משחק

matan543

New member
עונה :)

1. באיזה פרק התנשקו איה ואדם לראשונה ועל רקע איזה שיר?בפרק שהיה לאבי יום הולדת בחלק ב'. 2.איזה חידה איה פתרה לבד 15 שניות לפני שנגמר הזמן-החידה שהתשובה הייתה מים. 3.על איזה נושא בחרו איה ואדם להרצות בכיתה?לא יודע. 5.באיזה פרק קרתה התאונה הנוראית של המטוס?71 6. ובאיזה פרק ראינו אותה שוב אחרי זה?81(זה היה מתח) 7. מה איה רשמה בספר אורה הכפולה?ראיה loveרותם. 8. איזה סיסמא איה הציאה בשביל הג'ינגל של מוטי? אין לי מושג...!!

KiShKooSh

New member
אף אחד לא יודע אזה שיר היה ברקע../images/Emo12.gif?

אני מודה, מפתיע

NATALIE 20

New member
עונה

1.לא זוכרת,2.זה היה שכולם חשבו שזה רעל וזה היה מים (לא זוכרת מס` הפרק )3.לא זוכרת,4.מאיפה לי, 5.שהיא סיפרה לאדם שהיא מאיה, 6.לא יודעת 7.אין לי מושג 8.לא יודעת

NATALIE 20

New member
עונה

1.לא זוכרת,2.זה היה שכולם חשבו שזה רעל וזה היה מים (לא זוכרת מס` הפרק )3.לא זוכרת,4.מאיפה לי, 5.שהיא סיפרה לאדם שהיא מאיה, 6.לא יודעת 7.אין לי מושג 8.לא יודעת

../images/Emo55.gifעונה../images/Emo99.gif

בחירה מושלמת
1. באיזה פרק התנשקו איה ואדם לראשונה ועל רקע איזה שיר? שהיה את היומולדת לאבי.. 2.איזה חידה איה פתרה לבד 15 שניות לפני שנגמר הזמן? החידה הזאת שאמרו שיש חומר מססוכן וזה היה מיים.. 3.על איזה נושא בחרו איה ואדם להרצות בכיתה? 4.מה איה אוהבת בסנוויץ' שלה?(לילי הכינה לה..) נראה לי שבננות ומשו.. 5.באיזה פרק קרתה התאונה הנוראית של המטוס 71 6. ובאיזה פרק ראינו אותה שוב אחרי זה? 81 7. מה איה רשמה בספר אורה הכפולה? ראיה לאב מותם 8. איזה סיסמא איה הציאה בשביל הג'ינגל של מולטי? ???????

j u l i a 1 3

New member
אבל היא גם המציאה סיסמה

רק שאמרו לה שזה דרמטי מדי ובסוף בחרו את הססמה של נטשה "מולטי- החולצה שמתלבשת עלייך."

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif

. באיזה פרק התנשקו איה ואדם לראשונה ועל רקע איזה שיר? פרק 16
2.איזה חידה איה פתרה לבד 15 שניות לפני שנגמר הזמן? החידה עם המים 3.על איזה נושא בחרו איה ואדם להרצות בכיתה? אוו...לא זוכרת... 4.מה איה אוהבת בסנוויץ' שלה?(לילי הכינה לה..)שוקולד
5.באיזה פרק קרתה התאונה הנוראית של המטוס? פרק 71 6. ובאיזה פרק ראינו אותה שוב אחרי זה? פרק פרק 81 7. מה איה רשמה בספר אורה הכפולה? איה לאב אדם 8. איזה סיסמא איה הציאה בשביל הג'ינגל של מולטי? מולטי - חולצה אחת עשר חולצות...משהו כזה

j u l i a 1 3

New member
עונה

1. באיזה פרק התנשקו איה ואדם לראשונה ועל רקע איזה שיר? 15 "close your eyes give me your hend la la la...." לא יודעת איך קוראים לו 2.איזה חידה איה פתרה לבד 15 שניות לפני שנגמר הזמן? את החידה של המים 3.על איזה נושא בחרו איה ואדם להרצות בכיתה? זמנהוף ממציא האספרנטו 4.מה איה אוהבת בסנוויץ' שלה?(לילי הכינה לה..) משהו עם בננות חתוכות דק דק... 5.באיזה פרק קרתה התאונה הנוראית של המטוס 71 6. ובאיזה פרק ראינו אותה שוב אחרי זה? 81 7. מה איה רשמה בספר אורה הכפולה? "ראיה love מותם" ואחר כך "איה love אדם" 8. איזה סיסמא איה הציאה בשביל הג'ינגל של מולטי? "מולטי- חולצה אחת, אינספור אפשרויות"

למעלה