סיכום החופש

corala

New member
../images/Emo103.gif סיכום החופש ../images/Emo3.gif

נכון, עדיין לא, אבל עד אז אני אשכח X____X
-מה הספקתי
-מה רציתי לעשות ולא עשיתי
-מה עדיין צריך לעשות
-סיכום הסדר במילה אחת
-סיכום החופש במילה אחת קורל

AvIv AV

New member
הסיכום שלי

-מה הספקתי-ללכת לסרט,לעסות ארוכת ארב עם חברות,לקנות בגדים לסדר -מה רציתי לעשות ולא עשיתי-כלום -מה עדיין צריך לעשות-לסיים את הש.ב במתמטיקה -סיכום הסדר במילה אחת-מצחיק -סיכום החופש במילה אחת-כף

Fairy Of Music

New member
../images/Emo7.gif

-מה הספקתי: לסבול את אחיינית שלי, לנסוע לירושלים, להיות במפגש המגניב אתמול ^^ ולא יודעת :X -מה רציתי לעשות ולא עשיתי: לסיים שיעורים מההתחלה, לישון אצל אחותי, לקנות בגדים, ללכת עם חברה לאנשהו ועוד ועוד... -מה עדיין צריך לעשות: לסיים שיעורים
-סיכום הסדר במילה אחת: מאפן -סיכום החופש במילה אחת: קצר

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif

-מה הספקתי לראות את כל המשפחה, לשבת הרבה בבית, המפגש המושי אתמול, והרבה שעות עם החבר
-מה רציתי לעשות ולא עשיתי לסדר את החדר, לנסוע לים, לקנות בגדים -מה עדיין צריך לעשות מפגש פורום HIM ביום חמישי, ללמוד והמון [
] -סיכום הסדר במילה אחת חביב. -סיכום החופש במילה אחת קצר :$

back to nothing

New member
סיכומיישן:)

|ימינה|-מה הספקתי : מיני ישראל, מנזר לטרון, קניון עם חברות, קניון עם חברות וידידים, אינספור פעמים קניון עם אמא, ראשל"צ עם אמאבא, צעדת הכינרת, אינספור יציאות למרכז, סתם יציאות בערב. |ימינה|-מה רציתי לעשות ולא עשיתי:בינתיים כלום. |ימינה|-מה עדיין צריך לעשות : לנסוע לראשון עם חברות. |ימינה|-סיכום הסדר במילה אחת : קורע. |ימינה|-סיכום החופש במילה אחת : כיף. אנע
.

Eti No Name

New member
אניייייייייי ../images/Emo14.gif

-מה הספקתי: לנסוע לת"א, להיות עם המשפחה, לארח חברות מדהימות
, לנסוע למודיעין, להיות עם חברים, לאכול מלא מצות
, לצאת למסיבה ובע"ה גם לנסוע לצפון.
-מה רציתי לעשות ולא עשיתי: לאכול!!11 אמ לפגוש כמה אנשים שלא יצא לי.
-מה עדיין צריך לעשות: לאכול מופלטה
[מחר חמץ!!!1
] -סיכום הסדר במילה אחת: מרדים.
-סיכום החופש במילה אחת: קצר!!!!11

../images/Emo28.gif

-מה הספקתי: מפגשפורום, קניון, להיות עם המשפחה וזהו. -מה רציתי לעשות ולא עשיתי: שום דבר. -מה עדיין צריך לעשות: שיעורים. -סיכום הסדר במילה אחת: אחלה. -סיכום החופש במילה אחת: לא משהו מיוחד
. (חוץ מהמפגשפורום המדהים)

JosT Me

New member
me me me....

מה הספקתי- אממ הרבה... אני חושבת... XD... אין לי כוח לפרט כ"כ... -מה רציתי לעשות ולא עשיתי- ללכת למפגשים...=[... -מה עדיין צריך לעשות- אמממ.. ללכת לסופרלנד מחר... -סיכום הסדר במילה אחת-בורינג -סיכום החופש במילה אחת... נחמד+.. XD..

למעלה