סיכום שבועי!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifסיכום שבועי!../images/Emo103.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

אז איך היה פורים? ולמה התחפשתם?
איזה תחפושת שלכם הכי אהבתם?
הדבר הכי טוב שקרה השבוע - הדבר הכי רע שקרה השבוע - האדם הכי נחמד/מעצבן שנקלע בדרכך השבוע סדרת השבוע- סרט השבוע- ספר השבוע- תכנונים לשבוע הבא - תמונת השבוע - ציטוט\י השבוע- מאכל השבוע - בזבוז השבוע- יאללה לא נשאר הרבה עד סוף הפגרה!
חג שמח ושבת שלום ושבוע טוב

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif טוב נו (אנשים לא זורמים!)

הדבר הכי טוב שקרה השבוע - הלהקה המדהימה שלי ומאה בטריגו! הדבר הכי רע שקרה השבוע - עומס כלכך... עמוס. האדם הכי נחמד/מעצבן שנקלע בדרכך השבוע חחחחחחח הבמאי XDDD סדרת השבוע- האנטומיה סרט השבוע- מלך האריות ספר השבוע- מצחיק, מצחיק. תכנונים לשבוע הבא - תחרות! תמונת השבוע - מצורפת בזאת
ציטוט\\י השבוע- לא, אין לתאר!
מאכל השבוע - מרק ברוקולי (טעים בצורה מפתיעה!) בזבוז השבוע- אה... לא הבנתי את השאלה, ניראלי. XD

elad218

New member
רק בגלל המקוריות של השאלות:

הדבר הכי טוב שקרה השבוע שהוא נגמר.
הדבר הכי רע שקרה השבוע מלא אבל – הלוויה, שבעה. די מדכא. האדם הכי נחמד/מעצבן שנקלע בדרכך השבוע --- סדרת השבוע סיינפלד (ככה זה כשיש פגרה) סרט השבוע נערה עם קעקוע דרקון (זה פשוט הסרט היחיד שראיתי השבוע, אבל הוא חרא. הספר הרבה יותר מוצלח) ספר השבוע Dubliners \ ג'יימס ג'ויס (אמנם לצורך כתיבת עבודה, אבל הוא לא רע) תכנונים לשבוע הבא לשרוד אותו עם נזק מינימלי
תמונת השבוע --- ציטוט\י השבוע "!Duh! Winning"
http://www.youtube.com/watch?v=_a_jygxvGAw מאכל השבוע פיתה עם חומוס (בחיי!
) בזבוז השבוע 48 שקל על אחד הספרים הגרועים, אם לא ה-. וכמו אידיוט גם זרקתי את הקבלה.

Ayelet 363

New member
עונה

הדבר הכי טוב שקרה השבוע - מרתון פרקים ישנים של גלי. ראיתי עם חברות את שני פרקי גלי האחרונים ואחרי זה נהייתה לנו התפנגרלות קבוצתית על דארן כריס. הדבר הכי רע שקרה השבוע - מה היה רע? הצבא עדיין מקשה עליי להימנע מחשיפה לשמש (ורופאה מרמב"ם כתבה לי שאסור לי להיות בסככה. ובכלל בחוץ). הרופאה ביחידה אמרה שהיא לא מקבלת את המלצת הרופאה מברמב"ם להוראה לעבודה משרדית כי המחלה רק בעור- אבל העניין הוא שכנראה שחשיפה לשמש היא אחד הגורמים לכך שהמחלה תהפוך מלופוס עורי ללופוס סיסטמטי (כלומר לא רק בעור). -גורם נוסף שהבנתי שמוביל למעבר למחלה הסיסטמטית הוא לח- והייתי בהרבה לחץ בזמן האחרון, שהתעצם בשבוע האחרון... ולמרבה האירוניה- הרבה לחץ נובע מהפחד שלי שמחלה תהפוך לסיסטמטית (קראתי שהמעבר נדיר, אבל אני מפחדת להסתכן- בייחוד שקשה לי להימנע מחשיפה לשמש אפילו שאני משתדלת, מרכיב אחר הבנתי זה תזונה וקשה לי לשלוט בזה כי ממה שקראתי אני אוכלת לא הכי טוב, ו... קשה לי לשלוט בזה ><). -הבנתי שגם אם מתרחש מעבר מלופוס עורי לסיסטמטי זה יכול לארוך זמן, אבל התחלתי לחשוש שזה לא רק יקרה- אלא גם בקרוב, ועכשיו אני בלחץ שאולי בעצם כשאני רק מגיעה לבסיס בדרך כלל(בדרך כלל היינו עושים עבודות רס"ר, אבל זה שאסור לי לעבוד בשמש מצמצם את העובודות) אני גורמת להחמרה, ואז כשיתחיל הקורס\הסדיר כבר תהיה לי המחלה הסיסטמטית, שעל פי מה שהבנתי היא גוררת שחרור... ואז בעצם מה שיוצא, על פי איך שהבנתי ועל פי איך שאני מרגיה, שאני לא עושה הרבה בצבא, אבל מחמירה את המצב שלי דווקא לקראת הזמן שבו אוכל לעשות יותר (עד כמה שיכול להיות שאני סתם בפאניקה, אני מאמינה שהמצב יחמיר). האדם הכי נחמד/מעצבן שנקלע בדרכך השבוע סדרת השבוע- גלי. ללא ספק. אבל ראיתי גם שני פרקי קוגר טאון- שהיו נחמדים כהרגלם. סרט השבוע- - ספר השבוע- - תכנונים לשבוע הבא - לקבוע תור לוועדה רפואית תמונת השבוע - - ציטוט\י השבוע- - מאכל השבוע - - בזבוז השבוע- -

../images/Emo148.gif

אז איך היה פורים? ולמה התחפשתם? סביר פלוס. לא באתי לבית ספר, אפילו ששנה אחרונה; תמיד משעמם שם. הלכתי לים עם חברים בצהריים התחפושת שלי, שהיתה מורכבת משמלה יפהפייה בשחור לבן והחלטתי עליה בערך 10 דקות לפני שיצאתי. החלטתי שאם ישאלו אותי, התחפשתי לתצלום שחור לבן. (השמלה היתה די קלילה ומהודרת זו זמנית, אם זה לא old fashion כנראה שאין לי מושג
).
איזה תחפושת שלכם הכי אהבתם? מממ... אני חושבת שהתחפושת הכי מקורית שהיתה לי אי פעם זו התחפושת של אודבול מ"102 כלבים דלמטיים" בכיתה ג', כי אף אחד לא הבין אותה
וגם הייתי מושקעת כזאת. וגם בכיתה א', הייתי נסיכה מזה חמודה
הדבר הכי טוב שקרה השבוע - חחחח הצילומים בים!
סדרת השבוע- אליפים >>"
סרט השבוע- ברבור שחור היה נוראי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ספר השבוע- "מארלי ואני"
תכנונים לשבוע הבא - המממ לצאת לצלם. ולרוץ. לצייר שלוש פעמים לפחות בשבוע. ולסיים כל מיני עבודות למיניהן ><"
ציטוט\\י השבוע- "מארלי העניק לנו מתנה - מתנה שלא תסולא בפז, ועם זאת היא ניתנה לנו בחינם. הוא לימד אותנו את אמנות האהבה ללא תנאי. איך מעניקים אותה, איך מקבלים אותה. במקום שבו קיים דבר כזה, כל השאר כבר מסתדר בעצמו." -ג'ון גרוגן, מתוך הספר מארלי ואני
מאכל השבוע - לחם שום!
בזבוז השבוע- התחפושת שלי
כמעט אפחד לא ראה אותה. לא נורא, היא תשמש גם לשנה הבאה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ayelet 363

New member
מארלי ואני ../images/Emo23.gif

התחפושת נשמעת ממש יפה (תצלום שחור לבן נשמע כמו רעיון מגניב).

נכון מדהים? נכנס לרשימה הקצרה

של הספרים שגרמו לי לבכות. (אוקיי אולי היא כבר לא כל כך קצרה אבל היא היתה קצרה פעם ^^;) והשמלה יפהפייה, ממש אהבתי אותה למרות שהיא של אחותי. חח אני רוצה אותה לעצמי
כמו שאת מבינה התחפושת כולה לא כל כך מושקעת. אולי שנה הבאה אני אקח את השמלה שוב ואשקיע יותר באותו רעיון. :)

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifגם אני ממש אוהבת את מרלי ואני

וברבור שחור נוראי? כולם ממליצים לי עליו אני ממש רוצה לראות

זה מותחן פסיכולוגי

לא לכל אחד הוא מתאים. הוא יכול לגמרי להיחשב בתור סרט אימה לכל דבר, אלא שיש לו גם מסר עמוק מאחורי הכל. ואני לא סובלת סרטי אימה. הוא גורם לך להרגיש שאתה יורד מהפסים יחד עם הגיבורה הראשית, וזה גם משהו מעצבן. וחוץ מזה, אני לא יודעת אם זו אמורה להיות הקצנה ביקורתית או לא - אבל הוא התגלמות השוביניזם, ויש שם דברים מחליאים.

למעלה