ואת צריכה לעשות....אפילו לא קשור לאקדמיה .....
א א ו ר צ י ק New member 20/7/04 #25 אבל,אבל,אבל...אני לא טובה בזה...../images/Emo10.gif תמציאי את משהו...(ניראה ניראה ניראה...)
ה הד0וש היחידה New member 20/7/04 #26 טוב אז כולם לחשוב שאור אומרת את זה התאומים פרידמן->מלי לוי חחחח...
A Alexis14 New member 20/7/04 #27 אוקיי התאומים פרידמן>פורמן>שירי מימון>אקזיט>מלי לוי המממממ דני קרפל>פוקס קידס
D darkman 36 New member 20/7/04 #28 יאפ דני קרפל>מורה באקדמיה>רועי>אמר ליוסי, פורמן, הדר וצחי שיש להם אודישנים להנחות בפוקס קידס אדיסו>עיתון
יאפ דני קרפל>מורה באקדמיה>רועי>אמר ליוסי, פורמן, הדר וצחי שיש להם אודישנים להנחות בפוקס קידס אדיסו>עיתון
ה הד0וש היחידה New member 20/7/04 #29 טוב אדיסו--> רואים אותו קורא עיתון בסדרה...... אמממ..... פורמן לובה
א אוש7יתי New member 20/7/04 #30 אממ.. פורמן>האקדמיה>התאומים פרידמן>טל פרידמן>לובה אמממ.....קיציס>שעון
L Lucy88 New member 20/7/04 #31 ננסה... קיציס>עלמה>רשימת הזוכים>מקום ראשון>מספר>שעה>שעון חחחחחחחחחחחח שראל>רמקולים
D darkman 36 New member 20/7/04 #32 >>>> שראל>שרררררראאאאאאאללללל פייייייייייייטרמן, רמת ישי>קולניות>ווליום גבוה>הגברה>רמקולים שוקרון>עאבד
>>>> שראל>שרררררראאאאאאאללללל פייייייייייייטרמן, רמת ישי>קולניות>ווליום גבוה>הגברה>רמקולים שוקרון>עאבד
ט ט2לולה New member 20/7/04 #33 נמננמנמנמנמנמ.......... שוקרון שפם ערבים מוסלמים בדואים עבד....... אמממממממ..... מרגמיש עכבר מחשב
א אוש7יתי New member 20/7/04 #36 אממממממ... חח אני אנסה- מרגמיש-צורות-עיגול-חור בקיר(הבית של העכברים!)-עכבר-עכבר מחשב אממ... טל פרידמן>צהוב
אממממממ... חח אני אנסה- מרגמיש-צורות-עיגול-חור בקיר(הבית של העכברים!)-עכבר-עכבר מחשב אממ... טל פרידמן>צהוב
L Lucy88 New member 21/7/04 #38 ... טל פרידמן>עומר וגלעד פרידמן>שלישיית דופה>מקום רביעי>גמר>גביע>זהב>צהוב אסי כהן>פקס
G greeneye New member 20/7/04 #35 מממממ..... קיציס>חטא ועונשו>פרק שאלוהים מבקש מאיל לחטט בבריכת הג'יפה ולמצוא...את השעון שלו! בלופ. מצלמת אינטרנט>דוב פנדה
מממממ..... קיציס>חטא ועונשו>פרק שאלוהים מבקש מאיל לחטט בבריכת הג'יפה ולמצוא...את השעון שלו! בלופ. מצלמת אינטרנט>דוב פנדה
D darkman 36 New member 21/7/04 #37 גל, לא נעים לי להגיד לך but שברת את הרצף, כי כבר הגיבו להודעה הזאת.. את יכול להקפיץ את ההודעה שעדיין לא הגיבו לה כדי שלא ישבר הרצף :]
גל, לא נעים לי להגיד לך but שברת את הרצף, כי כבר הגיבו להודעה הזאת.. את יכול להקפיץ את ההודעה שעדיין לא הגיבו לה כדי שלא ישבר הרצף :]
א א ו ר צ י ק New member 20/7/04 #34 אני מאוד מודה לך הדס...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
L Lucy88 New member 18/7/04 #9 נקרעתי ../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!!! צחי אירני>שכל>בניין, וואי זה היה טובבבבבבבבבבבב