מיש שמעליי אימצה את- ושכחה לשים
1 1הדור הבא New member 26/2/06 #62 היא כבר לא מאמצת לא..?? מי שמעליי פתחה את המשחק הזה .. אבל הזכיות שמורות למישהו אחר (נרא לי קובי..)
M Mersitosh New member 27/2/06 #72 מי שמעליי ../images/Emo99.gif קוראים לה אופיר אבל בתכלס אני לא כ"כ מכירה אותה אבל אני אשמח להתחבר איתה מאוהב|!!!!
מי שמעליי ../images/Emo99.gif קוראים לה אופיר אבל בתכלס אני לא כ"כ מכירה אותה אבל אני אשמח להתחבר איתה מאוהב|!!!!
O ofirush17 New member 27/2/06 #73 מי שמעליי אוהבת את שירה וילנסקי וגם אני אשמח להכיר אותך אם בא לך, תשלחי לי במסר את המסנג'ר שלך ונדבר
R Rioter New member 27/2/06 #78 מי שמעליי.. המ.. נוראנורא אוהבת .. את רוני! (כןכן, אמרו את זה, אבל הא! גם את אמרת את זה !.. אני.. אה.. מתוחכמת... כן... מאוד מתוחכמת..)
מי שמעליי.. המ.. נוראנורא אוהבת .. את רוני! (כןכן, אמרו את זה, אבל הא! גם את אמרת את זה !.. אני.. אה.. מתוחכמת... כן... מאוד מתוחכמת..)
S S t r a w b e e r Y New member 27/2/06 #79 למי שמעלי קוראים שיר, ולמרות שאני לא כל כך מכירה אותה היה נשמעת ממש חמודה
R Rioter New member 27/2/06 #94 למי שמעליי יש טעם... כי היא אוהבת תותים! (נכון?) וגם הארי פוטר, אז בכלל...