עונה
הדבר הכי טוב שקרה השבוע - מרתון פרקים ישנים של גלי. ראיתי עם חברות את שני פרקי גלי האחרונים ואחרי זה נהייתה לנו התפנגרלות קבוצתית על דארן כריס. הדבר הכי רע שקרה השבוע - מה היה רע? הצבא עדיין מקשה עליי להימנע מחשיפה לשמש (ורופאה מרמב"ם כתבה לי שאסור לי להיות בסככה. ובכלל בחוץ). הרופאה ביחידה אמרה שהיא לא מקבלת את המלצת הרופאה מברמב"ם להוראה לעבודה משרדית כי המחלה רק בעור- אבל העניין הוא שכנראה שחשיפה לשמש היא אחד הגורמים לכך שהמחלה תהפוך מלופוס עורי ללופוס סיסטמטי (כלומר לא רק בעור). -גורם נוסף שהבנתי שמוביל למעבר למחלה הסיסטמטית הוא לח- והייתי בהרבה לחץ בזמן האחרון, שהתעצם בשבוע האחרון... ולמרבה האירוניה- הרבה לחץ נובע מהפחד שלי שמחלה תהפוך לסיסטמטית (קראתי שהמעבר נדיר, אבל אני מפחדת להסתכן- בייחוד שקשה לי להימנע מחשיפה לשמש אפילו שאני משתדלת, מרכיב אחר הבנתי זה תזונה וקשה לי לשלוט בזה כי ממה שקראתי אני אוכלת לא הכי טוב, ו... קשה לי לשלוט בזה ><). -הבנתי שגם אם מתרחש מעבר מלופוס עורי לסיסטמטי זה יכול לארוך זמן, אבל התחלתי לחשוש שזה לא רק יקרה- אלא גם בקרוב, ועכשיו אני בלחץ שאולי בעצם כשאני רק מגיעה לבסיס בדרך כלל(בדרך כלל היינו עושים עבודות רס"ר, אבל זה שאסור לי לעבוד בשמש מצמצם את העובודות) אני גורמת להחמרה, ואז כשיתחיל הקורס\הסדיר כבר תהיה לי המחלה הסיסטמטית, שעל פי מה שהבנתי היא גוררת שחרור... ואז בעצם מה שיוצא, על פי איך שהבנתי ועל פי איך שאני מרגיה, שאני לא עושה הרבה בצבא, אבל מחמירה את המצב שלי דווקא לקראת הזמן שבו אוכל לעשות יותר (עד כמה שיכול להיות שאני סתם בפאניקה, אני מאמינה שהמצב יחמיר). האדם הכי נחמד/מעצבן שנקלע בדרכך השבוע סדרת השבוע- גלי. ללא ספק. אבל ראיתי גם שני פרקי קוגר טאון- שהיו נחמדים כהרגלם. סרט השבוע- - ספר השבוע- - תכנונים לשבוע הבא - לקבוע תור לוועדה רפואית תמונת השבוע - - ציטוט\י השבוע- - מאכל השבוע - - בזבוז השבוע- -