*נוגס בכניידלך*

ליסאן

New member
יא שמנים .... בואו כבר למסנ ../images/Emo41.gif

ולכל מי שחשב שלא צמתי אה לכם צמתי וזה בכלל לא היה קשה...:p מה שמוביל אותי למסקנה הבלתי נמנעת שאדם יכול לשרוד בלי אוכל ומים אבל לא בלי המחשב שלו....

ARA SAMA

New member
D:~ כבר מזמן סיימתי לאכול P:

אבל... ניחא P: הא לכם!!! גם אני... כמו ליטל... צמתי!!!!!! טוב... היום בבוקר נישנשתי קצת... אבל לא אכלתי בגלל שלא היה לי כוח להכין P: עד שהייתי רעב מדי.... חחח... המנהג מהחופש הגדול P:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifפוווי בלאט!!

לאחר שהבטן היתה קטנה מהמפלס של ים המלח ודבקה לגב האומלל שרק רצה חלבונים ופחמימות...הגיע השעה לאכול...אז ירדתי על גועה כזאת יאמי ועל כזאת __________________ פיצה DDD: ופינטזתי על פרוזן יוגורט ורגב באדיבותו הלך לקנות לי *_____*; וכמובן ביצה קשה D= ומרק~ פוי אני מלאה ומאושרת D:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifפו עליך מי נצלנית?!?! T_T

הלכתי איתו בסוף XP~ ויש לו חברים כאלה איכסות איפה הוא מוצא את האבו חסאנים האלה איפה???

ניחא פוצי ><"

העהעהא אוכל *_________* אחרי 25 אכילות של אי אכילה, קפיאה מקור, חלומות על אוכל ושינה בפארק הקרוב לבייתי XDDD, הבנתי עד כמה האוכל חשוב לי XP~ ו..טחנתי D:. הייתה ארוחה טעימה. פעם ראשונה שצמתי אז היה לי מגניב עוד יותר ^_____^~ ניימ. אני מלא וכייף לי D:~ ג'ה 3>

EreWind

New member
שכחתי לבקש סליחה...

מהקיבה שלי T__T שאני מרעיבה אותה מדיי שנה ושנה למשך 25 שעות >_> סתם בקטנה היה קליללל!~~ לכל מי שרוצה לצום אך יש לו בעיה שיבוא אליי XD אחרי כוס רוויון + 2 קרואסונים + מרק עם איטריות + ביסלי והמון שתיה אני מסודרת ^__^ אךךך...לישון מ-1 בלילה עד 3 בצהריים זה טוב ובעיקר בכיפור P= תנסו.. שנה טובהההההההה!!!!!!!~~

lgmtk

New member
the food was great but then again

i think after that day+ any food would taste good |:

למעלה