משחק!

GuItAr2

New member
../images/Emo103.gifמשחק!

יש לי רעיון למשהו מגניב בטרוף!! כל אחד יכתוב שיר (באנגלית) שהוא חושב שגירלז אלאוד ישירו אותו מדהים! השיר יכול להיות בכל נושא........... אני אמציא ויכתוב לכם אחר כך!

sapir aloud555

New member
לא יודעת....

להמציא שיר?! אני לא טובה בזה.... אבל בכלל הייתי רוצה שיוציאו את השיר girls allowed זה שיר מדהים! (ואולי גם יתן להן קצת יותר הצלחה כי בראיין מווסטליף כתב את השיר) לא יודעת כל שיר שהן יוציאו יהיה מדהים!!! כל האלבום להיטים בקצב! מצדי שיציאו ריימיקס של כל האלבום בסינגל! (ונחזור לנושא הקודם): אני לא טובה בלהמציא שירים..............! :)

sapir aloud555

New member
פ33ותתתת../images/Emo3.gif

חבל שלא באנגלית... אולי הן ימצאו את זה וישירו........ חחחח..

sapir aloud555

New member
ת'אמת?!

ניסיתי לשיר את זה.... אבל תתני לי מוזיקה של שיר ואז אני אשיר את זה בקצב של השיר! טוב?!

ramoni

New member
זה פשוט מאוד

השיר הזה הוא נספח ל Like a virgin של מדונה. רק עשיתי איזה שינוי (קיצוני) קטן, את בוואדי מכירה את השיר. את יודעת מה, מעניין איך השיר הנוסטלגי הזה ישמע בגרסת החידוש של ההאלודס. הא ונחמד שאת פונת אלי בלשון נקבה. אך מעתה והלאה(עד אינסוף!) אני זכר. וקוראים לי רם

sapir aloud555

New member
סורי...

חחח ניסתי לשיר את השיר עשה לי קצת בלאגן.... וסורי שפניתי אלייך בלשון נקבה... זה קורה לי המון.... כי אני בדרך כלל נמצאת בפורומים שיש שם הרבה בנות ואז לכולן אני מדברת בלשון נקבה... סורי רם... מעכשיו אני אזכור ;).................

למעלה