נו באמת, אני צריכה לישון!
סדרת השבוע: הימימ, טופ מודל, האוס, פארנטהוד, האו.סי, חיים אחרים
ספר השבוע: גלגולי לשון/גיא דויטשר
משהו טוב שקרה השבוע: הייתה פעילות טובה של מתנדבים מסוימים - הם היו מעולים. הסופ"ש היה כיף; בחמישי בערב נפגשתי עם חברה וגם עשיתי עגיל מגניב וקניתי עגיל יפה להרחבה D: בשישי בבוקר טיילנו בשוק הכרמל ובנחלת בנימין (קניתי חולצה ושני תליונים חמודים, כל אחד בשקל
) ואז ישבנו בבית קפהו התחיל גשםםםםם!
בשישי אחה"צ אספנו קצת זבל בשכונה והסתובבנו תוך כדי עם ילדים מהשכונה וזה היה נחמד, בשישי בערב יצאנו וזה התחיל סתם לא מעניין אבל בסוף היה סבבה, בשבת בבוקר עשינו פיקניק אדיר בטיילת של עג'מי - נורא יפה שם, משם המשכנו דרך נמל יפו ליפו העתיקה, וזה היה מגניב. קניתי ביפו העתיקה שרשרת מאיזה דוכן עם דברים מחרידים (עקרבים וסרטנים מפוחלצים בתוך שרשראות ומחזיקי מפתחות ;;;;;;; השרשרת שלי עם פרח, לא עם זעזוע
). יום שלישי היה לי יום די טוב בבית הנוער למרות הצינון ועוד דברים מעצבנים רגילים. ובערב הייתה יציאת צוות חביבה. אתמול בלילה נפגשתי עם חברות וגם היום בערב.
משהו רע שקרה השבוע: דברים רגילים. הצטננתי ביום שני וזה ממש מציק. :{ בלילה בין שלישי לרביעי בקושי ישנתי כי כאב לי הראש ולא נשמתי וקינחתי את האף כל החיים. ביום שני או שלישי נפלתי וחטפתי מכה חזקה בברכיים, עדיין כואב לי כשאני נוגעת (יום שלם כאב לי לקפל את ברך ימין). ביום רביעי בערב התחיל ממש לכאוב לי בכף רגל ימין מסיבה לא ברורה (אולי איזה שריר מסתורי שנתפס איכשהו...), והיה לי קשה לחיות וללכת, אבל זה עבר בהדרגתיות במהלך יום חמישי. יציאת הצוות של יום שלישי הייתה במקור ללכת לאיזה בר להופעה חינמית של ליידיD, אבל בגלל שהגענו לפני פתיחת דלתות ישבנו בחומוס ועד שסיימנו היה כמעט הזמן שתיכננו לחזור בו ולא היה בטוח אפילו שההופעה כבר התחילה, וגם אף אחד לא רצה לבדוק ולהישאר לקצת אז פשוט חזרנו בלי להיות אפילו בהופעה! ממש ממש רציתי ללכת, אני אוהבת ליידיD.
ציטוט/י שבוע:
ילד, על שרשרת גדולה ומבריקה: וואו, השרשרת שלך יכולה להפנט חתולים!
ילד נופל עליי משום מקום, חמור סבר, ברצינות תהומית: או שאני לוקח שלושה תפוחים לבני דודים שלי, או כלום!
ציפיות לשבוע הבא:
שיהיה טוב.
שהבנות שאני עובדת איתן על קריאת קטעים בטקס סובלנות יקראו טוב!
רק עוד חמישה ימים לטפל בעגיל ודי! זה כזה מעיק. P:
להכין ברכה לחברה (שגרה בחו"ל) ולשלוח לה! רציתי להכין היום ולשלוח מחר/שההורים שלי ישלחו בימים הקרובים, אבל לא הספקתי להכין
אז נשלח עוד שבוע וזה יגיע אליה באיחור ליום ההולדת
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
יאללה לסיים לארוז ולישוןןןןןןןןן ~עייפה~