knight - hero, what you mean to me ועוד מהון המון המון להקות לא מוכרות :) השבוע היה כיף כי: "חופש", עשיתי צחוקיה בעבודה וכולם ממש צחקו עליי חחחחחחחחחחח השבוע היה באסה כי: הוא היה קצר מדי, מלא עבודות ושטויות לא חשובות תוכנית\\\\סרט\\\\ספר השבוע: "סטארסטראק" כן כן אני פוסטמה
תמונת השבוע: חחחחחחחחחחחחחח לא
ציפיות לשבוע הבא: שיעבור מהר...עבודה משהו שאתם לא מצפים לו: בגרות במתמטיקההההה אאאאאאהההההההההה הצילו!! משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\מוטו לחיים): אני הילדה הכי פדחנית על הכדור הזה....חחחח

2MayaN2

New member
חחח מה הפדיחה?XD ../images/Emo221.gif

בהצלחה בבגרות
ואמן שתעבור כבר

נסטי XD

New member
חחחחחחחחחחח טוב

היה זה יום רביעי בבוקר, ולא היה אף אחד. ואז מרוב שיעמום, התחלתי למלא רטבים כאלה בכוסות. ואז אחרי הרבה זמן הבקבוקים של הרטבם כמעט נגמרו והיה צריך לנער אותם, אז התחלתי לרקוד שמה צ'הצ'הצ'ה...חחח וכל העובדים נקרעו...אחת העובדות אמרה לי "איזה מצחיק אם הבוס יראה את זה"...ואז האחראי משמרת קורא לי ומראה לי את זה בצמלמה וסיפר לי שהבוס ראה את זה..ואני כזה אאאאאאאאאאאאויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי....בסוף שניהם עבדו עליי, הוא לא ראה את זה...אבל עדיין פדיחות חחחחחח

2MayaN2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo221.gif

איך הייתי רוצה לראות את זהXDDDDDD

נסטי XD

New member
בסוף הם הראו לו את זה ../images/Emo122.gif

והם אמרו שהם מעלים את זה ליוטיוב (המנהל אמר חחחחח) אז יש מצב שתראי את זה XDDDDDDDDDD

2MayaN2

New member
חחחח אני רוצה עדכון../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

חח איך הוא הגיב?

נסטי XD

New member
לא יודעת

יש מצב שחברה שלי עבדה עליי, כי היא זאת שאמרה לי שהראו לו... היא אמרה שהוא נקרע ממש, התחיל לבכות מרוב צחוק...אבל כשעבדתי איתו הוא לא אמר כלום...אז...לא יודעת >< קיצר אני ילדה פדחנית.

2MayaN2

New member
../images/Emo204.gifI wanna know what it'd be like ../images/Emo221.gif

To find perfection in my pride To see nothing in the light? שיר השבוע של פארמור:חרשתי..אבל בעיקר Turn it off
שיר השבוע לא של הלהקה:כל מיני של קולדפליי:) השבוע היה כיף כי:ים
,קניונים וקניות
,הבגרות באנגלית הלכה טוב,המגן בהיסטוריה נגמר וסוג של חופש. השבוע היה באסה כי:לא יכולה לפרט- פשוט תקוו איתי שיהיה טוב:( תוכנית\\\\\\\\סרט\\\\\\\\ספר השבוע:
המין היפה
שנות ה-70,פרייז'ר,חברים,עדי אשכנזי. תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:שיעבור? משהו שאתם לא מצפים לו:בגרות במטומטמתיקה. משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\מוטו לחיים):יש אלגריה למשהו וכל הגוף מגרד לי>< שבוע טוב

נסטי XD

New member
מסכנה...לי יש אלרגיה לעצי זית XD

ולא לזיתים עצמםXD ויהיה טוב...
כמה יחידות את עושה במתמטיקה?

2MayaN2

New member
חחח אם רק הייתי יודעת למה האלרגיה ../images/Emo221.gif

נתנו לי לא מזמן תרופה נגד אלרגיה וזה עזר ככה שזה בטוח אלרגיה...השאלה למה
ותודה
אני עושה 3 יח' (מתמטיקה לא המקצוע החזק שלי)

2MayaN2

New member
היה ארוך ומייגע ../images/Emo221.gif

הגעתי ב-1 לבי"ס וכמו כל שאר בתי הספר בארץ חיכינו 40 דקות עד שהדפיסו את השאלונים...העבירו אותי כיתה מאה פעם ואני צריכה לעשות מועד ב' לשאלון אחד
בשאר השאלונים הלך לי סבבה אבל הכל היה כ"כ ארוך..חזרתי הביתה רק ב-8. בלי הפסקות יצא לי כמעט 6 שעות מבחן
אבל העיקר שנגמר ושאחרי מועד ב' אני לא הולכת לראות את המקצוע הזה יותר:p איך היה לך?

נסטי XD

New member
לא עשיתי :(:(

יש לנו חרא של מורה, ובכלל לא הספיק חצי מהחומר, ובנוסף לזה שהוא לא הגיש אותנו מוכנים בכלל, הוא נתן לי מגן 75. זה חרא של ציון!! אז אני אחכה למועד ב' ואשפר את המגן על הדרך :) איזה מסכנה...איזה שאלון עשית?

2MayaN2

New member
עשיתי את כל השאלונים ../images/Emo221.gif

כי אנחנו 3 יח' ובבי"ס שלי החליטו להגיש אותנו על כל השאלונים באותו יום...אבל לא נורא לפחות השנה אנחנו מסיימים. נשמע כמו חרא של מורה:/ אבל בהצלחה במועד ב'

YARDEN268

New member
בהצלחה גם לך ../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

לקולדפליי יש שירים טובים

shaharEB

New member
סיכום =]

שיר השבוע של פארמור: decode שיר השבוע לא של הלהקה:muse- plug in baby וneutron star collision השבוע היה כיף כי:הוא היה רגוע ! השבוע היה באסה כי:כלום =] תוכנית\\\\\\\\סרט\\\\\\\\ספר השבוע:טורצווד ודוקטור הו 5 - מתכננת על הנסיף הפרסי =] מים לפילים בדיוק התחלתי ! תמונת השבוע:=> ציפיות לשבוע הבא:להצליח בלימודים =] משהו שאתם לא מצפים לו: מבחנים של סוף השנה =[ משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\מוטו לחיים):חלמתי חלום על רוברט!!!!! עשה לי את היום XD

למעלה