סיכום שבועי

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifסיכום שבועי../images/Emo103.gif

מצטערת ירדן שלקחתי לך את הפינה
זה רק בגלל שאני לא אהיה עכשיו יומיים בפורום כדי לענות
שיר השבוע: להקת/זמר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תמונת השבוע: ציטוט/י שבוע: ציפיות לשבוע הבא: צמים היום? ביקשתם סליחה ממישהו? יאללה לסכמש!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif... עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע:HEY SOUL SISTER,DROPS OF JUPITER - TRAIN להקת/זמר השבוע:TRAIN
סרט השבוע:למי היה זמן לסרטים
סדרת השבוע:חברים (אפילו לא היה לי זמן לראות את הפרק החדש של HIMYM!!
) ספר השבוע:דה שורט סקנד לייף אוף ברי טנר. עוד שבוע. משהו טוב שקרה השבוע:איזה טוב
היה לי מבחן בכל יום אפשריייי! המשלחת של הגרמנים באים בזמן הכי תקוע שהם יכלו למצוא (הנאצים האלה!! סתם
), ויש לי היום טסט
משהו רע שקרה השבוע:אה אופס, פירטתי למעלה חחחחחח תמונת השבוע: ציטוט/י שבוע:אמממ, לא זוכרת
ציפיות לשבוע הבא:מתמטיקה. גרמנים. ולישון (לא שזה יקרה
) הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
וכמו שאמרתי אני לא אהיה עכשיו יומיים, כי הגרמנייה שלי כאן, ו... לא נראה לי שהיא תתעניין כל כך בפורום
אבל אני אנסה לקפוץ.. שבת שלום!!!

svety

New member
את לא רצינית!!

אני מנסה להזכר כל היום איך קורים לDrops Of Jupiter. אלוהים, את אדירה!!!! תודה תודה תודה!!!

../images/Emo79.gif

שיר השבוע: the flood
של טייק דאת להקת/זמר השבוע: טייק דאת כולל רובי ווילימאס וגם רובי וויליאמס בעצמו סרט השבוע: הדקדוק הפנימי סדרת השבוע: אחים ואחיות
ספר השבוע: תאמת לא קראתי כלום משהו טוב שקרה השבוע: מלא רובי וגארי ומלא דברים כיפים משהו רע שקרה השבוע: להתמודד עם האקס בלעעעככס תמונת השבוע:
ציטוט/י שבוע: ‎"I feel like the Kurt Cobain of my generation, but people just don't understand me." - Justin Bieber
לא,הוא לא חי בסרט בכלללללל
ציפיות לשבוע הבא: חתונה של חברה ועד כמה דברים קטנים צמים היום? למה יש היום צום שאני לא יודעת עליו??! ביקשתם סליחה ממישהו? לא:p הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאופסאופס חחחחחחחחחחחחחחחח

העתקתי את הסכמש מיום כיפור והייית בטוחה שהורדתי את זה, אבל מסתבר שהורדתי רק מהסכמש שלי חחחחח טוב אל תתייחסו לזה כמובן... ובקשר לסכמש שלך - רובי וויליאמס
וידוע שג'סטין ביבר חיי בקוקוס

Ayelet 363

New member
מסכמת

שיר השבוע: Lea Michele and Chris Colfer- Defying Gravity Idina Menzel and Kristin Chenoweth- Defying Gravity Dido- White Flag Louie Says- She להקת\זמר השבוע: הקאסט של גלי. סרט השבוע: ריאיון עם הערפד. סדרת השבוע: באפי, אנג'ל, יומני הערפד, בונז, קוגר טאון, אחים ואחיות, פלאש פורווארד, גלי, איך פגשתי את אמא, על טבעי והוואי 5-0. ספר השבוע: Enchantment מאת אורסון סקוט קארד. משהו טוב שקרה השבוע:יצא לי לקרוא הרבה, העונה השל אנג'ל בה אני צופה כרגע היא הכי טובה, לדעתי, עד כה. משהו רע שקרה השבוע: סיימתי את באפי, אני בעונה האחרונה של אנג'ל- אחרי זה כבר אין עוד... אחותי עוזבת- גיוס... ציפיות לשבוע הבא: לסיים את הספר, לקחת עוד שיעורי נהיגה... לסיים את אנג'ל.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif טוב, אז גמאני ../images/Emo140.gif

ראיתי את זה כבר אתמול ופשוט לא היה לי כוח
ואור, אני סולחת! חחחחחח
שיר השבוע: PAPA AMERICANO!
להקת/זמר השבוע: הממ. האמת שאין לי משהו מיוחד הפעם
סרט השבוע: אני לא חושבת שראיתי סרט בכלל השבוע
סדרת השבוע: ללא ספק, בנות גילמור
אבל אני חייבת לציין שאם הייתי עונה אתמול זה היה GA, פשוט זה שירשור סופ"ש, ובסופ"ש יש ביס מרתונים של GG, ואני מכורה
(צריך לעשות אייקון משולב, |טמבלמאוהב|. זה יהיה אדיר.)
ספר השבוע: מפה של רמת הגולן
משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי! היה פשוט אדייייייייייר!
וגם, אני לא ממש יכולה לפרט, אבל הצלחתי להתחמק יום שלם מבנאדם שאני ממש ממש מנסה להתחמק ממנו כבר הרבה זמן והכריחו אותנו להיות באותו מקום באותו זמן, והוא מחפש אותי, ובסוף הוא מצא אותי ועלה לאוטובוס של הכיתה שלי, ואני ישבתי מקדימה, והוא אמר לי שלום וניסיתי להתעלם (והצלחתי!) ובאותו רגע המחנך שלי תפס אותו מהאוזן והעיף אותו מהאוטובוס
אמרתי לו תודה!! זה היה פשוט גדול.
משהו רע שקרה השבוע: בחורה מטומטמת אחת. בעצם שתיים
ציטוט/י שבוע: טוב זה ציטוט שדורש הסבר. טיו"ש, אני ו20 אנשים אחרים משחקים מאפייה באמצע הלילה. כולם בחדר שלי. אחרי שעות שבחור אחד היה אלוהים נתנו לי
הקטע הוא שכל שנייה שכחתי מי הרוצח, מי הבלש, את מי רצו לרצוח... ואני כזה "עיירה לילה טוב, רוצח בוקר טוב, אה אוקיי זה אתה, עכשיו תזכיר לי שנייה את מי רצית לרצוח". אז אחד הבחורים ששיחקו: "אסור לתת לאישה להיות אלוהים!"
ציפיות לשבוע הבא: הופעה של ברי סחרוף!
|מלךךךךךךךךךךךךךך|

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifפאפא אמריקנו../images/Emo47.gif

שיר המשלחת
באמת שלא ידעתי שיש מרתונים של GG!!!! אני מתגעגעת לסדרה הזאתת! ואיזה כייף הטיול שלנו באוהלים
שמחה שנהנת :)

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif גם אצלנו זה שיר המשלחת! ../images/Emo6.gif

מתי היית בפולין?
וכן כן, יש מרתונים של GG! ארבעה פרקים כל שבת בבוקר

נו באמת, אני צריכה לישון! :(

סדרת השבוע: הימימ, טופ מודל, האוס, פארנטהוד, האו.סי, חיים אחרים ספר השבוע: גלגולי לשון/גיא דויטשר משהו טוב שקרה השבוע: הייתה פעילות טובה של מתנדבים מסוימים - הם היו מעולים. הסופ"ש היה כיף; בחמישי בערב נפגשתי עם חברה וגם עשיתי עגיל מגניב וקניתי עגיל יפה להרחבה D: בשישי בבוקר טיילנו בשוק הכרמל ובנחלת בנימין (קניתי חולצה ושני תליונים חמודים, כל אחד בשקל
) ואז ישבנו בבית קפהו התחיל גשםםםםם!
בשישי אחה"צ אספנו קצת זבל בשכונה והסתובבנו תוך כדי עם ילדים מהשכונה וזה היה נחמד, בשישי בערב יצאנו וזה התחיל סתם לא מעניין אבל בסוף היה סבבה, בשבת בבוקר עשינו פיקניק אדיר בטיילת של עג'מי - נורא יפה שם, משם המשכנו דרך נמל יפו ליפו העתיקה, וזה היה מגניב. קניתי ביפו העתיקה שרשרת מאיזה דוכן עם דברים מחרידים (עקרבים וסרטנים מפוחלצים בתוך שרשראות ומחזיקי מפתחות ;;;;;;; השרשרת שלי עם פרח, לא עם זעזוע
). יום שלישי היה לי יום די טוב בבית הנוער למרות הצינון ועוד דברים מעצבנים רגילים. ובערב הייתה יציאת צוות חביבה. אתמול בלילה נפגשתי עם חברות וגם היום בערב. משהו רע שקרה השבוע: דברים רגילים. הצטננתי ביום שני וזה ממש מציק. :{ בלילה בין שלישי לרביעי בקושי ישנתי כי כאב לי הראש ולא נשמתי וקינחתי את האף כל החיים. ביום שני או שלישי נפלתי וחטפתי מכה חזקה בברכיים, עדיין כואב לי כשאני נוגעת (יום שלם כאב לי לקפל את ברך ימין). ביום רביעי בערב התחיל ממש לכאוב לי בכף רגל ימין מסיבה לא ברורה (אולי איזה שריר מסתורי שנתפס איכשהו...), והיה לי קשה לחיות וללכת, אבל זה עבר בהדרגתיות במהלך יום חמישי. יציאת הצוות של יום שלישי הייתה במקור ללכת לאיזה בר להופעה חינמית של ליידיD, אבל בגלל שהגענו לפני פתיחת דלתות ישבנו בחומוס ועד שסיימנו היה כמעט הזמן שתיכננו לחזור בו ולא היה בטוח אפילו שההופעה כבר התחילה, וגם אף אחד לא רצה לבדוק ולהישאר לקצת אז פשוט חזרנו בלי להיות אפילו בהופעה! ממש ממש רציתי ללכת, אני אוהבת ליידיD. ציטוט/י שבוע:
ילד, על שרשרת גדולה ומבריקה: וואו, השרשרת שלך יכולה להפנט חתולים!
ילד נופל עליי משום מקום, חמור סבר, ברצינות תהומית: או שאני לוקח שלושה תפוחים לבני דודים שלי, או כלום! ציפיות לשבוע הבא:
שיהיה טוב.
שהבנות שאני עובדת איתן על קריאת קטעים בטקס סובלנות יקראו טוב!
רק עוד חמישה ימים לטפל בעגיל ודי! זה כזה מעיק. P:
להכין ברכה לחברה (שגרה בחו"ל) ולשלוח לה! רציתי להכין היום ולשלוח מחר/שההורים שלי ישלחו בימים הקרובים, אבל לא הספקתי להכין
אז נשלח עוד שבוע וזה יגיע אליה באיחור ליום ההולדת
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
יאללה לסיים לארוז ולישוןןןןןןןןן ~עייפה~

שיהיה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע: MISERY של מארון 5
להקת/זמר השבוע: כנ"ל.. סרט השבוע: פרק מצחיק של הפיג'מות.. יותר מזה לא הספקתי.. סדרת השבוע: לא היה זמן
ספר השבוע: התחלתי השבת את "ספר המסעות" של אפרים קישון.. משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת עברי, ומיני חגיגה לכבוד זה, כמה יציאות טובות עם חברות בעיקר, כייף בשירות.. וגשם!! ועוד בנהיגה
משהו רע שקרה השבוע: לוז צפווווף.. אבל זה טוב :) תמונת השבוע: - ציטוט/י שבוע: "חנה, אני רוצה להתחתן איתך.. וגם עם אמא ואבא וכל האורחים.. בסדר?" [צפלון בגן. כפרעליוווו
] ציפיות לשבוע הבא: פפפפ שירות, פסיכו, יומולדת לאחותי ולחברה, חד"כ, ובטח עוד מליון דברים שיצוצו
נשרוד.. שיהיה לכולנו שבוע מעוללללללה!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

סיכוםשבוע

שיר השבוע:Drive My Car להקת/זמר השבוע:הביטלס וקווין סרט השבוע:אממ אין סדרת השבוע:דוקטור הו ספר השבוע:אין משהו טוב שקרה השבוע:אין משהו ספציפי משהו רע שקרה השבוע::(אין משהו ספציפי ציטוט/י שבוע:אוקי אז אני המצאתי עוד שיטה לפלייבוק של בארני "אני אדון זמן,רוצה לבוא טארדיס שלי ?"
ציפיות לשבוע הבא:שיהיה טוב

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif חחחחחחחחחחחחח מעין סיפרה לי את זה! ../images/Emo6.gif

וכן, אני רוצה לבוא! כל כך כל כך רוצה לבוא!!!

למעלה