משחק

soofgania

New member
../images/Emo103.gif משחק ../images/Emo103.gif

דמיינו זוגות בעלי שם משפחה דומה,חברו ביניהם ותארו מה ירשם על דלת ביתם לכו רחוק עם הדמיון שיהיה כמה שיותר מצחיק/משעשע/מופרע
למשל-
כאן גרים בכיף
עוזי ואושרי כהן
הזוג החם של השנה
ריקי ומיקרו גל
כאן גרים ביחד מאיה ו
דגן
כאן גרים האחים גרים

אפשר לעשות משהו יותר נחמד

לקחת שמות מישפחה שאתם מכירים להוריד ולהוסיף אותיות ואז יצא מילה מצחיקה ... למשל דוגמה: אבוטבול=מורידה אות א' וט' יוצא בולבול...או שם מישפחה קופמן לעשות מי זה קוף מן (מן איש באנגלית)

חנאן עשראווי וקופי ענאן

אני עוד זוכר את הפגישה ביניהם, כשהוא עוד היה מזכ"ל האו"ם, וביקר בארץ. אחת מהפגישות שנקבעו היתה איתה. כולם סיפרו שהפגישה היתה בעניינים פלשתיניים ומדיניים, אך בינינו - מה כבר היה להם לעשות יחד?! היא אמנם קצת מבוגרת, אך כמו ש"מבוגרות" הבלוגTV מוכיחות מדי לילה - ייתכן שגם היא היתה משו משו. והוא מכוער, אך עם איבר של כושי! אז ישבתי וכססתי צפרניים וחיכיתי להודעה שתבוא בתום הפגישה - "אנחנו מתחתנים"! ומה רבה היתה אכזבתי לכשהודעה זו בוששה לבוא. תארו לכם את החווילה המפוארת שהיתה קמה לה בעזה, ועל השער שלה היו מופיעות המילים בנות האלמוות: "כאן חיים להם בעושר ובאושר קופיפון וחנאן ענאן" וכשהמציאות עולה על כל דמיון, מי כבר צריך את חנן-ענן המקורי? (חנן גולדבלט, כמדומני...)

קארי בראדשאו תעבור מביג לגיא פינס

אם יום אחד קארי בראדשאו-ביג תתגרש ממיסטר ביג (ואם לא ידעתם שהם נשואים, אז רוצו לצפות שוב בפרק האחרון!) ותינשא לגיא פינס, אז בהנחה שהיא תשמור על שמותיה הקודמים, יקראו לה - "קארי בראדשאו-ביג-פינס".

soofgania

New member
חחח אהבתי!

סייבורג 'תגעגעתי
חג שמח נשמה ואחרון משלי לפני שאני נוסעת.. כאן גרים באושר דיאנה וסַיי רוס

אוחחח עלייך ועל הרעיון

אבל במציאות דווקא "סופגניה וסייבורג" נשמע לי מתאים יותר... (שמת לב כמה אותיות משותפות יש לנו?! גם סמ"ך, וגם גימ"ל, וגם יו"ד, וגם וי"ו!)

one man gang

New member
היא לקחה את המשחק מהספר חדש של...

קיציס ופרידמן............לא גאונה גדולה

למעלה