תודה ששמת אותי!!
נ נעה בקולנוע New member 27/12/05 #41 אוקי כחול-בן וליהי אדום-ביקי וחן כתום-תפוז אנשים מודיע צהוב- Oshi love Tamir סגול-אמי המתוקונת ירוק-ילד דימוני ורוד- מיכאל תתחתן איתי אפור-עמרי הכרמלי לבן-dollzy שחור-כל השאר טורקיז-ליהי לאב הילי תכלת-אני כסף-R o n 2 5 6 זהב-נעמקה19
אוקי כחול-בן וליהי אדום-ביקי וחן כתום-תפוז אנשים מודיע צהוב- Oshi love Tamir סגול-אמי המתוקונת ירוק-ילד דימוני ורוד- מיכאל תתחתן איתי אפור-עמרי הכרמלי לבן-dollzy שחור-כל השאר טורקיז-ליהי לאב הילי תכלת-אני כסף-R o n 2 5 6 זהב-נעמקה19
ל ליהי לאב הילי New member 27/12/05 #45 תודה !! אני 2 סגול ו2 טורקיז../images/Emo9.gif בינתיים אני פעממיים סגול ופעמיים טורקיז הצבע האהוב עלי הוא סגול ואחר כך טורקיז
תודה !! אני 2 סגול ו2 טורקיז../images/Emo9.gif בינתיים אני פעממיים סגול ופעמיים טורקיז הצבע האהוב עלי הוא סגול ואחר כך טורקיז
K KiShKooSh New member 27/12/05 #47 אני אדומה../images/Emo7.gif... אנשים מקוריות! אני כבר במילא אדום אז תנו לי משו אחר...
B B R A Y E R New member מנהל 28/12/05 #53 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני כחול- אני וליהי וזהו יחי הדיקטטורה ומה זה!!! מה אני בשחור/אפור/אדום!!! אני אהיה כחול לנצח
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני כחול- אני וליהי וזהו יחי הדיקטטורה ומה זה!!! מה אני בשחור/אפור/אדום!!! אני אהיה כחול לנצח